Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 09:35

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 20-26/9

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
lifespeed.gr


Βίκυ Δρόσου

 

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

 

Την εβδομάδα που ακολουθεί την χρωματίζει το φως της πανσελήνου η οποία γίνεται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Πάντα μία πανσέληνος φέρνει στο φως διλήμματα, αντιπαραθέσεις και αντικρουόμενα συναισθήματα. Η συγκεκριμένη μάλιστα γίνεται στο τελευταίο ζώδιο και σχεδόν στην τελευταία μοίρα όπου μας προϊδεάζει για την αρχή του τέλους. Ο άξονας αυτός είναι της προσφοράς και της λύτρωσης, της ασθένειας και της ίασης, της λογικής και του συναισθήματος. Η αμφιταλάντευση ανάμεσα στην στείρα λογική και στον άκρατο συναισθηματισμό, θα γίνει εμφανής κάτω από το φως της πανσελήνου, καθώς υπάρχει έντονη η ανάγκη για εκλογίκευση του συναισθήματος.

Αμέσως μετά το σύμπαν μας προετοιμάζει για το φθινόπωρο, με την έναρξη της φθινοπωρινής ισημερίας. Στην πορεία συνεχίζουν να μας απασχολούν οικονομικά θέματα, τα οποία εντελώς ξαφνικά, έχουν σκαμπανεβάσματα και απρόοπτες εξελίξεις, παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε τις αισιόδοξες σκέψεις, έχοντας θετική ενέργεια και πίστη πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Κλείνοντας αυτή την εβδομάδα βρισκόμαστε με σταθεροποιητικούς στόχους, έχοντας την πεποίθηση πως τίποτα δεν πάει χαμένο.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

 

Κριός

 

Η πανσέληνος ρίχνει φως στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και της υγεία σας. Έχετε ανασφάλειες για κάποια θέματα του παρελθόντος τα οποία στριφογυρίζουν στο μυαλό σας. Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος λύνοντας τα. Στο στόχαστρο των ενδιαφερόντων σας μπαίνουν επίσης οι σχέσεις, οι συνεργασίες και ο γάμος. Ακόμα και σε αυτόν τον τομέα έχετε ανασφάλειες και φοβίες που σας μπλοκάρουν την καθημερινότητα. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο τόσο του συντρόφου όσο και των συνεργατών, κάτι το οποίο σας αγχώνει. Η καχυποψία που έχετε για τον σύντροφο, σας οδηγεί σε λόγια τα οποία είναι καυστικά και που μπορεί να δώσουν τέλος στη σχέση, αφού ο σύντροφος δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει στις παράλογες απαιτήσεις σας για έλεγχο. Αυτό μπορεί να γίνει και με κάποιο συνεργάτη σας. Όσον αφορά παλιές σχέσεις και συνεργασίες που έχουν αντέξει στο χρόνο, δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, διότι βρίσκονται σε γερές βάσεις.

 

Ταύρος

 

Ενστικτωδώς αντιλαμβάνεστε ποια είναι τα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία είναι ειλικρινή απέναντί σας και ποια όχι. Απομακρύνετε από κοντά σας όποιον δεν σας ταιριάζει και όποιον δεν ενστερνίζεται τις απόψεις σας. Συνεχίζετε να έχετε άγχος και νευρικότητα για τα εργασιακά σας. Προβλήματα και τις καταστάσεις που είναι εκτός ελέγχου επικρατούν στον εργασιακό τομέα. Είστε ιδιαίτερα φορτισμένοι κι αυτό θα προκαλέσει συγκρούσεις με συναδέλφους. Νιώθετε καταπίεση και όλο αυτό σας φέρνει αντίδραση προς τους ανωτέρους σας αλλά και προς τους υφιστάμενους. Προς το τέλος της εβδομάδος βελτιώνονται τα πράγματα και νιώθετε πιο κατασταλαγμένοι, παίρνοντας υπεύθυνες αποφάσεις και προγραμματίζοντας το μέλλον σας. Προσέχετε διότι τα επαγγελματικά προβλήματα γίνονται τροχοπέδη και επηρεάζουν τα αισθηματικά σας στα οποία λειτουργείτε σαν ταύρος εν υαλοπωλείο, σοκάροντας τον σύντροφο με τη συμπεριφορά σας.

