Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 22:33

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 15-21/3/21

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατερίνα Καράμπελα

Αστρολόγος

 

 

 

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

 

Αν κρύβουμε επιμελώς τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας και μετά απογοητευόμαστε για την απουσία κατανόησης και εν συναίσθησης από τους αγαπημένους μας, τότε είναι σαν να σαμποτάρουμε την ευτυχία μας.

Το πάθος βρίσκει διεξόδους και μικρές χαραμάδες για να εκφραστεί, όσο βαθιά κι αν το εγκλωβίσουμε.

Ο έρωτας και το χρήμα ,λέει ο σοφός λαός, δεν κρύβονται.

Το πόσο και με ποιό τρόπο θέλουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας προς τους άλλους είναι τελείως ξεχωριστό και υποκειμενικό. Έτσι διαφορετικός είναι κι ο τρόπος που εκλαμβάνονται τα “μηνύματά” μας, ανάλογα με τις εμπειρίες και τη μοναδική προσωπικότητα που έχει ο καθένας κι αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό.

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Ο Ερμής δεν βοηθά τις ξεκάθαρες κουβέντες, γι’ αυτό καλό θα είναι να φιλτράρετε ότι ακούτε ή ότι εσείς διαδίδετε. Μυστικές συζητήσεις. Απ’ την άλλη, ο Άρης δημιουργεί μια αντιπαλότητα στο στενό σας περιβάλλον.

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας τις 21/3, θα είστε δραστήριοι και δημιουργικοί.

Γενικά όμως είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που μπορείτε να αναδιοργανωθείτε.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Κρόνος περνά στο δεκαήμερο σας, στον τομέα της κοινωνικότητας και της κοινής δράσης. Ίσως να αποκτάτε πολλές αρμοδιότητες σε μία ομάδα κι αυτό σας προκαλεί πίεση. Βάλτε προτεραιότητες και “αξιολογήστε” τις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχετε. Τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά συνεχίζονται.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αν και δεν σας ταιριάζει η απομόνωση, αυτό το διάστημα είστε λίγο κλεισμένοι στον εαυτό σας. Συναισθηματικά ίσως σας κατακλύζουν οι αναμνήσεις. Δεν μπορείτε να προβάλετε στους άλλους τις σκέψεις, όμως κάνετε την ανάλυση που χρειάζεται σε ότι αφορά τους στόχους και τα σχέδια σας, που όπως φαίνεται αλλάζουν ριζικά το τελευταίο διάστημα.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Από τις 15/3 και μετά γίνεστε πιο κοινωνικοί. Επικοινωνείτε με τους φίλους, τις παρέες σας και κάνετε σχέδια για μία κοινή δράση. Εκφράζετε πιο εύκολα τις ιδέες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου αγωνίζεστε για οικονομικά θέματα, όμως δεν πρέπει να παρασύρεστε σε έξοδα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Κρόνος φεύγει από τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης, σταματά η μεγάλη πίεση από πρόσωπα κύρους και εξουσίας. Ο Ποσειδώνας, φεύγοντας κι αυτός, βοηθά να διακρίνετε ποιες από τις ιδέες που σας κατακλύζουν το τελευταίο διάστημα μπορείτε να ενστερνίζεσθε και να βλέπετε πιο καθαρά ποια παρέα ή ομάδα σας ταιριάζει καλύτερα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε πολύ κοινωνικοί, αυτό το διάστημα θα έχετε εύνοια από κάθε ομαδική προσπάθεια. Το συναίσθημα θα ανθήσει μέσα από μια συντροφιά, μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε σχέση, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Επίσης, μέσα από μία κοινή δράση, μπορεί να επωφεληθείτε οικονομικά, αρκεί να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή ή τα σχέδια σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

 

Ο Άρης βρίσκεται ακόμα στο δεκαήμερο σας κι επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του Μαΐου, κάνοντάς σας ιδιαίτερα παρορμητικούς και διεκδικητικούς. Συζητήσεις και συναντήσεις για επαγγελματικά θέματα και κοινωνικούς στόχους θα έχετε αυτό το διάστημα.

