Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 14:04

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 13-19/9

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
lifespeed.gr


Βίκυ Δρόσου

 

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

 

Από την αρχή κιόλας της νέας εβδομάδος είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την οποιαδήποτε ψευδή πληροφορία και να ωραιοποιήσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση, προκειμένου να ξεφύγουμε από την πικρή αλήθεια και την σκληρή πραγματικότητα. Θα υπάρξει παρασκήνιο, εξιδανίκευση κι ένα θολό τοπίο το οποίο λειτουργεί σαν στάχτη στα μάτια μας. Ας μην εμπιστευτούμε άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά και λόγια που δεν είναι ξεκάθαρα.

Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο της Παρθένου, βγάζοντας μας από τις έννοιες που είχαμε έως τώρα και αφορούσαν την υγεία και την εργασία και εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις σχέσεις και στις συνεργασίες και με τι τρόπο μπορούμε να τις αποκαταστήσουμε. Δύσκολο το έργο του Άρη σε αυτόν τον τομέα, διότι βρίσκεται σε μία θέση αδυναμίας, οπότε δεν μπορεί να βγάλει προς τα έξω τα θετικά στοιχεία. Θα δείξει περισσότερο την αντιπαράθεση και την διαφωνία.

Ο Άρης με την Αφροδίτη σε αμοιβαία υποδοχή και βρισκόμενος ο ένας στο σπίτι του άλλου, φανερώνει την άβολη κατάσταση πού βρίσκονται αμφότεροι. Ή δε Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα βγάλει στην επιφάνεια συγκρούσεις μέσα από το έντονο αρνητικά συναισθηματικό φορτίο, και ψυχρότητα. Έλλειψη κατανόησης μεταξύ των δύο φύλων. Ανεπάρκεια τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα οικονομικά. Στο τέλος της εβδομάδος κάποια επιχειρηματικά ανοίγματα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, αρκεί να έχουν μελετηθεί όλες οι παράμετροι εκ των προτέρων.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

 

Κριός

Κάποιοι στήνουν παγίδες στον εργασιακό χώρο και σας δημιουργούν έντονο στρες, το οποίο έχει επιπτώσεις στην υγεία σας, καθώς νιώθετε ότι εξαντλείστε σταδιακά. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και μην δίνετε μεγάλη σημασία, διότι δεν μπορούν να σας βλάψουν. Απλά θέλουν να σας εκνευρίσουν σπάζοντας τα νεύρα σας. Εισπράττετε την ανταγωνιστική συμπεριφορά των άλλων και αυτό σας απογοητεύει, παρότι είστε ανταγωνιστικοί από τη φύση σας. Δείτε μήπως άθελα σας τους προκαλείτε κι εσείς.

Έντονο προβληματισμό δημιουργεί ο αισθηματικός τομέας, όπου νιώθετε να μπαίνετε σε μία κατάσταση ψυχρότητας με το σύντροφό σας. Κρατήστε τις αποστάσεις και ο καιρός θα δείξει αν θα συνεχίσετε να είσαστε μαζί, ή θα διακόψετε. Έξοδα για διατροφές, δάνεια, ασφάλειες, δικαστικές διαμάχες, εφορίες κτλ σας δημιουργούν ένα επιπρόσθετο άγχος.

 

Ταύρος

Εμπιστεύεστε τον σύντροφο και νιώθετε να σας ανεβάζει τη διάθεση, λέγοντάς σας όμορφα λόγια, τα οποία σας κολακεύουν. Μην επενδύετε, γιατί πολλά από αυτά δεν τα εννοεί, απλά το κάνει για να σας φτιάξει την ψυχολογία που την βλέπει πεσμένη. Αν υπάρχει στη ζωή σας νέα σχέση, ή γνωριμία, κρατήστε μικρό καλάθι και μην είστε επιρρεπείς στις κολακείες γιατί θα απογοητευτείτε. Φορτώνεστε με υποχρεώσεις οι οποίες σας αγχώνουν, διότι δεν έχουν τελειωμό και σας βάζουν να τρέχετε. Το άγχος για τον εργασιακό τομέα έχει μπει για τα καλά στη ζωή σας και εκεί καταναλώνετε μεγάλη ενέργεια.

Στα αισθηματικά υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με τον σύντροφο, γιατί νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνει. Αυτό θα σας κάνει να αποστασιοποιηθείτε για λίγο. Η απομάκρυνση από τον σύντροφο, σας δημιουργεί ανασφάλεια τόσο συναισθηματική, όσο και οικονομική.