 

Δίδυμοι

 

Εξακολουθούν να σας απασχολούν τα οικογενειακά θέματα αλλά και τα επαγγελματικά. Θέλετε να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας έχοντας φιλοδοξίες τις οποίες διακρίνουν οι ανώτεροι σας. Ως επικοινωνιακό ζώδιο που είστε, μεταφέρετε τις ξεχωριστές ιδέες σας στον επαγγελματικό τομέα, όπου αργά και σταθερά προωθούνται κι εσείς πετυχαίνετε το στόχο σας. Έχετε φροντίσει εδώ και πολύ καιρό κι έχετε κοπιάσει, για να έχετε προς το τέλος της εβδομάδος τα επιθυμητά αποτελέσματα των κόπων σας. Θέλετε να έχετε τον πρώτο ρόλο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και επιδίδεστε έντονα στο σπορ του φλερτ. Αν και πάντα είστε χαλαροί ως άτομα, εδώ το αντικείμενο του πόθου σας είναι τόσο σαγηνευτικό, που σας σκληραίνει την συμπεριφορά ως προς την διεκδίκηση του. Να προσέχετε πως θα προσεγγίσετε το άτομο αυτό γιατί με τέτοια σκληρή διεκδίκηση μάλλον δεν θα πετύχετε το σκοπό σας.

 

Καρκίνος

 

Με αυξημένη τη διαίσθηση αποφασίζετε για θέματα που αφορούν τις κινήσεις σας για τους κλάδους που θα ακολουθήσετε τόσο για εκπαιδευτικά σεμινάρια, όσο και με τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε το δίπλωμα οδήγησης, ή ακόμα και το αυτοκίνητο. Εστιάζετε στις οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες σας φορτίζουν συναισθηματικά εδώ και πολύ καιρό. Ήρθε η στιγμή να δώσετε ένα τέλος σε αυτά τα προβλήματα της οικογένειας και να βρείτε λύση στα περιουσιακά θέματα. Πριν φτάσετε στην επίλυση των οικογενειακών θεμάτων θα υπάρξει σύγκρουση με τα μέλη της οικογένειας για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην διαρραγούν οι οικογενειακοί δεσμοί. Ο σύντροφος σας ξαφνιάζει με τη στάση του και ανατρέπει τα δεδομένα. Οι αντιδράσεις του σας σοκάρουν, διότι γίνονται άνευ λόγου και αιτίας κι εσείς καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

 

Λέων

 

Πλέον δεν χωράει καμία άλλη αναβολή στο κλείσιμο των υποθέσεων που αφορούν τις οικονομικές δοσοληψίες σε σχέση με τρίτες πηγές όπως ασφάλειες, δάνεια, κληρονομιές, διατροφές κτλ. Είναι ένας από τους τομείς που σας αγχώνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά ήρθε η στιγμή να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Κοινωνικοποιήση με νέες γνωριμίες και πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας, τα οποία ενεργοποιούν την επικοινωνιακή διάθεση που είχατε κρυμμένη στο ντουλάπι. Οι συζητήσεις που κάνετε ίσως εμπεριέχουν μία δόση εκνευρισμού, δεδομένου της δυσκολίας στην επικοινωνία ενίοτε. Δείξτε προσοχή στην οικογένειά σας και μην τραβάτε το σκοινί αν κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι. Οι δικές σας σπασμωδικές αντιδράσεις αλλά και του συντρόφου σας θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας. Δώστε τόπο στην οργή και μην πιάνετε τα άκρα. Δεν συμφέρει κανέναν.

