Προβολή της ταινίας “Η τέχνη καταστρέφει” στις 8/7, στο Άλσος Κηφισιάς στην εκδήλωση "Η ΚΗΦΙΣΙΑ πάει σινεμά."

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

 
 

Η τέχνη καταστρέφει


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 

 

Ένας διάσημος ηθοποιός, μετά από ένα έμφραγμα καλεί κοντά του τις δύο κόρες του, από το Βέλγιο και τη Γαλλία. Προσπαθώντας να τις κρατήσει δίπλα του, τους προτείνει να ανεβάσουν μαζί έναν «Μάκβεθ για τρεις». Στη διάρκεια των προβών έρχονται στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες για έναν πατέρα απόντα, δοσμένο ολοκληρωτικά στην τέχνη του. Εκείνος προκαλεί τις ηθοποιούς-κόρες του να χρησιμοποιήσουν το τραυματικό αυτό παρελθόν στην ερμηνεία των ρόλων. Μέσα από την εγγύτητα των διαδοχικών προβών τα ψυχικά ρήγματα βαθαίνουν.


Σκηνοθεσία:Νίκος Κορνήλιος


Σενάριο:Νίκος Κορνήλιος, Ευγενία Παπαγεωργίου

Διεύθυνση φωτογραφίας:Ολυμπία Μυτιληναίου

Μοντάζ:Ευγενία Παπαγεωργίου

Ήχος:Ιάσονας Θεοφάνου, Γιάννης Καραμήτρος

Ηθοποιοί:Aurora Marion, Katia Leclerc O’ Wallis, Κώστας Αρζόγλου, Estelle Marion

Παραγωγός/Παραγωγοί:Νίκος Κορνήλιος

Συμπαραγωγή:ΕΡΤ Α.Ε.

Κοστούμια:Αριάδνη Νικολούδη

Σκηνικά:Χρήστος Κωνσταντέλλος, Ιφιγένεια Τζιμούλη

Μακιγιάζ:Δήμητρα Φαφαλιού

Φορμάτ:DCP

Χρώμα:Εγχρωμο

Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα

Έτος Παραγωγής:2017

Διάρκεια:120'

 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ-ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια έζησε στο Παρίσι, όπου έγραψε μουσική για ορχηστρικά σύνολα και σκηνοθέτησε, μεταξύ άλλων, στο Εθνικό Θέατρο. Το 1982 γύρισε την πρώτη του ταινία. Οι ταινίες του έχουν παρουσιαστεί σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Διδάσκει υποκριτική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Φιλμογραφία

1991 Ισημερία
1996 Το αθώο σώμα
2001 Ο κόσμος ξανά
2007 Η μουσική των προσώπων
2010 Τρίτη
2012 11 Συναντήσεις με τον πατέρα μου
2014 Μητριαρχία
2015 Το κυπαρίσσι του βυθού
2017 Η τέχνη καταστρέφει

 

Η ΚΗΦΙΣΙΑ πάει σινεμά.

 

Συντελεστές αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο Γιάννης Γρηγοράκος, διευθυντής των εκδόσεων «Κηφισιά» και ο Κώστας Μαντάς, γνωστός άνθρωπος της τηλεόρασης, που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. Τα κείμενα και η παρουσίαση είναι της Κατερίνας Καράμπελα, ενώ υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων είναι η Φλώρα Μυρσαλιώτου.

Πέμπτη 8/7 2021`

Βραδιές κινηματογράφου στον δροσερό χώρο του Άλσους Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» με έναρξη προβολής 9.00 μ.μ.

Θα σας περιμένουμε από τις 8.30 μ.μ., όπου θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με τους συντελεστές και να μπορέσουμε να βρούμε θέσεις για όλους, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες που επιτάσσει η εποχή. Όλες οι προβολές είναι δωρεάν.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Γιώργο Παπαδόπουλο και τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου για τη σημαντική συμβολή τους στη δράση αυτή.

Το Άλσος Κηφισιάς είναι στο σταθμό Η.Σ.Α.Π. σταθμός Κηφισιά (τέρμα).

 

6.7.2021

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 10:18

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online