Φτιάξτε το κραγιόν σας.....

lifespeed.gr


Γράφει η Υβόνη


Το κραγιόν αποτελεί το βασικό καλλυντικό όλων των γυναικών. Τα χρώματα που βρίσκουμε στο εμπόριο είναι από σκούρα μέχρι ανοιχτόχρωμα, έως και διάφανα, με glitter ή χωρίς. Μάλιστα, τα έχουν εξελίξει τόσο πολύ που μπορείς να βρεις ακόμη και κραγιόν, που τονίζει το χρώμα των χειλιών σου. Και ενώ είναι ένα τόσο καθιερωμένο καλλυντικό, πόσο καλά ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε; Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές αποφεύγουμε σημαντικά λάθη, που κάνουμε κατά την χρήση του  και το κραγιόν μπορεί να γίνει ο καλύτερος μας φίλος!

Συμβουλές

* Προτιμάμε κραγιόν που δεν περιέχουν χημικά συστατικά.
* Για όσες μένουμε σε θερμά κλίματα, ένα tip για να διατηρηθεί περισσότερο το κραγιόν είναι να το βάζουμε στο ψυγείο.
* Τους μήνες με ηλιοφάνεια, και κυρίως το καλοκαίρι, απαραίτητη είναι η χρήση μιας αντηλιακής κρέμας για τα χείλη.
* Για να εφαρμόσουμε καλύτερα το κραγιόν μας, προτιμότερο είναι να χρησιμοποιούμε ένα πινελάκι. Το πινελάκι, όχι μόνο θα μας βοηθήσει στην σωστή τοποθέτησή του, αλλά και εξυπηρετεί σε περιπτώσεις, που το κραγιόν είναι μισοτελειωμένο ή σπασμένο.
* Ποτέ δεν δοκιμάζουμε το κραγιόν, για πρώτη φορά στα χείλη μας. Αντί αυτού, το δοκιμάζουμε στην εσωτερική μεριά του μπράτσου μας. Επίσης, καλύτερο θα ήταν να μην δανείζουμε τα κραγιόν που χρησιμοποιούμε, ούτε το πινελάκι του κραγιόν μας, ακόμη και σε άτομα, που τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
* Ενυδατώνουμε τα χείλη με βούτυρο-κακάο ή με αμυγδαλέλαιο. Περιμένουμε να απορροφηθεί το προϊόν και έπειτα, εφαρμόζουμε το κραγιόν.
* Η σωστή σειρά για να χρησιμοποιήσουμε το κραγιόν μας είναι: φτιάχνουμε το περίγραμμα των χειλιών μας με ένα μολύβι, μετά απλώνουμε το κραγιόν μας και στο τέλος, το lip gloss που θα τους δώσει λάμψη.
* Όσες έχουμε λεπτά χείλη, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τα σκουρόχρωμα κραγιόν. Τα κάνουν να φαίνονται ακόμη πιο λεπτά.
* Για να ελαττωθεί η φωτεινότητα των χειλιών μας, χρησιμοποιούμε πιο σκουρόχρωμο μολύβι για το περίγραμμά τους.
*  Αν δεν θέλουμε να φύγει το κραγιόν από τα περιθώρια, κάνουμε το περίγραμμα με ένα μολύβι. Αλλιώς, κάνουμε το περίγραμμα με λίγο μέικ-απ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 06:58

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online