ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 13-19/1/20... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.  Είναι μία εβδομάδα για δυνατούς λύτες, με αναμορφώσεις και μεταμορφώσεις για άτομα κύρους ή άτομα μεγαλύτερα στην ηλικία στο προσεχές διάστημα. Ο Ουρανός αρχίζει την ορθή πορεία οπότε θέματα οικονομικά ή ηθικής φύσεως που είχαν καθυστερήσει, τώρα θα αρχίσουν να κινούνται με ξαφνικό και ανατρεπτικό τρόπο.   

ΚΡΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα βρεθεί μπροστά σε αλλαγές στην καριέρα αλλά σε ότι αφορά οικονομικά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε αναμονή. Δείξτε καλά «αντανακλαστικά» σε τυχόν «αναταράξεις» που αφορούν έξοδα που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Θα επωφεληθείτε από κρυφή οικονομική βοήθεια. Στο τέλος της εβδομάδας μην λειτουργήσετε παρορμητικά σε συζητήσεις με ομάδες, παρέες κτλ.  Το δεύτερο δεκαήμερο δεν επηρεάζετε ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό, εκτός εάν έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου που έχουν ακόμα να διαχειριστούν πιέσεις στην καριέρα, ενώ οι γεννημένοι στις αρχές πρέπει να προσέχουν τις υπερβολές στον ίδιο τομέα. Το τρίτο δεκαήμερο επικεντρώνετε στους στόχους του και πολλές φορές πιέζεται ή ματαιώνει τα σχέδια του λόγω «ανωτέρας βίας».

ΤΑΥΡΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ευχάριστες αλλαγές από τους φίλους και τις παρέες.  Στο τέλος της εβδομάδας ίσως κάποια νέα από μακριά δεν σας αρέσουν ή κάποιες ιδέες δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.  Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ιδιαίτερα ο Δίας σας βοηθά σε σπουδές και ταξίδια. Το τρίτο δεκαήμερο για να πραγματοποιήσει και να υλοποιήσει δημιουργικά σχέδια πρέπει να έχει δομημένη σκέψη και να μετατρέψει την δύναμη σε δημιουργία. Θα διαγράψει σε βάθος χρόνου όλα αυτά που δεν του ταίριαζαν και θα κάνει μια καινούργια αρχή. Πολύ πιθανόν να ηγηθεί μιας ιδέας. Έχει την δύναμη να αναθεωρήσει φιλοσοφίες, ιδέες και να ξεκινήσει κάτι διαφορετικό από ότι ενστερνιζόταν μέχρι πρότινος.

ΔΙΔΥΜΟΙ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει ψυχολογικές περισσότερο μεταπτώσεις που δεν βοηθούν έτσι ώστε να συζητήσουν με ηρεμία τα θέματα που τους απασχολούν. Ένταση σε συνεργασίες ή με τον/την σύντροφο. Καλό θα είναι να διευθετηθούν οι διαφορές όταν εσείς αισθάνεστε ήρεμοι. Επωφεληθείτε όσο μπορείτε μια καλή συγκυρία στον επαγγελματικό χώρο.  Το δεύτερο δεκαήμερο, έχει την βοήθεια του Δία σε χρηματοοικονομικά θέματα, αρκεί να μην υπερβάλει σε δάνεια ή επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ο Άρης στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει ένταση στους γεννημένους στην αρχή του δεκαημέρου με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να τηρήσει τους «κανόνες» και ίσως να πιεστεί σε χρηματοοικονομικά θέματα. Αποφύγετε κάθε κρυφή οικονομική ενέργεια και σταθείτε σωστοί σε δάνεια και επενδύσεις. Πιθανόν να αισθανθείτε πίεση ψυχολογική για να τηρήσετε τις υποχρεώσεις σας χωρίς πραγματικά να υφίσταστε κίνδυνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο πιέζετε στο χώρο εργασίας και η καθημερινότητα τους παίρνει αρκετή ενέργεια, για αυτό να προσέχουν την κούραση που θα έχει επιπτώσεις και σωματικές. Οι ομάδες, παρέες σας συμπαραστέκονται και σας βοηθούν και αυτό σας ξαφνιάζει ευχάριστα. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως αντιδράσετε νευρικά σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους π.χ. του/της συντρόφου ή κληρονομικά.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα ευεργετηθεί από τον/την σύντροφό του ακόμα και αν διαφέρουν σε επί μέρους θέματα. Το τρίτο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει από τους άλλους (συνεργάτες, συντρόφους, νομικά θέματα κτλ.) αυταρχική συμπεριφορά ή εχθρότητα που είναι αψυχολόγητη από μέρους τους. Βρείτε την ψυχραιμία να τους αντιμετωπίσετε με την λογική.

