GLOBE ONE DIGITAL & ΚΑΙΖΕΝ GAMING ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Globe One Digital και Kaizen Gaming συμπληρώνουν 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

Δέκα χρόνια συνεργασίας συμπληρώνουν η Globe One Digital, εκ των κορυφαίων digital marketing agencies στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και η Kaizen Gaming, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech στον κόσμο με δραστηριότητα σε περισσότερες από 13 χώρες. Στο πέρασμα αυτής της δεκαετίας, η Globe One Digital έχει αποτελέσει στρατηγικό συνεργάτη σε θέματα digital marketing για τη Stoiximan, το πιο επιτυχημένο brand στον τομέα του iGaming σε Ελλάδα και Κύπρο. Σταδιακά, η συνεργασία επεκτάθηκε και στο διεθνές brand της Kaizen Gaming, το Betano.

Η Globe One Digital παρέχει στην Kaizen Gaming μία ευρεία γκάμα digital υπηρεσιών με κυριότερη τη διαχείριση διαφόρων διαφημιστικών καναλιών και κυρίως, τους λογαριασμούς Google Ads για το brand Stoiximan στην Ελλάδα και Betano στο εξωτερικό. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες business consulting, διαμόρφωσης ψηφιακής στρατηγικής, ανάλυσης δεδομένων για την αγορά και τον ανταγωνισμό για τα brands Stoiximan και Betano.

«Η Globe One αποτελεί έναν από τους σταθερότερους συνεργάτες μας σε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε πριν 11 χρόνια. Με τις δημιουργικές ιδέες τους και τη σκληρή δουλειά συστήσαμε τα brands μας σε ακόμα περισσότερους πελάτες. Θα συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τη συνεργασία μας διαρκώς, ώστε να χτίσουμε τις μελλοντικές επιτυχίες», αναφέρει ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan.

Στη συνεργασία Kaizen Gaming και Globe One Digital υπάρχουν μία σειρά από σημαντικά ορόσημα και επιτυχίες. Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές αποτελεί η κατάκτηση της 3ης θέσης από τη Stoiximan όσον αφορά στις οργανικές αναζητήσεις για τη λέξη – κλειδί «Στοίχημα» σε ένα μόλις έτος. Ένα άλλο ορόσημο ήταν η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2018, όταν η καμπάνια που πραγματοποιήθηκε είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των νέων χρηστών κατά περισσότερο από 600%.

Μετά από τα επιτυχημένα αποτελέσματα της συνεργασίας της Kaizen Gaming και της Globe One Digital στην Ελλάδα, αυτή μεταφέρθηκε και στο εξωτερικό με εξίσου μεγάλη επιτυχία. Αγορές στις οποίες μεταφέρθηκε η συνεργασία είναι η Ρουμανία, όπου ξεκίνησε το Betano το 2016, φτάνοντας στην 3η θέση των αναζητήσεων μεταξύ των ήδη καθιερωμένων εγχώριων i-gaming brands μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, καθώς και η Βουλγαρία το 2022.

«Η συνεργασία με την Kaizen Gaming μας βοήθησε να αναπτυχθούμε περαιτέρω και να δημιουργήσουμε καινοτόμες λύσεις. Τώρα, ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα βήματα στη συνεργασία μας βάζοντας υψηλότερους στόχους», επισημαίνει ο Δημήτρης Παπουτσής, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Globe One Digital.

Στα επιτυχημένα αποτελέσματα συνεισέφεραν μεταξύ άλλων και οι τεχνολογικές καινοτομίες που υλοποιήθηκαν από την Globe One Digital. Τέτοιου είδους κινήσεις βοήθησαν τόσο στην καλύτερη διαχείριση των ενεργειών, όσο και στη δυνατότητα άμεσης προσαρμογής σε νέες καταστάσεις. Το μέλλον για τις δύο εταιρείες αναμένεται να είναι ακόμη πιο καινοτόμο, με στόχο να «ξεκλειδώσουν» το επόμενο επίπεδο υπηρεσιών στο digital marketing και να διαμορφώσουν νέα δεδομένα στον κλάδο.

Σχετικά με την Globe One Digital Η Globe One Digital είναι μία εκ των κορυφαίων digital marketing agencies στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η εταιρεία διατηρεί παρουσία σε 4 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία) και στα 25 χρόνια λειτουργίας της έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 πελάτες, από διάφορους κλάδους, να αξιοποιήσουν τα ψηφιακά κανάλια μάρκετινγκ, προκειμένου να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους. Η Globe One Digital προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών στους τομείς του digital transformation, του performance marketing, καθώς και του creative & development.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού της Globe One Digital, με έμφαση στους τομείς του αθλητισμού και των ασθενών ομάδων, της τέχνης και των παιδιών. Είναι Premier Google Partner, μέλος της ΕΕΔΕ και έχει συμπεριληφθεί στις 100 ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές εταιρείες του Index Inc. 5000.