Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 12:30

Χρυσό Βραβείο στον τοµέα «Υγεία & Πρόνοια» για το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ στο Φεστιβάλ Εθελοντισµού 2017 “Voluntary Action”

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
lifespeed.gr


Χριστίνα Νοµικού, Πρόεδρος 

 

 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εθελοντισµού 2017 “Voluntary Action”, που διοργανώθηκε φέτος για 2η φορά µε επιτυχία, από το SKYWALKER, το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ διακρίθηκε και φέτος για το έργο του και παρέλαβε το Χρυσό Βραβείο στον τοµέα “Υγείας & Πρόνοιας”.

 

Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ δηµιουργήθηκε καταγράφοντας αλλά και βιώνοντας καθηµερινά την επιτακτική ανάγκη για δράση στα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν οι ογκολογικοί ασθενείς και παρέχει δωρεάν Ιατρική, Ψυχολογική και Κοινωνική υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς & το οικείο τους περιβάλλον

 

Το ΑΓΓΙΓΜΑ, είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας, εγγεγραµµένη στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τοµέα µη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

 

Μήνυµα και όραµά µας είναι "Αγαπώ τη Ζωή! Ενηµερώνοµαι & Προλαµβάνω!” και στόχος µας είναι να διαδώσουµε το µήνυµά µας αυτό µέσα από τις δράσεις µας.

 

ο βραβείο αυτό αφιερώνεται από καρδιάς στους πολύτιµους εθελοντές µας για το ήθος, το πάθος, την αφοσίωση και την υποστήριξή τους.

 

“Η ενηµέρωση για την έγκαιρη πρόληψη και την σηµασία της στην αποτελεσµατικότητα των θεραπειών αποτελεί κοµβικό σηµείο της καθηµερινότητάς µας στο ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ, µαζί µε την εξατοµικευµένη κοινωνική υποστήριξη και την υποστήριξη ογκολογικών ασθενών που βρίσκονται σε αποµακρυσµένες περιοχές.

 

 

Η επόµενη µέρα έπεται και ... δεν θ΄αργήσει... γιατί αγάπη για τον άνθρωπο, σηµαίνει είµαι εκεί, δίπλα σου, στα δύσκολα και µπορεί οι µέρες που ζούµε να είναι δύσκολες, ειδικά για όσους δοκιµάζονται…, αλλά… µαζί, χέρι µε χέρι, µπορούµε καλύτερα”

 

Χριστίνα Νοµικού, Πρόεδρος – Ιδρυτικό µέλος

 

Διαβάστηκε 16975 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 12:57

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online