Ο Κρόνος σταμάτησε να σας επηρεάζει, όμως άφησε παρακαταθήκη τη δομή και το σύστημα για να κατανοήσετε ευκολότερα τη γνώση και τη φιλοσοφία.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Κρόνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου κάνοντάς σας να έχετε πιο ώριμες φιλοσοφικές σκέψεις.

Η μελέτη σε κάθε θέμα θα είναι πιο συστηματική.

Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη κι έτσι μπορείτε να κινηθείτε πιο εύκολα σε όλους τους τομείς.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο σε ότι αφορά την καριέρα και τους στόχους κι αυτό αφορά περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Οι υπόλοιποι φαίνεται ότι είναι επικεντρωμένοι στην κοινωνική καταξίωση και την καριέρα. Εύνοια στα οικονομικά που αφορούν τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά και γενικά επενδύσεις αλλά και μετοχές, ομόλογα κτλ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε τα όνειρα και τις ιδέες σας. Αισθάνεστε ότι πρέπει να μάθετε να ακούσετε, να διδαχθείτε καινούργια πράγματα. Ο Κρόνος, που σας ταλαιπωρούσε και σας πίεζε στο πεδίο των οικονομικών υποχρεώσεων, τώρα απομακρύνεται οπότε κινήστε πιο άνετα. Από το Σαββατοκύριακο και μετά επικεντρώνεστε στην καριέρα σας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς κι αυτό είναι πολύ καλό αφού θα μπορέσετε να ανασυνταχθείτε. Βλέπετε πλέον πιο καθαρά και σε σωστή βάση ότι αφορά τους στόχους σας.

Ο Κρόνος βέβαια θα αρχίσει να σας πιέζει σε οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις, που πολύ πιθανόν να προέρχονται από παλιά.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να ονειρεύεστε αλλά και τις ευκαιρίες να ζήσετε μια ρομαντική αγάπη. Το πάθος δεν θα λείπει από τις σχέσεις. Επίσης μπορεί να επωφεληθείτε οικονομικά από μια συνεργασία ή από τον/την σύντροφο σας.

Κάνετε βαθιές τομές και ανανεώνεστε. Σε ότι αφορά νομικά θέματα, θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις.

 

ΛΕΩΝ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος φεύγει από τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών που τόσο πολύ σας καταπίεζαν το προηγούμενο διάστημα. Ο έντονος περιορισμός και τα εμπόδια φεύγουν κι έτσι μπορείτε να βιώσετε ελεύθερα τη σχέση με τον/την σύντροφο σας. Συζητήσεις και μετακινήσεις για οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν τρίτους (ασφάλειες, δάνεια,κληρονομικά κτλ.)θα έχετε όλο αυτό το διάστημα.

Μετά το Σαββατοκύριακο θα είστε πολύ πιο αισιόδοξοι και εξωστρεφείς.

Φυσικά πολλοί από σας μπορεί να βιώσετε τον ανταγωνισμό σε μια ομάδα ή παρέα που συμμετέχετε.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, μπορείτε να κινηθείτε πιο εύκολα και να ανασυνταχθείτε. Ο Κρόνος στον τομέα των σχέσεων επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, αφού βρίσκεται απέναντί σας με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πίεση ή κούραση σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον/την σύντροφό σας.