 

Δίδυμοι

Είστε φορτισμένοι συναισθηματικά με το οικογενειακό περιβάλλον κι αυτό επηρεάζει τις σχέσεις με τους οικείους σας. Θέλετε να δώσετε πολλά στην οικογένεια και το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο σε αυτόν τον τομέα, όμως νιώθετε να σας απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους. Φροντίστε να είστε από τη μεριά σας τουλάχιστον ξεκάθαροι, σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία σας.

Εργάζεστε σκληρά για να προσφέρετε ότι καλύτερο στην οικογένεια και σας πικραίνει το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σας. Όσοι είστε ελεύθεροι περνάτε δυναμικά στην αρένα του αδιάκοπου φλερτ. Γίνεστε κυνηγοί και προκαλείτε ερωτικά συναισθήματα, καθώς η συμπεριφορά σας στην διεκδίκηση ερωτικού συντρόφου, είναι άκρως γοητευτική και δυναμική. Δημιουργείτε προϋποθέσεις για την προώθηση των ταλέντων σας.

 

Καρκίνος

Έχετε την ανάγκη να παρασυρθείτε από λόγια και πράξεις που όμως δεν είναι αληθινά και που σκοπό έχουν να σας παραπλανήσουν. Βγάλτε τα ροζ γυαλιά και δείτε ξεκάθαρα τι κρύβεται πίσω από υποσχέσεις που λαμβάνετε. Το ξέρω ότι σας παρασύρει το συναίσθημα, αλλά προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, διότι αν σας πείσουν να εμπλακείτε σε συμφωνίες εμπορικού περιεχόμενου θα βγείτε ζημιωμένοι.

Έντονη η συναισθηματική φόρτιση που αντιμετωπίζετε και στο οικογενειακό περιβάλλον. Θέλετε να κάνετε κάποιες διορθώσεις ή αλλαγές στο σπίτι κι αυτό σας εκτονώνει την συσσωρευμένη ενέργεια πού βρίσκεται μέσα σας. Κάποιοι θα διαφωνήσουν με τις επιλογές σας και αυτό σας προκαλεί θυμό. Προσπαθήστε να μην τραβήξετε το σχοινί στα άκρα και σπάσουν οικογενειακοί δεσμοί, καθώς και η σχέση με το σύντροφο.

 

Λέων

Οφείλετε να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά γιατί υπάρχουν παγίδες, σε αυτό που εσείς θεωρείτε ευκαιρία για οικονομική άνοδο. Κάποιοι καλοθελητές θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για επενδύσεις οι οποίες κρύβουν ψιλά γράμματα. Αν ενδώσετε το πιο πιθανό είναι να χάσετε τα χρήματά σας γι αυτό μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις που έχετε. Ένα νέο γνωστικό αντικείμενο σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και θέλετε να μάθετε και να ασχοληθείτε με αυτό. Αφορά την επικοινωνία, το εμπόριο, ή το διαδίκτυο.

Ανταλλάσσετε πολύ γρήγορα πληροφορίες και δραστηριοποιείστε έντονα με κοντινά πρόσωπα. Είστε δραστήριοι, υπερκινητικοί και σκέφτεστε γρήγορα και αποτελεσματικά. Φροντίστε μην λογομάχησετε με τους δικούς σας, ή διαφωνήσετε, λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Είστε χείμαρροι και δεν σας σταματά τίποτα. Ψυχρά συναισθήματα με τον σύντροφο και απομάκρυνση. Προσοχή στην οδήγηση.

 

Παρθένος

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα θα τα ακούσετε τόσο από τον σύντροφό, όσο κι από τους συνεργάτες σας. Θέλουν να σας εξαπατήσουν στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά και βρίσκονται στο δρόμο σας, τάζοντας σας λαγούς με πετραχήλια. Μη δείχνετε απόλυτη εμπιστοσύνη διότι θα κάνετε λάθη και μετά ίσως να είναι πολύ αργά. Μελετήστε διεξοδικά την κάθε λεπτομέρεια. Παρθένοι είστε και έχετε ταλέντο στις λεπτομέρειες και στην λογική κρίση. Έχετε έντονη την ανάγκη να καλύψετε τις επιθυμίες σας, συναισθηματικές και υλικές, για αυτό αρχίζει το ξόδεμα των χρημάτων ως προς αυτόν τον τομέα.

