Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

lifespeed.gr


Κώστας Κονδύλης Αστρολόγος*

 

 

 

 

 

Σ’ αυτήν την ενότητα θα αναλύουμε σύντομα τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους Πλανήτες και τον Ήλιο, καθώς και στο Ζώδιο όπου βρίσκεται ο Δορυφόρος της Γης –η Σελήνη.

Θα δίνεται πάντα η θέση και οι όψεις της Σελήνης για την επόμενη μέρα, ενώ κάθε Παρασκευή θα γίνεται ανάρτηση για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Η Ώρα είναι Ώρα Ελλάδας σε μορφή 24ώρου, ενώ έχει υπολογιστεί εάν είμαστε σε Χειμερινή ή Θερινή ώρα.

 

Για Τρίτη 12/9/2017

Η Σελήνη θα βρίσκεται από 00ο 55’ Διδύμων έως 15ο 06’ Διδύμων.

Σελήνη Τετράγωνο με Ερμή στις 00:54 : Η Σελήνη απ’ τις 01ο 26’ Διδύμων σχηματίζει Τετράγωνο με τον Ερμή απ’ τις 01ο 26’ Παρθένου φέρνοντας σύγχυση συναισθηματική και πνευματική και ακατάλληλες επαφές σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

Σελήνη Τετράγωνο με Άρη στις 05:42 : Η Σελήνη απ’ τις 04ο 16’ Διδύμων έρχεται σε Τετράγωνο με τον Άρη απ’ τις 04ο 16’ Παρθένου, φέρνοντας ένταση, διαπληκτισμούς, ροπή ατυχημάτων σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

Σελήνη Τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 19:52 : Η Σελήνη απ’ τις 12ο 39’ Διδύμων σχηματίζει Τετράγωνο με τον Ανάδρομο Ποσειδώνα απ’ τις 12ο 39’ Ιχθύων φέρνοντας ψυχική και συναισθηματική σύγχυση, εξιδανίκευση ατόμων και καταστάσεων και απογοητεύσεις σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου. 

*Για περισσότερες πληροφορίες για την επίδραση της Σελήνης, των Όψεων της και της θέσης της και τις επιδράσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας, καλέστε στο 6944258132

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online