 

Παρθένος

 

Το φως της πανσελήνου είναι στραμμένο πάνω σας και έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλετε να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες και τα θέλω σας, χωρίς να δείχνετε ευαισθησία, κινούμενοι μόνο λογικά. Ταυτόχρονα σας απασχολεί έντονα ο τομέας των οικονομικών, καθώς κι εκεί νιώθετε λίγο μπερδεμένοι και αγχωμένοι. Διεκδικείτε το οικονομικό αλλά και το αισθηματικό ασφαλιστήριο, που θα σας εξασφαλίσει το μέλλον. Ίσως νιώθετε ότι κάποιοι σας αδικούν γι αυτό δικαιολογημένα τους βλέπετε με καχυποψία. Τα λόγια του συντρόφου σας αιφνιδιάζουν και δεν αποκλείεται να διαφωνήσετε κυρίως για κάποια οικονομικά θέματα. Μετά την αντιπαράθεση και την κόντρα έρχεται η ρήξη, γι αυτό προσέχετε για να έχετε.

 

Ζυγός

 

Το παρασκήνιο που τρέχει στον επαγγελματικό τομέα φέρνει στο φως και στην επιφάνεια τούτη η πανσέληνος και το οποίο σας απογοητεύει. Παρότι είστε Ζυγοί και δεν αντέχετε τη μοναξιά, είστε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εσωστρεφείς και μοναχικοί. Μετά την πανσέληνο αλλάζει το τοπίο και ότι σας πόνεσε και σας κράτησε κλεισμένους στον εαυτό σας, θα γίνει παρελθόν. Αρπάζετε τα ηνία, βγαίνοντας στην αρένα της ζωής, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Νιώθετε έτοιμοι να διεκδικήσετε το μερίδιο της ζωής που δικαιωματικά σας ανήκει. Επειδή αυτή η μετάβαση γίνεται μετά από καιρό και μετά από κόπο, δικαιολογημένα μπαίνετε στην διαδικασία της αμφιβολίας και της καχυποψίας,τόσο των προσωπικών, όσο και των επαγγελματικών σας. Θα πρέπει να δημιουργήσετε τα εχέγγυα για να προχωρήσετε. Ανατροπές παρουσιάζονται στα οικονομικά τα οποία σας δημιουργούν ανασφάλεια. Στο τέλος της εβδομάδος όλα αποκαθίστανται και μπαίνετε σε σταθερή τροχιά.

 

Σκορπιός

 

Τα προσωπικά σας σε σχέση με τους φίλους, έρχεται να φωτίσει αυτό το φεγγάρι. Παλιοί φίλοι φεύγουν και νέοι έρχονται στη ζωή σας για να την αλλάξουν. Παρόλα αυτά εσείς δεν είστε σε φάση κοινωνικοποίησης για να μπορέσετε να το υποστηρίξετε. Θέλετε την ησυχία σας και προτιμάτε να αφήσετε το ευρύτερο περιβάλλον και να απομονωθείτε. Έχετε ανοικτές καταστάσεις από το παρελθόν και τώρα καλείστε να τις αντιμετωπίσετε κι αυτός είναι ο λόγος που θέλετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας. Για να σας αφήσουν στην ησυχία σας ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα, όπου εκεί με σκληρά λόγια, θα τους πείτε να κάνουν πέρα. Μη γίνεστε σκληροί με όλους γιατί κάποιοι νοιάζονται για σας και θέλουν το καλό σας. Προσέξτε να μην έρθετε σε ρήξη με σύντροφο ή συνεργάτες γιατί ο δρόμος δεν θα έχει γυρισμό. Σίγουρα σας προκαλούν με την στάση τους κι αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τέτοιες καταστάσεις, αλλά αν θέλετε να είστε μαζί και στο μέλλον, φροντίστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά.

 

Τοξότης

 

Φως στα επαγγελματικά αλλά και στα οικογενειακά ρίχνει τούτη η πανσέληνος βγάζοντας στην επιφάνεια όλα τα κακώς κείμενα. Μετά τις επαγγελματικές δυσκολίες, θα προκύψουν προτάσεις από τις οποίες θα πάρετε ανάσα. Πατάτε γερά στα πόδια σας και νιώθετε αυτοπεποίθηση, διότι ξέρετε τι αξίζετε. Αρέσκεστε στις συζητήσεις με τον φιλικό σας κύκλο και αποζητάτε την παρέα μαζί τους. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τις άσχημες εμπειρίες της εργασίας στον φιλικό περιβάλλον, διότι είστε πολύ φορτισμένοι και κινδυνεύετε να λογομάχησετε ακόμα και με τους φίλους σας. Δείξτε ψυχραιμία και στα αισθηματικά γιατί μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να επέλθει η ρήξη εντελώς αναπάντεχα. Στο τέλος της εβδομάδος δείχνετε αποφασισμένοι να πετύχετε και μεθοδεύετε τις κινήσεις σας. Ασχολείστε με το σπίτι διαμορφώνοντας το έτσι ώστε να λειτουργεί ως καταφύγιο για την χαλάρωση σας.

