ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλό μήνα.

ΚΡΙΟΣ.  1ο  δεκαήμερο.  Στην αρχή του μήνα οι συζητήσεις θα γυρίζουν γύρω από τα οικονομικά σας προσοχή στις ανατροπές, υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Θέματα που αφορούν τράπεζες και κληρονομικά είναι στο επίκεντρο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, πολλές φορές θα δείτε παρορμητικές κινήσεις από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες.

2Ο  δεκαήμερο.  Το κέντρο του ενδιαφέροντος μονοπωλεί ο/η σύντροφός σας μέχρι τα μέσα σχεδόν του μήνα. Στην συνέχεια βρίσκετε κάποιες πιο σταθερές λύσεις έτσι ώστε να καλύψετε οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν θα λείψουν οι ρομαντικές στιγμές με άτομο που υπάρχει κρυφός πόθος. Στο τέλος του μήνα άτομα κύρους σας πιέζουν, δείξτε την αξία σας. Προσοχή σε λάθος χειρισμούς στην καριέρα, οι συνεργασίες περνούν κρίση.

3ο  δεκαήμερο. Αρχίστε να προωθείτε τις ιδέες σας με τον Δία αρωγό. Ασχοληθείτε μέχρι το τέλος του μήνα με τα οικονομικά του συντρόφου ή με επενδυτικά σχέδια με προσοχή όμως ,χωρίς μεγάλα ρίσκα. Η πανσέληνος σας δείχνει ότι πρέπει να προσέξετε την καριέρα σας και την πορεία της σχέσεις σας ή μιας συνεργασίας.  Συναισθήματα ανάμεικτα σας κάνουν εσωστρεφείς. Γύρω στις 14/10 κάποια σχέση ή συνεργασία μπορεί να κλονιστεί. Στο τέλος του μήνα γίνεστε πιο δυνατοί και βρίσκετε υποστηρικτές στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ. 1Ο  δεκαήμερο. Η διαπροσωπικές σχέσεις σας απασχολούν, πολλές φορές θα προσπαθήσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα έχετε μία έντονη καθημερινότητα και ο χώρος εργασίας γίνετε λίγο «εχθρικός». Προσοχή στην υγεία σας λόγω στρες. Νομίζω ότι έχετε έντονα την τάση να αλλάζετε συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σας σε σημείο να γίνεστε κυκλοθυμικοί. Με την νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα ανακαλύπτετε ασυνήθιστη συμπεριφορά από συνεργάτες ή συντρόφους.

2ο  δεκαήμερο.  Η δουλειά σας και ή υγεία σας απασχολούν περισσότερο στην αρχή του μήνα. Όμως έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις με τους συντρόφους σας είναι ευχάριστες. Στο τέλος του μήνα μπορεί να έχετε μία κόντρα στον εργασιακό χώρο, μην δώσετε συνέχεια σε αντιπαλότητες ιδεολογικές. Προσοχή στην υγεία σας.

3ο  δεκαήμερο. Προσπαθήστε στην αρχή του μήνα να κινηθείτε με σύνεση. Η πανσέληνος θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο, έχετε αγχωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και αυτό βγαίνει ψυχοσωματικά. Προσοχή σε νομικά θέματα. Από τα μισά του μήνα και μετά μπορείτε να χαρείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και με φίλους ή παρέες, χωρίς να λείπει και το ερωτικό στοιχείο στις συναναστροφές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ. 1Ο  δεκαήμερο. Στην αρχή του μήνα τα νέα που θα ακούσετε μπορεί να σας ξαφνιάσουν. Εσείς όμως θέλετε να γίνετε δημιουργικοί και κάνετε ότι είναι δυνατόν να περνάτε ευχάριστα. Οι ξαφνικές ανατροπές δεν θα λείπουν αυτό το διάστημα. Αποφύγετε καθετί που θα σας φέρει σε δύσκολή θέση, μην λειτουργείστε παρασκηνιακά. Στο τέλος του μήνα παρότι έχετε επικεντρωθεί στις καθημερινές ασχολίες σας, θα υπάρξουν ξαφνικές αναστατώσεις, πιθανόν στο χώρο εργασίας.

