Σχέση με μικρότερο άντρα... Ποια τα πλεονεκτήματα αυτής της σχέσης

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

Αν μια γυναίκα έχει σχέση με έναν μικρότερο άντρα, τότε πιθανόν να βρεθεί αντιμέτωπη με ορισμένες δυσκολίες. Ταυτόχρονα βέβαια θα βιώσει και ορισμένα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια τέτοια σχέση.

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα  μιας σχέσης με μικρότερο άντρα.


Ο άντρας αυτός έχει συνήθως τρομερή ζωντάνια. Η φλόγα μέσα του καλά κρατεί. Μια φλόγα έτοιμη να ζεστάνει τη γυναίκα και να την αναζωογονήσει. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, αυτή η περίσσεια ενέργειας μπορεί να μεταδοθεί στην γυναίκα και να την κάνει να αισθάνεται ξανά νέα, δυναμική και το κυριότερο επιθυμητή. Οι μικρότεροι άντρες θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια και σκοπεύουν να αγωνιστούν γι’ αυτό. Μια περιπέτεια που ταυτόχρονα θα ζει και η γυναίκα που βρίσκεται πλάι τους. 

Συνήθως ο μικρότερος άντρας δεν κουβαλάει μαζί του μεγάλο φορτίο από αρνητικά συναισθήματα που δημιουργήθηκαν από παλαιότερες σχέσεις. Αυτό τους κάνει πιο ανοιχτόμυαλους, χωρίς πολλές προκαταλήψεις, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν την ανάγκη ή την τακτική να κρατούν αποστάσεις ως μέσο άμυνας.

Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα μιας σχέσης με μικρότερο άντρα είναι η αισθητή βελτίωση της αυτοπεποίθησης της γυναίκας. Μια γυναίκα που έχει σχέση με έναν μικρότερο άντρα διακρίνει στον εαυτό της ότι έχει ακόμα τα φυσικά χαρίσματα να σαγηνεύσει και τον πιο δύσκολο άντρα. 


Πλεονέκτημα σε μια σχέση με μικρότερο άντρα είναι και το σεξ. Ένας νεότερος άντρας προφανώς έχει περισσότερες αντοχές και περισσευούμενη ενέργεια που είναι πρόθυμος να ξοδέψει για τη γυναίκα που είναι μαζί του. Μπορεί βέβαια να μην είναι και ο πιο έμπειρος εραστής ωστόσο με την κατάλληλη δασκάλα θα μάθει γρήγορα. Άλλωστε σε πολλές γυναίκες αρέσει αυτός ο ρόλος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αυτόν πρέπει να παντρευτείς Σε θέλω πολύ.... »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online