Θύμα κλοπής ο Κλοντ Λελούς - Απευθύνει έκκληση στους κλέφτες

lifespeed.gr


Σύμφωνα με τη Le Parisien

 

 

 

 

Το μοναδικό αντίγραφο του σεναρίου της επόμενης ταινίας του Γάλλου κινηματογραφιστή Κλοντ Λελούς έκλεψαν, μεταξύ άλλων, άγνωστοι, την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι, όπως αποκαλύπτει η Le Parisien.

Η κλοπή σημειώθηκε μπροστά από τους χώρους της εταιρείας παραγωγής του με την επωνυμία Films 13. Ο κινηματογραφιστής επέστρεφε από διακοπές, είχε σταθμεύσει και έβγαλε τρεις σάκους από το αυτοκίνητό του.

«Μέχρι να κάνω τον γύρο του αυτοκινήτου, δύο από τους σάκους είχαν εξαφανισθεί», αφηγείται ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με τη Le Parisien, ένας από τους σάκους περιείχε το μοναδικό αντίτυπο του σεναρίου της επόμενης ταινίας του 80χρονου σκηνοθέτη, με τίτλο «Ναι και Όχι».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Ένας άνδρας και μια γυναίκα» είπε επίσης πως έχασε πολλά τετράδια γεμάτα σημειώσεις, μαρτυρίες, παρατηρήσεις και πράγματα που μελετά εδώ και πενήντα χρόνια.

«Μου έκλεψαν τις μαγικές βαλίτσες, αυτές που με συνόδευαν όλη μου τη ζωή και μέσα από τις οποίες αντλώ υλικό για την έμπνευσή μου», είπε ο Κλοντ Λελούς, ο οποίος έχασε επίσης σ’ αυτή την περιπέτεια 15.000 ευρώ «σε διάφορα νομίσματα», τα κλειδιά του, το διαβατήριό του και ένα ρολόι.

Ο σκηνοθέτης κατέθεσε μήνυση και δεν χάνει την ελπίδα ότι θα ξαναβρεί τα σημειωματάρια και το σενάριό του: «Στο κάτω-κάτω (οι κλέφτες) έχουν τη διεύθυνσή μου. Τους απευθύνω αυτή την έκκληση. Περιμένω αυτό το θαύμα».

 Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online