2ο  δεκαήμερο.  Μια πιο καλή περίοδος είναι αυτή σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Συναισθηματικά θα πάρετε μια ανάσα με την ασφάλεια που θα αισθανθείτε από το ταίρι σας σε καθημερινό επίπεδο. Όμως και οικονομικά βρίσκετε τρόπους να ελιχθείτε. Λίγη προσοχή στο τέλος του μήνα γιατί κάποιο δημιουργικό σχέδιο δεν θα έχει την κατάληξη που θα θέλατε. Προσοχή στα παιδιά, μην είστε εριστικοί μαζί τους.

3ο  δεκαήμερο. Αυτός ο μήνας ξεκινά πολύ ερωτικά για εσάς. Ο Δίας για πρώτη ίσως φορά, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε κάποια συνεργασία ή μια συγκατοίκηση. Ενώ στο επόμενο μισό του μήνα ίσως κάνετε μια δουλειά που θα σας αποφέρει κέρδη χωρίς αυτά να φαίνονται. Στο χώρο εργασίας θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και πολύ πιθανόν να υπάρξει και αύξηση στις οικονομικές  απολαβές. Δεν είναι παράξενο αν έχετε κάποιο φλερτ στην εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. 1Ο  δεκαήμερο. Θα υπάρχουν αντιπαλότητες στην οικογένεια, ίσως να έχετε πολλές υποχρεώσεις.  Η Αφροδίτη στα μέσα του μήνα θα σας φέρει σε αμηχανία γιατί μπορεί να προκύψουν ξαφνικά γεγονότα που δεν νομίζω ότι θα σας βγουν σε κακό. Ίσως και η δική σας συμπεριφορά είναι ιδιόρρυθμη αυτό το μήνα. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να αρχίσετε κάτι δημιουργικό ή μια νέα σχέση συναισθηματική. 

2ο  δεκαήμερο.  Όλο το ενδιαφέρον σας στην αρχή του μήνα επικεντρώνετε  σε οικογένεια και ακίνητα. Αυτό ίσως φέρει μια ψυχρότητα στην σχέση με τον σύντροφό σας. Δεν μπορεί όμως να μην κυνηγάτε και τα όνειρά σας. Μπορείτε να κάνετε πιο σταθερή μία συναισθηματική σχέση ή να κάνετε πράξη ένα δημιουργικό εγχείρημα. Είστε πολύ ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Η τρυφερότητα που δέχεστε θα σας χαροποιήσει. Στο τέλος του μήνα αποφύγετε καυγάδες με τους συντρόφους για οικογενειακά θέματα.

3ο  δεκαήμερο.  Η αρχή του μήνα χρειάζεται προσοχή γιατί θα έχετε διάφορες εμμονές και αντιζηλίες με τον σύντροφό σας. Η Πανσέληνος είναι δυσαρμονική για εσάς, η αντίθεση της οικογένειας σε σχέση με τους στόχους σας είναι προφανής. Το δεύτερο μισό του μήνα ως δια μαγείας αποφασίζετε να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας. Το πάθος σε ότι και αν ασχολείστε σας δίνει χαρά, δεν παραλείπω και τον έρωτα. Μπορεί να συναντήσετε  και κάτι καινούργιο συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ. 1Ο  δεκαήμερο.  Οι ανατροπές είναι πολύ εκνευριστικές για εσάς που θέλετε να στέκεστε στο ύψος τον περιστάσεων. Λαμβάνετε πληροφορίες που σας ξαφνιάζουν και χάνετε την ισορροπία, κάτι που δεν το συνηθίζετε, και τα λόγια σας προκαλούν ένταση. Κάτι που μπορεί σε νορμάλ συνθήκες να σας φαινόταν απλό σε σχέση με την οικογένεια, τώρα σας αναστατώνει. Το περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες κτλ.) λειτουργεί «επιθετικά» απέναντί σας. Βρείτε την χρυσή τομή και αποφύγετε την εκκεντρικότητα.

