Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 15:04

Αφροδίτη στον Τοξότη από 7/10- 4/11/21

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατερίνα Καράμπελα

Αστρολογία

 

 

 

 

 

 

Μια Αφροδίτη ανάλαφρη, ενθουσιώδης και λίγο αφηρημένη.

Αυτή την περίοδο θα είμαστε πιο αυθόρμητοι αλλά και δοτικοί, όλα έχουν σχέση με την φιλοσοφία ζωής που υιοθετούμε.

Φυσικά η ελευθερία των κινήσεων είναι κάτι που εκφράζει αυτή την Αφροδίτη, η καταπίεση απομακρύνει τα συναισθήματα. Ενώ λοιπόν θα είμαστε πιο εκδηλωτικοί, δύσκολα θα μπορούμε να δεσμευτούμε σε “καλούπια”.

Η διασκέδαση κι ο έρωτας θα είναι σαν “δροσερός αέρας” που θα “παγώσει” αν αισθανθεί ότι καταπιέζετε.

Αυτή η Αφροδίτη είναι σαν τους εφήβους που θέλουν να χαίρονται τα πάντα, να μαθαίνουν και να αγαπούν χωρίς όρους και πρέπει.

Αυτή η αποστασιοποιημένη Αφροδίτη από καθετί που την δεσμεύει είναι ένας ανθόκηπος που όλοι θέλουν να πάρουν λίγη από την αισιοδοξία της.

Ότι είναι ασυνήθιστο και μακρινό θα μας ελκύει, η γνώση, η φιλοσοφία και κατ’ επέκταση η ελευθερία είναι το αφροδισιακό γι’ αυτή την Αφροδίτη κι έτσι θα μας επηρεάσει αυτή την περίοδο, που θα κάνει το πέρασμα της στον Τοξότη.

Πως σας επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπος σας.

ΚΡΙΟΣ. Απελευθερώστε τα αισθήματά σας, ασχοληθείτε με την εκπαίδευση και γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους με διαφορετική φιλοσοφία από την δική σας.

ΤΑΥΡΟΣ. Το παρελθόν, το πάθος και η κτητική διάθεση προς τον/την σύντροφό σας είναι παρόντα. Εύνοια σε χρηματοοικονομικά θέματα, αλλά με προσοχή στο τέλος του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Οι σημαντικοί άνθρωποι για εσάς είναι κοντά σας. Ο/Η σύντροφος σας φροντίζει και σας αγαπά. Νομικά θέματα ευνοούνται, με προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις σε ότι αφορά άτομα κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Κυλά πιο ευχάριστα η καθημερινότητα. Το κλίμα στο χώρο εργασίας είναι πολύ καλύτερο, ίσως να υπάρχει φλερτ από άτομο που συναναστρέφεστε στην δουλειά.

ΛΕΩΝ. Ο έρωτας, η τέχνη κι η δημιουργία ξαναέρχονται να σας θυμίσουν την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Προσοχή στα έξοδα για διασκέδαση, γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις στο τέλος του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Ασχοληθείτε με το σπίτι και τα οικεία σας πρόσωπα, σίγουρα θα εισπράξετε αγάπη. Προσοχή στις υποσχέσεις από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας στο τέλος του μήνα.

ΖΥΓΟΣ. Ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις, δεν θα λείψει και το φλερτ. Ότι έχει σχέση με γραπτό και προφορικό λόγο σας ευνοεί. Προσοχή σε παρανοήσεις και καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Τα οικονομικά σας φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα. Ηθικά αισθάνεστε ότι έχετε κάνει το σωστό. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα για συναισθηματικούς λόγους ή διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας και πραγματικά λάμπετε. Είναι μία ερωτική περίοδος και είστε πολύ συμπαθείς στους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Συναισθηματική απομόνωση και κρυφές οικονομικές απολαβές. Ίσως να μην μπορείτε να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Πιθανόν όμως να ζείτε ένα κρυφό έρωτα. Προσοχή σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Οι κοινές δράσεις σας ευνοούν, μέσα από μια παρέα μπορεί να υπάρξει και ερωτική σχέση. Οι φίλοι και οι ομάδες που συμμετέχετε σας βοηθούν να περνάτε όμορφα. Προσοχή όμως σε έξοδα που αφορούν ένα κοινό στόχο.

ΙΧΘΥΕΣ. Άτομα κύρους διάγουν θετικά προς εσάς. Φροντίστε να ασχοληθείτε με τους στόχους σας τώρα που μπορείτε να περάσετε τις απόψεις σας. Πρέπει όμως να διακρίνετε τις ευκαιρίες, αποφεύγοντας την φαντασία σας, στα τέλη του μήνα.

Διαβάστηκε 1678 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 15:28

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online