3η Ημερίδα Μεταπτυχιακών και Μεταδιδακτόρων

lifespeed.gr


Υβόνη

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Ε.Ι.Π.), συμμετέχοντας και φέτος ενεργά στον εορτασμό της «Βραδιάς του Ερευνητή 2017», διοργανώνει την 3η Ημερίδα Mεταπτυχιακών και Mεταδιδακτόρων την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017. Όπως και πέρυσι, μια ομάδα νέων ερευνητών του Ε.Ι.Π. δημιούργησαν ένα δυναμικό πρόγραμμα που απευθύνεται τόσο στην επιστημονική κοινότητα όσο και στο ευρύ κοινό.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιστημονικές ομιλίες και αναρτημένες ανακοινώσεις από νέους ερευνητές που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ανοσολογίας, Ιολογίας, Νευροβιολογίας και Βιοπληροφορικής.

Στο απογευματινό μέρος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Ι.Π. Καθ. Φωτεινή Στυλιανοπούλου θα παρουσιάσει «Μια νευροβιολογική προσέγγιση στις διεργασίες της μνήμης» και στη συνέχεια, οι ερευνητές Μηχανικής Μάθησης και Στατιστικής Αλέξανδρος Καρατζόγλου (Telefonica Research, Βαρκελώνη) και Όμηρος Παπασπηλιόπουλος (Universitat Pompeu Fabra, Βαρκελώνη) θα αναπτύξουν ένα εξαιρετικά πρωτοπόρο θέμα: «Μαθαίνοντας σε βάθος: τι είναι το deep learning και γιατί όλοι μιλούν για αυτό;»

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στον κήπο του Ινστιτούτου με γευσιγνωσία μπύρας που ετοίμασε μια ομάδα μικροζυθοποιών και live μουσική από το συγκρότημα 1,2,3 Swing.

Διοργανωτές: Ελληνικο Ινστιτουτο Παστερ Hellenic Pasteur Institute

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. - 11:59 μ.μ
Δωρεάν είσοδος
Βασ. Σοφίας 127
Αθήνα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα ίχνη του Όθωνα στο σήμερα Ξεκίνησε Off Road τρέξιμο »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online