2ο  δεκαήμερο.  Μεγάλη κινητικότητα και επικοινωνία στην αρχή του μήνα. Στα μέσα του μήνα έχετε πολλά να διεκπεραιώσετε που έχουν σχέση με την οικογένεια και τα ακίνητα. Γίνονται πολλές συζητήσεις με άτομα της οικογένειας ή ασχολείστε με την διακόσμηση του σπιτιού. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Η καθημερινότητα μπορεί να δυσκολέψει γιατί θα είστε συνέχεια σε αντιπαλότητα με το άμεσο περιβάλλον σας. Προσοχή και στις εργασιακές σχέσεις.

3ο  δεκαήμερο.  Ο Δίας στο δεκαήμερό σας θα αρχίσει να σας φέρνει τα δώρα του. Στην αρχή του μήνα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και εύκολα θα φλερτάρετε. Στο τέλος του μήνα για καθημερινά πράγματα υπερισχύει ο λόγος σας. Επίσης έχετε ένα ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο με άτομα της οικογένειά σας που πολύ πιθανόν να αφορούν και ακίνητα. Η πανσέληνος σας δίνει ευκαιρίες να ταξιδέψετε ή να ενισχύσετε τις απόψεις σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο  δεκαήμερο. Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλός μήνας που σας βοηθά να χειριστείτε, όχι δύσκολές αλλά παράξενες καταστάσεις. Στην αρχή του μήνα δεν θα βαρεθείτε καθόλου, έντονη κοινωνική ζωή και επικοινωνία. Το άμεσο περιβάλλον είναι θετικό προς εσάς. Δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές θα έχετε αντιφατικά συναισθήματα γιατί και τα διάφορα μηνύματα που παίρνετε σας ξαφνιάζουν. Με την Πανσέληνο στο τέλος του μήνα θα σας αποκαλυφθεί ένα καινούργιο περιβάλλον και νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας.

2ο  δεκαήμερο.  Στις αρχές του μήνα ασχολείστε με τα οικονομικά σας. Ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά σταθεροποιείτε τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις. Ενασχόληση με καλλιτεχνικά και επιμορφωτικά θέματα. Στο τέλος του μήνα μπορεί να καταλάβετε ότι έχετε ξεμείνει από χρήματα και αυτό θα σας κάνει λίγο εριστικούς ή μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση.

3ο  δεκαήμερο.  Εκτός από την έντονη ενασχόληση για την απόκτηση οικονομικής ασφάλειας που πρέπει να σας επισημάνω, είναι και οι ηθικές αξίες που αλλάζουν στην ζωή σας αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο μισό του μήνα έχετε μεγάλη επικοινωνία και μπορείτε να επηρεάσετε με τις ιδέες σας τους άλλους. Ίσως να μπείτε σε ένα καινούργιο χώρο επιμόρφωσης ή να αρχίσετε από την αρχή μια ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό σχέδιο. Μικρά ευχάριστα κοντινά ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο  δεκαήμερο. Αυτός ο μήνας χαρακτηρίζετε από τον Άρη που βρίσκετε στο δεκαήμερο σας και σας κάνει παρορμητικούς και αγωνιστές για ότι ενστερνίζεστε. Με την αίσθηση του ξαφνικού θα κινείται ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας, δηλαδή θα έχετε βοήθεια ή έξοδα από κεφάλαια, χρηματιστήριο κτλ. επίσης μπορεί να έχετε ξαφνικές ανατροπές με δάνεια ή «μαύρο χρήμα». Έχετε την Αφροδίτη που σας βοηθά αλλά στο τέλος του μήνα πρέπει να προσέχετε γιατί θα έχετε οικονομικές απώλειες.

