ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 4- 10/11... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.  

ΚΡΙΟΣ.  Για όσους γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, η Αφροδίτη σας κάνει και νιώθετε πιο ανάλαφρα, ασχοληθείτε με σπουδές, άνθρωποι διαφορετικοί από εσάς σας προσεγγίζουν συναισθηματικά.  Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά. Ίσως μέσα από μια δημιουργική φαντασία να βρείτε λύσεις. Καταφέρνετε να βρείτε λύσεις που σταθεροποιούν την καριέρα σας. Ο Κρόνος σας βάζει σε πρόγραμμα έτσι ώστε να μην χαλαρώσετε από τους στόχους σας. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας, υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν ρίξεις για επαγγελματικά θέματα. Μεγάλη πίεση και επιθετικές τάσεις για οικονομικά και καριέρα  στις 5/11. Στο τέλος της εβδομάδας παλεύετε για το δίκιο σας επαναλαμβάνοντας τις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  Η εβδομάδα είναι θετική για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, εσείς έχετε επικεντρωθεί στις σημαντικές σχέσεις της ζωή σας. Μπορείτε να αναδείξετε με σοβαρότητα τις ιδέες σας. Μετά από την καλή διάθεση που θα δείξετε, οι παρέες και οι ομάδες θα σας δεχτούν ξεπερνώντας τα εμπόδια που ίσως να είχατε μέχρι τώρα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, στις 5/11 θα έχετε να αντιμετωπίσετε εριστικούς συναδέλφους και δύσκολη καθημερινότητα. Προσοχή σε φιλονικίες ιδεολογικές μπορεί να υπάρχουν ρίξεις. Στο τέλος της εβδομάδος με την δύναμη του λόγου και ανατρέχοντας σε παλιότερες καταστάσεις κατοχυρώνετε τις ιδέες σας. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα  με θετική διευθέτηση σε χρηματοοικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή με κληρονομίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο παίρνει μία ανάσα γιατί είναι ουδέτερη η εβδομάδας για αυτούς. Όμως το θετικό είναι η καλή αντιμετώπιση που θα έχουν από τους συντρόφους τους αλλά και από τους ανθρώπους που θεωρούν σημαντικούς. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο βλέπουν τα πράγματα να κινούνται προς όφελος τους, στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας. Σταθεροποίηση  σε στόχους, ακόμα και αν εσείς επιδιώκατε περισσότερα, μέχρι στιγμής αυτά είναι αρκετά για να αισθανθείτε ασφάλεια οικονομική. Σε συλλογικούς χώρους βρίσκετε την σταθερότητα σε πνευματικό επίπεδο αν όχι και σε οικονομικό. Ενώ για αυτούς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά στις αρχές υπάρχει η αίσθηση ότι χάνετε ο δυναμισμός για δημιουργία και έρωτα από υπόγειες κινήσεις ή οικονομικά προβλήματα. Προσοχή μην μπερδέψετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά. Ο ανάδρομός Ερμής δεν βοηθά ιδιαίτερα αλλά εσείς θα κάνετε την προσπάθεια να συζητήσετε εργασιακά θέματα ή θέματα υγείας που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Ουδέτερα αλλά ομαλά θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα, για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Εύνοια στο χώρο εργασίας και εύκολη καθημερινότητα. Για αυτούς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, είναι πολύ θετικό το επόμενο διάστημα,  για συναισθηματικά (ερωτικά) ή δημιουργικά εγχειρήματα, δεν εξαιρώ και ότι έχει σχέση με τα παιδιά. Σταθεροποιείται κάποια σχέδιά σας μαζί με άλλους. Εύνοια σε φιλοσοφικούς ή ιδεολογικούς χώρους. Βρίσκετε ανθρώπους που στηρίζουν τις απόψεις σας. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, θα έχουν να αντιμετωπίσουν την εριστική συμπεριφορά από οικεία πρόσωπα με τον κίνδυνο να υπάρξει ρίξη και με τους  συντρόφους τους. Δυσκολία σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Επανέρχονται θέματα του παρελθόντος που ζητούν λύσεις στο τέλος της εβδομάδας.