Ίσως είστε σε μια συνεργασία που δεν σας αφήνει ελευθερία κινήσεων. Προσοχή σε ότι αφορά νομικά θέματα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία εβδομάδα που σας βοηθά να προωθήσετε ότι αφορά τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Όμως φαίνεται ότι και στις συναισθηματικές σας σχέσεις θα κυριαρχεί το πάθος. Μέσα σε αυτήν την καθημερινή αβεβαιότητα που σας κουράζει και σας αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα έχετε καλή υγεία ή τουλάχιστον θετική εξέλιξη σε ότι σας απασχολεί σε σχέση με αυτή. Από την δουλειά μπορεί να έχετε αύξηση εσόδων σε μορφή μπόνους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος έχει φύγει από τον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας κι έτσι βιώνετε πιο ανάλαφρα τα πρακτικά θέματα στη ζωή σας. Ήταν σαν να είχατε υπέρμετρη κούραση και πολλές υποχρεώσεις ή τουλάχιστον έτσι το βιώνατε. Ο Ερμής στον τομέα των σχέσεων απέναντί σας, εντείνει τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας. Πολλά είχατε αφήσει πίσω μέχρι τώρα κι ήρθε η στιγμή να κουβεντιάσετε σημαντικά θέματα που σας αφορούν, είτε πρόκειται για τη συντροφική σας σχέση, είτε για μια συνεργασία ή νομικά θέματα. Ο ανταγωνισμός στον τομέα της καριέρας συνεχίζεται.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Μπορείτε να ανασυνταχθείτε και να κινηθείτε πιο άνετα αυτό το διάστημα. Ο Κρόνος πιέζει και φέρνει πολλές υποχρεώσεις σε εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Ίσως να πρέπει να φροντίσετε κάποιο άτομο που σας έχει ανάγκη ή να έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος απέναντί σας δείχνει ότι ο/η σύντροφος κι οι συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σας. Εσείς αυτό το διάστημα έχετε σαν motto “ή όλα ή τίποτα”, τουλάχιστον ότι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις. Απαιτείτε από τους άλλους την αμέριστη προσοχή και το πετυχαίνετε. Αν έχετε μια συνεργασία που αφορά τέχνη και δημιουργία, είναι μία καλή εβδομάδα να κάντε κάτι εξαιρετικά καλό. Έχετε πείσμα αλλά και δύναμη, αρκεί να μην καταπιέζετε τους άλλους στην προσπάθειά σας για το τέλειο.