2Ο  δεκαήμερο.  Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που είναι τα γενέθλια σας εκπέμπεται αυτοπεποίθηση όμως έχετε πραγματικά ; Η οικογένεια σας αποθαρρύνει στην αρχή του μήνα. Κάποια οικονομικά θέματα μέσα από συζητήσεις εκ βαθέων με τους δικούς σας ανθρώπους, λύνονται. Προσοχή θα χρειαστεί στο τέλος του μήνα γιατί θα είστε πολύ εριστικοί και μπορεί να προκαλέστε τριβές που θα σας απομακρύνουν από την οικογένεια.

3Ο  δεκαήμερο.  Η Αφροδίτη και ο Ερμής στην αρχή του μήνα σας κάνουν αξιαγάπητους και επικοινωνιακούς. Από της 12/10 που είναι τα γενέθλιά σας βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους άλλους. Όλες οι συζητήσεις που θα κάνετε για οικονομικά θέματα θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, πρέπει όμως να αποφασίσετε ότι κάτι μπορεί να χάσετε. Κάνετε συμφωνίες που είναι άκρως συμφέρουσες για εσάς.  Τραβάτε κοντά σας άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν οικονομικά με την γοητεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο δεκαήμερο.  Ο Άρης σας ταλαιπωρεί με την υπόγεια δράση που αισθάνεστε ότι υπάρχει . Ψυχικά αυτό δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ο Ουρανός απέναντί σας είναι ανατρεπτικός σε κάθε δικό σας εγχείρημα. Βλέπετε ίσως ότι οι σημαντικοί άνθρωποι για εσάς έχουν μια έντονη τάση να σας αμφισβητούν. Άσχετα όμως από αυτό, εσείς αυτό το διάστημα εκπέμπετε στοργή και δείχνετε τα αισθήματα σας. Στο τέλος του μήνα που έχετε τα γενέθλιά σας λάμπετε από αυτοπεποίθηση.

2Ο  δεκαήμερο.  Στο πρώτο μισό του μήνα προσπαθείτε να οργανωθείτε μακριά από τα περίεργα βλέμματα, θέλετε να βάλετε στις σκέψεις σας σε τάξη. Έχετε μεγάλες δυνατότητες να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την ζωή σας και ειδικά σε ερωτικά θέματα. Ζείτε αυτό το διάστημα μια ρομαντική αγάπη που σας κάνει να μην πατάτε τα πόδια σας στην γη. Όμως φοβάστε και την γνώμη του περιβάλλοντος σας και αυτό σας προκαλεί ανασφάλειες.

3Ο  δεκαήμερο. Ότι αισθάνεστε και ότι ζείτε γίνετε παρασκηνιακά, κρυφές συναντήσεις, κρυφές συζητήσεις πάντα σε σχέση με τον έρωτα. Όμως αντίστοιχα μπορεί να έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας. Όλα πρέπει να ξέρετε ότι θα έχουν σαν αίτημα το πάθος που δεν μπορείτε να δείξετε προς τα έξω. Η Πανσέληνος στις 13/10 δείχνει ότι πρέπει να προσέξετε την σωματική και ψυχική σας υγεία. Η κούραση βγαίνει ακόμα και αν εσείς αρνείστε το πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο  δεκαήμερο.  Μάλλον δεν θέλετε να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Είναι σαν να είχατε απογοητευτεί στο παρελθόν από το παρασκήνιο και τώρα θέλετε να απέχετε. Δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με την καθημερινότητα. Όμως είστε ενεργό μέλος σε μια ομάδα, παρέα, σύλλογο ή εταιρεία και πρέπει να είστε ενεργητικοί, ίσως μάλιστα να έχετε και υποχρεώσεις που πρέπει να βγάλετε εις πέρας. Στο τέλος του μήνα τα κρυφά σας σχέδια ανατρέπονται από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητα.