 

ΛΕΩΝ.  Η Αφροδίτη στον οίκο της χαράς και της δημιουργίας θα χαρίσει αυτή την εβδομάδα την αισιοδοξία στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Ο Ουρανός πάντα ανατρεπτικός στα θέματα της καριέρας δεν κάνει όψεις οπότε είναι σχετικά ουδέτερος για εσάς. Για αυτούς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν εστιάσει στην οικογένεια, με τον καλό χειρισμό μπορεί να καταφέρουν να σταθεροποιήσουν την καθημερινότητα. Επίσης για αυτούς οι δεσμοί της οικογένειας είναι σημαντικοί και με αυτό το γνώμονα μπορούν να τακτοποιήσουν και οικονομικά θέματα ή κληρονομικά. Αν και με κόπο, μπορούν να βάλουν σε μία τάξη τα χρηματοοικονομικά τους. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είναι προσεκτικό στον τρόπο που χειρίζεται το λόγο στο άμεσο περιβάλλον, ή το αντίθετο μπορεί οι άνθρωποι από τον περίγυρό σας να γίνουν εριστικοί. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας και οτιδήποτε λέτε ή γράφετε γιατί μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση. Επανέρχονται οικογενειακά θέματα που πρέπει να βρουν λύση. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Ουδέτερη εβδομάδα για το πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου. Εύνοια σε οικογενειακά θέματα ή σε ακίνητα. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει επικεντρωθεί στο να διεκπεραιώσει γραφειοκρατικά θέματα, όμως έχει και έντονη επικοινωνία και μετακινήσεις. Καταφέρνει να σταθεροποιήσει κάποια δημιουργικά σχέδια όπως επίσης να κάνει συμφωνίες με συνεργάτες ή τον/την σύντροφο. Σταθεροποίηση σχέσεων. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου πρέπει να προσέξουν γιατί τα έξοδα είναι δυσβάστακτα και αυτό σας αποτρέπει να κάνετε τα δημιουργικά σας σχέδια πραγματικότητα. Προσοχή στη σπατάλη. Ο Ερμής θα κάνει την καθημερινότητα δύσκολη, προσοχή στα  έγγραφα στην επικοινωνία και φυσικά στις μετακινήσεις. Συζητήσεις σε βάθος στο τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ.  Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για το πρώτο δεκαήμερο του Ζυγού, με εύνοια από τους ανθρώπους γύρω τους και τους συγγενείς, ευχάριστες συναναστροφές. Το δεύτερο δεκαήμερο ενδιαφέρεται  πρωτίστως για οικονομικά θέματα. Έχει βοήθεια από την οικογένεια και οικονομικές απολαβές από την μισθωτή εργασία. Οι δικοί σας άνθρωποι σας στηρίζουν στην καθημερινότητα. Το τρίτο δεκαήμερο έχει τον Άρη που επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου, κάνει μία δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα στις 5/11. Προσοχή σε έντονες και επώδυνες καταστάσεις με την οικογένεια, γίνεστε πολύ εριστικοί και κινδυνεύετε να χαλάσετε την σχέση σας μαζί τους. Προσοχή σε ότι αφορά ακίνητα. Αφήστε αυτό το διάστημα τα ξεκαθαρίσματα γιατί αυτά μπορεί να πονέσουν πρωτίστως εσάς. Επίσης κάθε είδους ένταση  μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Στο τέλος της εβδομάδας θα επανέλθουν συζητήσεις για τα οικονομικά που όμως δεν θα έχουν κάποια σαφή κατάληξη. Πάρτε το χρόνο σας και μην κινήστε «εν βρασμό ψυχής», αργότερα όλα θα είναι καλύτερα για να κάνετε τις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα με περισσότερη εύνοια στον οικονομικό τομέα ή ότι αφορά ηθικές συμπεριφορές. Το δεύτερο δεκαήμερο που αρχίζουν και τα γενέθλιά του αυτή την εβδομάδα (χρόνια πολλά), γίνεται  το επίκεντρο με το Ήλιο να κάνει καλές όψεις και να βοηθά σε πολλούς τομείς τη ζωή τους. Σταθεροποιείτε το περιβάλλον σας, γίνεστε ευχάριστοι και αρχίζετε να δημιουργείτε καλές συνθήκες για το μέλλον. Ο ρομαντισμός ή η πνευματικότητα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και γιατί όχι να γίνετε αισιόδοξοι. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, στις 5/11 θα έρθετε  αντιμέτωποι με υπόγειες εχθρικές ενέργειες από το περιβάλλον του, πιθανόν συγγενείς, γείτονες κτλ. Στο τέλος της εβδομάδας θα προσπαθήσετε να συζητήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, όμως μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομός Ερμής θα σας βάζει εμπόδια για να βγάλετε συμπεράσματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο με την Αφροδίτη αρωγό γίνετε εύκολα συμπαθής, είστε και φαίνεστε  πιο όμορφοι. Οι άνθρωποι θα θέλουν να σας πλησιάσουν. Το δεύτερο δεκαήμερο κάνει κρυφά σχέδια για το μέλλον, προσπαθεί να απομονωθεί για να βρει τρόπους να ενεργήσει λίγο αργότερα. Καταφέρνει να σταθεροποιήσει τα οικονομικά του. Επίσης βρίσκει τρόπους να φερθεί με πιο μεγάλη ανοχή (συμπάθεια) στους οικείους του, ακόμα και για τα οικονομικά που μέχρι πρότινος ήταν ένα αγκάθι στη σχέση τους. Το τρίτο δεκαήμερο έχει να παλέψει με λόγια και συκοφαντίες του παρελθόντος που ξανάρχονται στην μνήμη τους και τους αναστατώνουν ψυχολογικά. Στις 5/11 όμως χρειάζεται προσοχή γιατί μια εταιρία ή μια ομάδα που συμμετέχετε θα σας βλάψει οικονομικά, αυτό ισχύει πιο πολύ για αυτούς που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Ουδέτερα θα κυλήσει η εβδομάδα για το πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερου. Μυστικές οικονομικές απολαβές ή συναισθηματικές ανασφάλειες μπορεί να τους απασχολήσουν. Όσοι γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα ,θα έχουν στήριξη από ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ. Ο λόγος τους θα είναι σαφής και δομημένος, όμως όχι σκληρός και έτσι ο περίγυρος θα τους προσεγγίζει πιο εύκολα. Συλλογικές προσπάθειες και κοινωνικότητα. Το τρίτο δεκαήμερο στις 5/11 θα έχει να αντιμετωπίσει την εριστική και ίσως επιθετική στάση των ανωτέρων του. Άτομα με κύρος και εξουσία μπορεί να γίνουν αυταρχικά, όμως και από την πλευρά την δική σας θα υπάρχει σκληρότητα. Προσοχή στους στόχους και στην καριέρα, λόγω αδιαλλαξίας μπορεί να υπάρξουν ρίξεις. Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνουν συζητήσεις για κοινή πορεία με τους ομοϊδεάτες σας χωρίς να μπορέσετε να καταλήξετε κάπου, λόγω ανάδρομου Ερμή. Μην εμπιστεύεστε ακόμα και μην ακολουθείτε συλλογικούς χώρους πριν το τέλος του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η εβδομάδα θα είναι ήπια για το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου, με εύνοια σε συλλογικούς χώρους και οι δράσεις με φίλους ευεργετικές. Το δεύτερο δεκαήμερο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην καριέρα και στους στόχους, μέσα από δυσκολίες καταφέρνει να γίνει αποδεκτό από ανθρώπους με ισχύ που λειτουργούν παρασκηνιακά. Όλο το τελευταίο διάστημα είχατε δοκιμασίες και ίσως δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε ελεύθερα, όμως αν συνδυάσετε την σοβαρότητα, την πειθαρχία και την πνευματικότητα ,τότε θα έχετε την αποδοχή από το περιβάλλον σας. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου, στις 5/11 θα αντιμετωπίσουν επίθεση από άτομα του εξωτερικού ή από άτομα με διαφορετικό προφίλ από το δικό τους. Προσοχή γιατί είστε ήδη πιεσμένοι ψυχολογικά και το παραμικρό μπορεί να αισθάνεστε ότι επιβεβαιώνονται οι φοβίες σας και ότι τα σχέδια σας δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Μυστικές συζητήσεις με άτομα κύρους, όμως ότι και να ειπωθεί με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να μην έχει ισχύ.

ΙΧΘΥΕΣ.  Ουδέτερη εβδομάδα για το πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων, με εύνοια σε θέματα στόχων και καριέρας, όπως επίσης εύνοια από ανώτερους π.χ. προϊσταμένους. Για το δεύτερο δεκαήμερο είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα με στόχους που μπορεί να επιτευχθούν ή να κάνουν ταξίδια και γνωριμίες με καινούργιους ανθρώπους με ιδιαιτέρες ιδεολογίες. Εδραιώνονται  και γίνονται αποδεκτές οι απόψεις σας, ακόμα και αν είναι λίγο ουτοπικές. Το τρίτο δεκαήμερο με τον Ερμή να είναι ανάδρομος καλό θα είναι να κρατά «μικρό καλάθι» για υποσχέσεις που θα ακούσει και μην βιαστεί να υιοθετήσει καινούργιες ιδέες πριν τις 20/11. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαήμερου θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις ομάδες ή τις παρέες κτλ., γιατί μπορεί να έχουν απώλειες όχι μόνο οικονομικές, αλλά να αντιμετωπίσουν ακόμα και εχθρικές συμπεριφορές.     

 

     3/11/2019

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στο ίδιο έργο θεατές Στα 40...ήρθε η ωριμότητα! »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online