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Πρακτικά καθημερινά θέματα θα σας κάνουν να τρέχετε να διευθετήσετε υποχρεώσεις σε διάφορους τομείς όπως γραφειοκρατικά, εργασία, υγεία κτλ. Πιθανών να κάνετε επισκέψεις σε διαγνωστικά κέντρα για τσεκ απ κτλ. ή να ασχοληθείτε βοηθώντας τους άλλους. Κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις στο χώρο εργασίας. Ο Κρόνος έφυγε από τον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας και έτσι τώρα κινήστε πιο άνετα κι ελεύθερα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, αφού δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα το πλανητικό σκηνικό. Ο Κρόνος επηρεάζει μόνο του γεννημένους στις αρχές του δεκαημέρου, που μπορεί να θελήσουν να κοινοποιήσουν μια ερωτική σχέση, βάζοντας έτσι μια πιο επίσημη χροιά στο ειδύλλιο. Επίσης μπορεί να υλοποιήσουν μια δημιουργία, που απαιτεί όμως κούραση και προσπάθεια.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αν κι η καθημερινότητα σας κουράζει ή σας εξασθενεί, αυτή την εβδομάδα θα δείτε ότι ο χώρος εργασίας κι οι δουλειές ρουτίνας θα σας είναι, αν όχι ευχάριστες, πολύ πιο βατές. Ευχάριστες συνθήκες στον χώρο που εργάζεστε και πιθανό φλερτ. Μπορεί άνθρωποι της οικογένειας να βοηθήσουν στο πρακτικό κομμάτι που εσείς δεν τα καταφέρνετε. Αποφύγετε βέβαια τις διενέξεις, όπως “ποιος έκανε τις περισσότερες αγγαρείες” Καλές εξελίξεις σε θέματα υγείας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής, από τις 15/3 και μετά, είναι σε μία πολύ καλή θέση για εσάς. Μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να συζητήσετε με τα παιδιά σας και τέλος να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά. Ο Κρόνος δεν σας δημιουργεί πλέον την αίσθηση ότι καταπιέζεστε στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι μία καλή εβδομάδα για να εκφράσετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως όμως κι εσείς να δεχθείτε μια ερωτική εξομολόγηση. Ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις. Συνεχίζονται οι οικονομικές διεκδικήσεις.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Φροντίστε να αναδιοργανωθείτε. Ο Κρόνος στον τομέα της οικογένειας επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, ίσως αισθανθείτε ότι έχετε πολλές υποχρεώσεις κι αυτό σας μελαγχολεί ή σας πιέζει. Ίσως ένα μεγάλο πρόσωπο στην ηλικία χρειάζεται τη βοήθεια σας μέσα στο σπίτι.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Πολύ καλή εβδομάδα για κάθε είδους καλλιτεχνική δραστηριότητα. Συναισθηματικά (ερωτικά) θα ζήσετε το πάθος σε όλο του το μεγαλείο. Μπορεί να εκφράσετε τα θέλω σας με ένα τρόπο που θα καθηλώσουν το ταίρι σας. Η επιμονή και η θέληση θα είναι το ατού για να καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Ο γραπτός και προφορικός λόγος θα έχουν μεγάλη δυναμική και βάθος, μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτό το διάστημα πρέπει συζητήσετε με τα πρόσωπα της οικογένειάς τα θέματα που σας απασχολούν. Το να μένουν αναπάντητα ερωτήματα, δεν βοηθά στο καλό κλίμα μεταξύ σας. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα ή συμφωνίες που αφορούν ένα ακίνητο π.χ. συμβόλαια. Το Σαββατοκύριακο ξεκινά μια καλή περίοδος αφού θα επικεντρωθείτε σε ότι σας κάνει να περνάτε καλά, οπότε από την επόμενη εβδομάδα κάθε δράση σας θα είναι ευχάριστη και δημιουργική.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτηθείτε. Ο Κρόνος περνά στον τομέα της επικοινωνία και αφορά πλέον το δικό σας δεκαήμερο. Σε βάθος χρόνου θα πρέπει, με αυτό το πέρασμα του πλανήτη, να γίνετε πιο μεθοδικοί και επιφυλακτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε. Μπορεί να γίνετε ολιγομίλητοι και να μειώσετε τις μετακινήσεις και τις συναναστροφές σας. Όμως κάθε τι που θα μελετάτε, θα το κάνετε με προσοχή κι ότι εκφράζετε, θα είναι εμπεριστατωμένο.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει εύνοια σε ότι αφορά έσοδα από ακίνητα. Η οικογένειά σας βρίσκεται στο πλευρό σας, πιθανόν να βοηθήσουν οικονομικά και μάλιστα ανιδιοτελώς. Λόγω του Ποσειδώνα, αισθάνεστε ότι κάτι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις συμπεριφορές των δικών σας ανθρώπων, όμως σίγουρα υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Συναντήσεις, συμφωνίες κι ότι αφορά την επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντικό. Είναι καλή περίοδος για να εκθέσετε τις απόψεις σας γραπτά ή προφορικά. Αν θέλετε να διεκπεραιώσετε γραφειοκρατικά θέματα ή ότι έχει σχέση με μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι η καλύτερη περίοδος να διευθετηθούν. Η επικοινωνία με το περιβάλλον σας, συγγενείς, φίλους θα γεμίζουν την καθημερινότητα. Ο Κρόνος δεν σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών, έτσι η πίεση μειώνεται (μπορείτε να πάρετε μια ανάσα). Από το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην οικογένεια. Πρακτικά θέματα συνεχίζουν να σας κουράζουν.