Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

Μαίρη Κεφαλά

Μαίρη Κεφαλά

 

 

 

 

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τιμά στον ΙΑΝΟ τρεις διακεκριμένους σεναριογράφους, τον Γιάννη Τζιώτη ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών διατελέσαντα Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε., τον Αντώνη Σιμιτζή και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. και το μέλος Δημήτρη Ζαννίδη, για την συνολική προσφορά τους στη Ε.Σ.Ε.

Την παρουσίασή θα κάνει ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε, Αλέξανδρος Κακαβάς.

Λίγα λόγια για τους τιμώμενους:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΩΤΗΣ

Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος της. Επί μακρόν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Δις βραβευθείς με καλύτερο βραβείο σεναρίου τηλεοπτικής σειράς για το Γεώργιος Βιζυηνός – Η σιωπή των αγγέλων και διασκευασμένου Ασθενείς και Οδοιπόροι. Σεναριογράφος κινηματογραφικών ταινιών όπως οι Ντάμα Σπαθί, Επιχείρηση Απόλλων, Βυζαντινή Ραχωδία κ.ά.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ

Ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. Μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας των Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Διετέλεσε επί πενταετία μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Σεναριογράφος των σειρών Η λυγερή, Το μπουρίνι, Προς Οφρύνιο, Μαργαρίτα Στέφα κ.ά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΝΝΙΔΗΣ

Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, της ΕΣΗΕΑ, της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και του Ινστιτούτου Δημοσιογραφικών Μελετών. Σεναριογράφος της ταινίας Υποβρύχιο Παπανικολής σειρών όπως Επιστροφή στις Μυκήνες, Ναυτικές ιστορίες κ.ά. και πολλών ντοκιμαντέρ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 06:12

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online