Γενικά δεν είστε σπάταλοι άνθρωποι, αλλά τώρα η παρόρμηση είναι πολύ έντονη. Στο κάτω κάτω δικαιούστε κι εσείς να ξεφεύγετε κάποιες φορές κάνοντας την υπέρβαση. Ένα πρόβλημα επικοινωνίας με τους άλλους θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή. Μην αγχώνεστε, θα περάσει σύντομα.

 

Ζυγός

Μετά από τον λήθαργο που είχατε πέσει το προηγούμενο διάστημα έρχεται η ώρα της ενεργοποίησης σας. Ήσασταν πολύ καιρό κλεισμένοι στον εαυτό σας και τώρα βγαίνετε ξανά δυναμικά μπροστά διεκδικώντας τα θέλω σας. Έχετε πάρει μεγάλη φόρα όμως κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα με τους συνεργάτες ή τον σύντροφο. Είστε δυναμικοί αλλά καμιά φορά γίνεστε οξύθυμοι.

Εμπόδια υπάρχουν στα οικονομικά τα οποία σας δημιουργούν ανασφάλεια, αφού βλέπετε τον προϋπολογισμό σας να μειώνεται σημαντικά. Τα οικονομικά προβλήματα θα σταθούν εμπόδιο στην ζωή σας, αφού δεν μπορείτε να απολαύσετε αυτά που έχετε ονειρευτεί. Έχει επηρεαστεί η κρίση σας με όλα αυτά και νιώθετε την ανάγκη να πιαστείτε από κάπου ή κάποιον πού όμως λειτουργεί με ιδιοτέλεια θέλοντας να σας παραπλανήσει. Φανείτε προσεκτικοί και δείξτε λίγη υπομονή μέχρι να περάσει.

 

Σκορπιός

Φαίνεται ότι σας απασχολεί ο φιλικός τομέας αλλά και ο ερωτικός. Τα φιλικά άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας θέλουν να σας μπλέξουν χωρίς λόγο, διότι υπάρχει ζήλια όσον αφορά την σχέση σας με τον σύντροφο. Μην πιστέψετε τίποτα, διότι ζηλεύουν την ευτυχία σας και εποφθαλμιούν τη σχέση σας. Απλά πάρτε τις αποστάσεις σας και μην τους εκμυστηρεύεστε τα προσωπικά σας. Δεν είναι ειλικρινείς απέναντί σας. Επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων και το μεταφέρετε στον σύντροφό σας, ώστε το μόνο που καταφέρνετε είναι να απομακρυνθείτε ο ένας από τον άλλον. Ως αποτέλεσμα αυτού είναι η έλλειψη επικοινωνίας, η απόσταση και η απογοήτευση. 

Δυσπραγία και στον οικονομικό τομέα με μείωση των οικονομικών πόρων σας. Με όλα αυτά δεν γίνεται να μην επηρεαστεί η ψυχολογία σας και να μην υπάρχουν επιπτώσεις στα συναισθήματα σας. Στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει παρασκήνιο το οποίο πολεμάτε με νύχια και με δόντια. Αφιερώστε χρόνο τόσο στον εαυτό σας όσο και στον σύντροφο και όλα θα φτιάξουν.

 

Τοξότης

Στον εργασιακό χώρο υπάρχουν άτομα τα οποία δεν έχουν καλές προθέσεις για εσάς και παίζουν πίσω από την πλάτη σας με κρυφά χαρτιά. Μην είστε αφελείς και ευκολόπιστοι διότι κρίνεται το μέλλον της καριέρας σας. Προσοχή χρειάζονται και οι επιλογές που κάνετε στη δουλειά σας. Βάλτε τα κάτω και σκεφτείτε λογικά τι σας συμφέρει, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν τους άλλους. Η δραστηριοποίηση σας με ομάδες και συλλόγους, σας αποφορτίζει από τα προβλήματα της δουλειάς.

Έρχεστε σε επαφή με φίλους και κάτω από κοινές δραστηριότητες προωθείτε στόχους και ιδέες για την πορεία της ζωής, τόσο της δικής σας, όσο και των άλλων. Το κάνετε με πάθος και βρίσκετε υποστηρικτές όπου αγωνίζεστε για έναν κοινό σκοπό. Βάζετε τον εθελοντισμό στις προτεραιότητες σας αφού αυτό σας καλύπτει συναισθηματικά. Κλείνετε έναν κύκλο ο οποίος αφορά μία αισθηματική σχέση από το παρελθόν και η οποία σας είχε προκαλέσει πόνο. Το οριστικό τέλος είναι η λύτρωση σας.