2Ο  δεκαήμερο.  Το επίκεντρο στην αρχή του μήνα είναι να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις  που έχετε αναλάβει σε μια ομάδα, είτε είναι εργασιακή είτε είναι μια συλλογική προσπάθεια. Ύστερα από πολλές ενδοοικογενειακές συζητήσεις έχετε την αίσθηση ότι οι δική σας άνθρωποι καταλαβαίνουν τις ανησυχίες σας. Αισθάνεστε ότι πρέπει να συμπαρασταθείτε στην οικογένειά σας. Στο τέλος του μήνα ένταση που προκαλεί πάγωμα στις σχέσεις με τους φίλους ή τις παρέες σας για οικονομικούς λόγους.

3Ο  δεκαήμερο.  Ο Δίας ο ευεργέτης του ζωδιακού βρίσκετε στο δεκαήμερο σας άρα, αν μη τι άλλο, έχετε μια ομπρέλα προστασίας. Εκτός από τον οικονομικό κίνδυνο που έχετε στην αρχή του μήνα, υπάρχει και μεγάλη κινητικότητα σε ομάδες που εσείς έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες. Μυστικές ερωτικές σχέσεις υπάρχουν στην ζωή σας, προσοχή γιατί μπορεί να κρύβεται και απογοήτευση. Εάν οι μυστικότητα έχει σχέση με οικονομικά θέματα τότε θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα ευφάνταστο σχέδιο και οι συμφωνίες θα αποδώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο  δεκαήμερο.  Έχετε βάλει πλώρη για δημιουργικά σχέδια που δεν είναι συνηθισμένα, όμως διάφορα νέα που ακούτε από ομάδες σας ξαφνιάζουν. Μάλλον πρέπει να πάρετε ρίσκα- κάτι που δεν είστε ακόμη συνηθισμένοι να κάνετε. Θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από άτομο που ανήκει σε μια ομάδα που συμμετέχετε και αυτό θα σας ξαφνιάσει. Αρκετά κουραστική θα είναι η σταδιοδρομία - οι στόχοι που έχετε βάλει θέλουν πολύ ενέργεια για να αποδώσουν. Προσοχή στο τέλος του μήνα ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανακόψουν τους στόχους σας.

2Ο  δεκαήμερο.  Ο Κρόνος στο δικό σας δεκαήμερο, σας βάζει να λειτουργήσετε με δομή και σύστημα. Αυτό το μήνα πραγματικά κατορθώνετε, να σταθεροποιήσετε  στις σχέσεις σας σε μια ομάδα και να «επιβάλλετε» τον δικό σας ρυθμό. Οι αποδράσεις με συλλόγους ή παρέες ευνοούνται, ειδικά σε προορισμούς κοντά στην φύση.  Ο ανταγωνισμός στο τέλος του μήνα θα προκαλέσει εντάσεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας.

3Ο  δεκαήμερο.  Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολύ σημαντικές για εσάς ειδικά αυτό το μήνα. Η Πανσέληνός όμως σας δείχνει ότι ίσως έχετε χάσει το μέτρο και δεν μπορείτε να δείξετε στην οικογένεια έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Στα μέσα του μήνα θα προσπαθήσετε να επισκιάσετε τους ανταγωνιστές σας με την άκαμπτη συμπεριφορά σας. Οι συνθήκες βοηθούν ώστε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Στο τέλος του μήνα έχετε βοήθεια από συλλογικούς χώρους ή συναισθηματικό ενδιαφέρον από άτομα που ανήκετε στην ίδια ομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο δεκαήμερο.  Αντιφατικός μήνας γεμάτος ανατροπές. Οι πληροφορίες που παίρνετε η μία αναιρεί την άλλη. Υπάρχει δυσκολία στο να μπορέσετε να πάρετε μια απόφαση. Η νέα Σελήνη δείχνει ότι μπορεί να έχετε διακυμάνσεις στην καριέρα και αυτό σας προκαλεί αναστάτωση. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

