Η Αττική τιμώμενη Περιφέρεια στην πρώτη έκθεση «Greek Travel Show Ελληνικές Διακοπές»

lifespeed.gr


by Υβόνη

Στη συνέντευξη Τύπου της πρώτης έκθεσης Ταξιδίων και Διακοπών «Greek Travel Show Ελληνικές Διακοπές», με τιμώμενη Περιφέρεια την Αττική, μετείχε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, συνοδευομένη από την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού, Ελένη Δημοπούλου.

Η Περιφερειάρχης επισήμανε συγκεκριμένα πως πρόκειται για «ένα σημαντικό γεγονός, όχι μόνο για τον τουρισμό αλλά γενικότερα για την οικονομία της χώρας», ειδικά σήμερα, που «μέσα σε πολύ δυσκολότερες ανταγωνιστικές διεθνώς συνθήκες, νέοι ‘παίκτες’ στο πεδίο του τουρισμού έχουν κάνει την εμφάνισή τους αλλάζοντας τα δεδομένα».

Και συνέχισε λέγοντας:

Στην Περιφέρεια Αττικής, από το 2014 που αναλάβαμε την ευθύνη της Διοίκησης, πήραμε την απόφαση για μια τουριστική προβολή της Αττικής ως ιδιαίτερου προορισμού, χωρίς εποχικότητα, 12 μήνες το χρόνο. Και ως πόλου προσέλκυσης επενδύσεων. Ενός «πολύ-προϊόντος», που συνδέει οικονομία, πολιτισμό, διπλωματία.

Και κατέληξε:

Το στοίχημα του τουρισμού είναι πολυεπίπεδο και δεν κερδίζεται από τη μια μέρα στην άλλη, σε μία ή δύο σεζόν. Αλλά δουλεύοντας, με όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες, με ορίζοντα ετών, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ανάπτυξης των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου και των τουριστικών προϊόντων, στη βάση ενός νέου παραγωγικού προτύπου

 

Η νέα τουριστική έκθεση διεξάγεται από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αττικής, HELEXPO MAROUSSI.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online