 

Αιγόκερως

Έχετε το βλέμμα στραμμένο στον τομέα που αφορά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, φιλοσοφία. Οι συζητήσεις που γίνονται με συγγενικά άτομα για αυτούς τους τομείς που ενδιαφέρεστε, είναι απογοητευτικές, διότι δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας και προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν, παραπλανώντας σας με λόγια τα οποία δεν είναι αληθινά και που σκοπό έχουν να σας ρίξουν τη διάθεση. Θέλουν να σας επηρεάσουν και να σας αλλάξουν γνώμη γι αυτό εισπράττετε κολακείες. Εσείς δεν είναι ανάγκη να τους πιστέψετε, απλά μπορείτε να προσποιηθείτε ότι τους ακούτε και να κάνετε όπως πάντα το δικό σας. Φόρτος εργασίας και ατελείωτες υποχρεώσεις σας περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα.

Σας έχουν φορτώσει ευθύνες που δεν σας αναλογούν και εσείς τρέχετε να ανταποκριθείτε ώστε να τα διεκπεραιώσετε όλα με τον καλύτερο τρόπο, ως άτομα του καθήκοντος. Η έλλειψη χρόνου λόγω επαγγελματικών, φέρνει ψυχρότητα ανάμεσα σε σας και στον σύντροφο αφού δεν καταφέρνετε να περνάτε πολλές ώρες μαζί κι όταν βρίσκετε χρόνο, είστε πολύ κουρασμένοι.

 

Υδροχόος

Η θολή εικόνα που έχετε για τα οικονομικά, σας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και κάνετε συμφωνίες οι οποίες σας απογοητεύουν. Προσοχή στις συνεργασίες που έχουν να κάνουν με οικονομικά, διότι θα έχουν αντίκτυπο στην τσέπη σας. Έχετε παραμελήσει σημαντικά τον σύντροφο και τη σχέση σας, διότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας. Ο τομέας της καριέρας παρουσιάζει εμπόδια και κάποια πράγματα έχουν κολλήσει και δεν προχωράνε.

Σας περιμένει φόρτος εργασίας καθώς ο όγκος της δουλειάς αυξάνεται κι εσείς καλείστε να εργάζεστε όλο και περισσότερο. Νιώθετε ένα συναισθηματικό κενό και απομακρύνεστε όλο και περισσότερο από τον σύντροφο. Άτομο από το επαγγελματικό παρελθόν μπαίνει ξανά στη ζωή σας. Κάνετε σχέδια για το μέλλον και έχετε μπει σε μία διαδικασία δράσης που αφορά επιμορφωτικά σεμινάρια, επικοινωνία, διαφήμιση και ταξίδια στο εξωτερικό τα οποία ανοίγουν τους πνευματικούς ορίζοντες σας.

 

Ιχθύες

Σύντροφος και συνεργάτες είναι ένας σημαντικός τομέας για εσάς αυτό το διάστημα, καθώς έχετε σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες δεν δείχνουν ξεκάθαρες. Πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις και πριν αποδεχθείτε τους όρους για μία συνεργασία στα επαγγελματικά σας, φροντίστε να ξεκαθαρίσετε όλες τις λεπτομέρειες. Θα προσπαθήσουν να σας παγιδεύσουν γι αυτό φανείτε συνετοί και σκεφτείτε διπλά και τριπλά. Ζητήστε γραπτώς ότι σας λένε για να μην μπορούν μετά να τα πάρουν πίσω.

Επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που αφορούν στις ανασφάλειες και στους φόβους σας, όσον αφορά τα οικονομικά μέσω τρίτων πηγών εσόδων. Εκφράζετε τις αμφιβολίες σας στον σύντροφο και αυτό δημιουργεί συναισθηματική απόσταση. Έχετε επιχειρηματικές προτάσεις και θέλετε να τις αξιοποιήσετε για να προσφέρετε στον εαυτό σας οικονομική ασφάλεια. Μπορείτε να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό βήμα και πάψτε επιτέλους να αμφιβάλλετε για την πίστη του συντρόφου σας.

 

 

12.9.21

Διαβάστηκε 624 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online