Βράβευση του ξενοδοχείου Αιγιαλίς

Βάντα Βλασταρά

Βάντα Βλασταρά

 

 

 

 

 


Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες διοργανώσεις επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism των παρελθόντων ετών, η  NEW TIMES PUBLISHING  για μία ακόμη χρονιά πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη   εκδήλωση - γιορτή τουρισμού στις 17 Δεκεμβρίου 2019 στο Grande Bretagne Hotel Athens σε μια κατάμεστη αίθουσα με μεγάλο κύκλο συμμετοχής εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, όπου για πρώτη φορά Θεσμοθέτησε τη διάκριση «Τουριστική Περιφέρεια της χρονιάς» και την απένειμε στην Περιφέρεια Αττικής, Επίσης,  απένημε διακρίσεις στους δυναμικώτερους προμηθευτές των εν Ελλάδι ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων.

 Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν ήταν και το 5* ξενοδοχείο "Αegialis Hotel & Spa" στην Αμοργό.  Το ξενοδοχείο Αιγιαλίς, ξεκίνησε πριν 30 χρόνια την πορεία του, σε μια πολύ δύσκολη εποχή, με επιτόκιο για τραπεζικό δάνειο που έφτανε τα 36%, ενώ η Αμοργός ήταν ακόμη σχεδόν άγνωστη, στην άγονη γραμμή, με υποτυπώδη έργα υποδομής, και με τουρισμό μόλις 20 ημερών.

 

 Το Aegialis Hotel & Spa προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τουριστικών εμπειριών στους επισκέπτες του, ενώ με το Ελληνικό/ Αμοργιανό πρωινό και την τοπική Αμοργιανή και Ελληνική κουζίνα, ήταν και είναι πρεσβευτής της τοπικής γαστρονομίας και κουλτούρας.

 

 Έχει κερδίσει τον τίτλο του Wellness Hotel, καθώς διαθέτει ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα Spa στις Κυκλάδες, 6 αίθουσες για γιόγκα και πιλάτες, κουζίνα βασισμένη σε βιολογικά υλικά, προσφέρει άσκηση με πεζοπορία στα ιστορικά μονοπάτια της Αμοργού με τα φημισμένα βότανα, ενώ εφαρμόζει πρακτικές, φιλικές προς το περιβάλλον. Έχει επεκτείνει την κυρίως τουριστική περίοδο σε 8 μήνες, ενώ παραμένει ανοικτό όλο το χρόνο, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες διαμονής.  .Απασχολεί 65-70 άτομα, συμβάλλοντας σημαντικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας
 
 
Βάντα Βλασταρά 
 
19/12/2019

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online