 

Αιγόκερως

 

Η πανσέληνος ρίχνει το φως της στον τομέα της επικοινωνίας, της γνώσης, της μάθησης, των ταξιδίων, της φιλοσοφίας και της κοσμοθεωρίας σας. Βρίσκεστε στο κλείσιμο κάποιων υποθέσεων κάνοντας συζητήσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σας. Διαφοροποιούνται οι προσωπικές επιλογές σας και αλλάζετε στάση ζωής. Είστε άτομα που ενδιαφέρονται για την καριέρα τους και αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσετε να δείξετε τις ικανότητες και τις δεξιότητες που έχετε. Φροντίστε μην φανείτε υπερόπτες και έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους διότι δεν σας συμφέρει. Η ερωτική σας σχέση, ή συμβίωση, αποκτά έναν αέρα ελευθερίας, δίνοντας στον καθένα από εσάς τον προσωπικό του χώρο και χρόνο, το οποίο εκτιμάτε ιδιαίτερα, διότι μπορείτε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, που είναι στα φόρτε σας.

 

Υδροχόος

 

Τον οικονομικό τομέα φωτίζει η πανσέληνος και είναι ο τομέας που σας απασχολεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλείστε να διαχειριστείτε συνετά τα οικονομικά σας και να βρείτε τη χρυσή τομή. Έχετε προσωπικές ανάγκες τις οποίες θέλετε να καλύψετε αλλά φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Ασχολείστε με εκπαιδευτικά ζητήματα και ανοίγετε τους ορίζοντές σας με σχέσεις που αφορούν το εξωτερικό και που έχουν να σας προσδώσουν επαγγελματικά ανοίγματα. Μην δημιουργείτε κόντρες με το ευρύτερο περιβάλλον για να καλύψετε παρελθοντικές συμπεριφορές που σας είχαν δημιουργήσει ανασφάλειες. Δείξτε επαγγελματική ωριμότητα για να πετύχετε τους στόχους σας και βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στο σπίτι και στη δουλειά. Ρίξτε μία ματιά στο σύντροφό σας, διότι έχει αρκετά παράπονα από εσάς αφού νιώθει ότι τον παραμελείτε και σας κατηγορεί ως εργασιομανείς.

 

Ιχθύες

 

Πρωταγωνιστείτε σε τούτη την πανσέληνο η οποία φωτίζει τις προσωπικές σας ανάγκες και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είστε από τη φύση σας έντονα συναισθηματικά άτομα και τώρα πρέπει να δείτε τον σύντροφο που βρίσκεται απέναντι σας στις πραγματικές του διαστάσεις. Το ίδιο καλείστε να κάνετε και στα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Ζητήματα που έχουν οικονομικό χαρακτήρα και αφορούν τρίτες πηγές, ήρθε η ώρα να τα ξεκαθαρίσετε. Περνάτε σε μία φάση εσωστρέφειας καθώς δημιουργούνται μέσα σας φοβίες και ανασφάλειες, οι οποίες είναι είτε οικονομικού, είτε συναισθηματικού τύπου. Για την διευθέτηση φορολογικών, κληρονομικών και άλλων εκκρεμοτήτων, θα αναγκαστείτε να βγάλετε από μέσα σας απωθημένα με σκληρά λόγια. Σας δυσκολεύουν ζητήματα από το παρελθόν τα οποία δεν μπορείτε ακόμα να λύσετε και σας βαραίνουν την ψυχή. Βάλτε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες και κατόπιν το σύντροφο χωρίς να νιώθετε ενοχές.

Διαβάστηκε 1078 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online