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Ο Κρόνος σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών, τα έσοδα αρκούν για να καλύψετε τις ανάγκες σας αλλά εσείς θεωρείτε ότι είναι οριακά κι αυτό σας αγχώνει. Ο Ποσειδώνας δεν σας βοηθούσε να κατανοήσετε κάποια πράγματα, όμως τώρα δεν σας επηρεάζει άμεσα αφού έφυγε από το δεκαήμερο σας κι έτσι μπορείτε ευκολότερα να κατανοήσετε τι μπορεί να κρύβετε πίσω από τις λέξεις. Βλέπετε πιο καθαρά ότι έχει σχέση με το περιβάλλον σας και σκέφτεστε πιο πρακτικά.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς, ο Δίας στον τομέα των οικονομικών, δίνει ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε διανοητικά θέματα. Η επικοινωνία, ο γραπτός και προφορικός λόγος σας κάνει αγαπητούς και, γιατί όχι, δημοφιλείς. Τα μηνύματα αγάπης και η καλή αντιμετώπιση από το περιβάλλον, κάνει τη καθημερινότητα όμορφη. Τα λόγια σας έχουν κραδασμό κι οι αποφάσεις σας είναι δραστικές. Πολλές συμφωνίες που είτε έχουν αντικείμενο μία συναισθηματική σχέση, είτε κοινωνικούς δεσμούς. Κάθε είδους επιμόρφωση θα είναι καταλυτική για τη συνέχεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Συζητήσεις, συμφωνίες και συναντήσεις θα έχουν σαν σκοπό να διευθετήσετε οικονομικά θέματα. Ψυχολογικά έχετε ισορροπήσει, βάζοντας τη λογική, καταρρίψατε τις φοβίες σας. Σταματήστε να κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί μερικές φορές μόνοι σας βάζετε εμπόδια κι αυτό έχει σαν συνέπεια να εγκλωβίζεστε και να απομονώνεστε. Από το Σαββατοκύριακο και μετά θα είστε πιο κοινωνικοί κι αυτό είναι πολύ θετικό για εσάς το επόμενο διάστημα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς αφού δεν επηρεάζεστε άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου αισθάνεστε ότι δεν έχετε τη ζωντάνια που γενικά σας διέπει. Αυτή η αίσθηση περιορισμού δεν βοηθά στο να αναδείξετε τα θέλω σας. Δεν έχετε παρά να βάλετε ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε, έτσι ώστε ο Κρόνος να είναι εποικοδομητικός και όχι απλά στερητικός. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Δίας είναι αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια, μην ξεχνάτε ότι όλο το επόμενο διάστημα θα έχετε ευκαιρίες, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και να μην αφήνετε να περνούν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες που σας δίνονται. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν καταστάσεις που μας προκάλεσαν πόνο, αλλά έγιναν η αιτία να γίνουμε πιο ηθικοί άνθρωποι, βάζοντας αξίες στην ζωή μας. Σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να έχετε έσοδα από αγαπημένα πρόσωπα ή από καλλιτεχνικά θέματα. Από κάποια δύσκολη κατάσταση, θα βγείτε κερδισμένοι.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής από τις 15/3 θα είναι στο δεκαήμερο σας. Αυτό σας κάνει ομιλητικούς αλλά και κοινωνικούς. Έχετε καλές ιδέες και θα σας ενδιαφέρει να εκφράσετε τα θέλω σας σε σχέση με τη δουλειά και τις σχέσεις σας. Μετά το Σαββατοκύριακο θα επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα και ότι έχει σχέση με υλικά αγαθά και την περιουσία σας. Συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις στην οικογένεια, υπάρχει αναστάτωση στο χώρο του σπιτιού.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορείτε να βλέπετε και να κρίνετε πιο καθαρά αυτό το διάστημα. Διορθώστε τις λανθασμένες επιλογές σας. Ο Κρόνος επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου και ο τομέας που θα αισθανθείτε τον περιορισμό είναι σε ψυχολογικό επίπεδο. Μπορεί να έχετε την τάση να απομονώνεστε.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος χαρίζει τη ζωτικότητα που γίνετε αντιληπτή από τους γύρω σας. Η Αφροδίτη δίνει την χάρη και την ομορφιά που σας κάνει πολύ συμπαθείς. Είναι μια πολύ ερωτική περίοδος, είστε πολύ γοητευτικοί και αγαπητοί στις παρέες, αλλά και σε ομάδες που συμμετέχετε. Έχετε αλλάξει πολλές από τις ιδέες και τις παρέες σας, αυτή την περίοδο μπορείτε να γοητεύσετε τους πάντες με το μυστήριο που εκπέμπετε. Ο Ποσειδώνας, για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, μπορεί να θολώσει λίγο την κρίση σας.

Διαβάστηκε 1221 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online