ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ 15 ΤΟΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

Δύο κοντέινερ 40 ποδών έκαστο με 15 τόνους αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, αξίας 2.000.000 δολαρίων παρέδωσαν στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός International Orthodox Cristian Charities-IOCC, την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Η μεγάλη αυτή δωρεά ήρθε από τις ΗΠΑ και θα καλύψει μέρος των πάγιων και διαρκών αναγκών των Φορέων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας αρμοδιότητας της 1ης Υ.ΠΕ στην Κεντρική και Ανατολική Αττική όπως Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία, πρώην Ιατροκοινωνικά Κέντρα, Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας.

Η δωρεά αποτελείται από αναλώσιμο υγειονομικό υλικό απαραίτητο για την ημερήσια κάλυψη των αναγκών όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία και χρηματοδότηση του IOCC και ομογενειακών οργανώσεων των ΗΠΑ, συνεχίζουν σθεναρά να ανταποκρίνονται στην κάλυψη άμεσων αναγκών  συνανθρώπων μας που η οικονομική κρίση συνεχίζει να επηρεάζει την επιβίωση τους. Στο πλαίσιο του προγράμματος IOCC - GIVE FOR GREECE IV  υλοποιούνται μια σειρά από δράσεις όπως  η παροχή συσσιτίου, φρέσκων τροφίμων, εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως επίσης χρηματοδότηση αναπτυξιακών προγραμμάτων στον αγροδιατροφικό τομέα σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη της ελληνικής ομογένειας της Αμερικής  και  ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες του IOCC διότι υπάρχουν ελλείψεις σε υγειονομικό αναλώσιμο υλικό που ολοένα και αυξάνονται και η επάρκεια τους αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ασφαλή λειτουργία των μονάδων υγείας.  Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με υψηλό αίσθημα ευθύνης και  συμμάχους τους Έλληνες της Διασποράς, θα συνεχίσει την προσπάθεια ενίσχυσης και ανακούφισης όπου υπάρχει ανάγκη».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online