2Ο  δεκαήμερο.  Εντάσεις με άτομα από το εξωτερικό ή διαφορετικά από τον δικό σας τρόπο σκέψεις. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις. Επικοινωνία για επαγγελματικά θέματα που μπορεί να σας αποφέρουν οικονομικό όφελος, όμως ότι συμφωνία κι αν κάνετε να διαβάσετε τα «ψιλά γράμματα». Στο τέλος του μήνα θα μεγαλώσουν οι ανασφάλειες για κάποιο θέμα που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό άλλα δεν φαίνετε να διεκπεραιώνετε σύντομα. Αρχίστε να σκέπτεστε πιο θετικά, πολλές φοβίες είναι μέσα στο μυαλό μας και δεν γίνονται πραγματικότητα.

3Ο  δεκαήμερο.  Το πρώτο μισό του μήνα αν και έχετε κάποιες απογοητεύσεις, καταφέρνετε να σκέπτεστε πιο αισιόδοξα. Θα έχετε επαφές από το εξωτερικό και θα περιστοιχίζεστε από ομάδες ανθρώπων που είναι θετικά προσκείμενοι προς εσάς. Στο δεύτερο μισό του μήνα παίρνετε δύναμη από την επικοινωνία με ανθρώπους που έχετε την ίδια φιλοσοφία ζωή. Ο λόγος σας έχει διαφωτιστικό χαρακτήρα για τους άλλους.  Είναι ένας προπαρασκευαστικός μήνας επωφεληθείτε από την εύνοια του Δία για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο  δεκαήμερο.  Έντονος ανταγωνισμός και επιμονή προσπαθώντας να αντλήσετε οικονομικό όφελος από τρίτους. Έχετε σχέδια και ιδέες προχωρημένες αυτό το μήνα όμως το περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες κτλ.) ανατρέπουν τις «φιλόδοξες» σκέψεις σας. Κάποιους ανθρώπους τους βλέπετε τώρα διαφορετικά και αυτό σας βοηθά να είστε πιο αντικειμενικοί. Στο τέλος του μήνα θα σας εντυπωσιάσουν με τον τρόπο που σκέπτονται και ενεργούν άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά.

2Ο  δεκαήμερο.  Στην αρχή του μήνα ίσως εκφραστείτε σκληρά σε μια ομάδα ή σε φιλικές παρέες που συμμετέχετε. Όμως σχεδόν όλος ο μήνας θα είναι πολύ καλός για όποιο θέμα και αν θέλετε να προωθήσετε. Βρίσκετε ανταπόκριση συναισθηματική από άτομα που σας βοηθούν να κάνετε πράξη ένα σχέδιο που στην αρχή μπορεί να φαινόταν ουτοπιστικό. Στο τέλος του μήνα προσοχή στα οικονομικά που έχουν σχέση με τράπεζες, δάνεια κτλ. ειδικά αν συμμετέχετε σε μία εταιρεία ή σύλλογο που εμπλέκεστε οικονομικά.

3Ο  δεκαήμερο.  Ο Δίας αρχίζει και σας βοηθά στο να ανεβείτε κοινωνικά. Όλο το μήνα το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στα οικονομικά που έχουν να κάνουν με τρίτους, πολύ πιθανόν να ασχολείστε ή να ανησυχείτε για τα οικονομικά του/της συντρόφου ή με κληρονομικά θέματα. Αν και γενικά θεωρείτε ότι οι ομάδες που συμμετέχετε εποφθαλμιούν την άνοδο σας, αυτό το μήνα μπορείτε να επιβληθείτε με το λόγο σας. Κάνετε ισχυρούς φίλους και άνθρωποι από το εξωτερικό σας βοηθούν. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια στο τέλος του μήνα.                                                                                                                                                                     

              Κατερίνα Καράμπελα

 

1/10/2019                                       

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online