ΛΕΩΝ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις για συνεργασίες ή συζητήσεις με τον/την σύντροφο τους που μπορεί να τους ξαφνιάσουν στο τέλος της εβδομάδας. Ίσως υπάρξει διαφωνία σε σχέση με τους στόχους σας. Επίσης μπορεί να κάνετε μια οικονομική συμφωνία που δεν την περιμένατε. Ο Άρης σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και αυθόρμητους σε ότι και αν επιχειρήσετε.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μια πιο ουδέτερη εβδομάδα με τον Δία να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα και πιο εποικοδομητική την προσπάθεια που κάνετε στην εργασία σας. Το τρίτο δεκαήμερο αντίθετα έχει πολύ μεγάλη πίεση στον εργασιακό χώρο. Η καθημερινότητα σας κουράζει και οι αντοχές σας μειώνονται, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Το καλύτερο «φάρμακο» είναι να αποστασιοποιηθείτε και να πάρετε δυνάμεις ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.   Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο εκφράζετε τις ιδέες σας και τα συναισθήματα σας χωρίς περιορισμούς, αυτό ίσως να ξαφνιάσει τους άλλους, αλλά εσείς θα αισθάνεστε καλά. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως γίνετε λίγο νευρικοί μην παρεκτραπείτε λεκτικά, στον εργασιακό χώρο, αλλά στις προσωπικές σας σχέσεις προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρχει ένταση και στην οικογένεια. Επίσης προσέχετε τις μετακινήσεις σας.  Στο δεύτερο δεκαήμερο περνά ο Δίας στις 15/1 και σιγά-σιγά σας δίνει αισιοδοξία για να προχωρήσετε σε μία ερωτική σχέση που είναι πολλά υποσχόμενη. Μην χάσετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό σχέδιο. Το τρίτο δεκαήμερο έχει από την μία το πάθος σε ότι θέλει να δημιουργήσει και από την άλλη την μέθοδο που πρέπει να ακολουθήσει έτσι ώστε να υπάρχουν οι βάσεις για κάτι σταθερό. Αυτό ισχύει και στον συναισθηματικό (ερωτικό) τομέα. Ίσως κάτι πρέπει να τελειώσει για να γεννηθεί κάτι καινούργιο.

ΖΥΓΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ξαφνική οικονομική πρόταση στον εργασιακό χώρο. Στο τέλος της εβδομάδας όμως μία είδηση μπορεί να τους ξαφνιάσει.  Το δεύτερο δεκαήμερο πιο απαλλαγμένο από έντονες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ανασυγκροτηθεί και σε αυτό θα βοηθήσει και η οικογένεια.  Το τρίτο δεκαήμερο αισθάνεται έντονα την πίεση από την οικογένεια, πατρίδα και πολύ πιθανόν όλα αυτά να έχουν να κάνουν και με το παρελθόν. Υπάρχουν όροι και ασφυκτικές καταστάσεις που σας κάνουν να απομακρύνεστε, δώστε στον εαυτό σας την δυνατότητα της επιλογής. Προσοχή σε ότι αφορά ακίνητα. Κάποιο άτομο πολύ οικείο σας, μεγάλο στην ηλικία, να έχει ανάγκη από βοήθεια. Αλλάξτε ότι σας φθείρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας θα έχει μια ευχάριστη συναισθηματική έκπληξη από αγαπημένο πρόσωπο. Στο τέλος της εβδομάδας συζητήσεις ή συναντήσεις με πρόσωπα από την οικογένεια ή για θέματα σπιτιού θα σας ξαφνιάσουν. Ίσως έχετε μία συζήτηση με τον/την σύντροφο που θα σας εκνευρίσει.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα αγωνίζεται για οικονομικά θέματα. Ο Δίας από την άλλη θα σας κάνει υπερβολικά κοινωνικούς και το περιβάλλον είναι θετικό προς εσάς και σας συμπαραστέκεται. Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται μπροστά σε αλλαγές που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον του. Μέσα από έντονη καταπίεση αποφασίζουν να απορρίψουν ότι δεν τους αντιπροσωπεύει πια. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά είναι για καλό. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικοί «εκβιασμοί» αναπολώντας το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ευχάριστες εκπλήξεις από την οικογένεια ή από το χώρο εργασίας. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως μια συζήτηση θα εκτροχιαστεί, καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει την άνεση να κινηθεί πιο ελεύθερα, έχοντας την ευκαιρία να επωφεληθεί οικονομικά. Το τρίτο δεκαήμερο έχει δώσει όλη την ενέργειά του στα οικονομικά. Δυσκολίες και περιορισμούς προκαλεί ο οικονομικός τομέας, ίσως για αυτό να γίνεστε πιο σκληροί στις διεκδικήσεις σας. Εξίσου δυσκολίες θα υπάρξουν και για ηθικά θέματα. Πάρτε αποστάσεις από καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν την σημερινή εποχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας θα έχει ευχάριστες εκπλήξεις από το περιβάλλον. Επίσης συναντήσεις και συζητήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και ότι έχει σχέση με γραπτό λόγο ή συγγραφική δουλειά. Στις 18/1 πρέπει να προσέχετε γιατί συζητήσεις για εμπόριο ή γενικά οικονομικά θέματα θα σας εκνευρίσουν.  Το δεύτερο δεκαήμερο που είναι και αρκετά ταλαιπωρημένο το τελευταίο διάστημα θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα με το Δία όμως να μπαίνει στο δικό τους δεκαήμερο, δεν πρέπει να χάσουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Βρείτε την αισιοδοξία που σας έχει λείψει. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή (χρόνια πολλά) βλέπουν την μεταμόρφωση που γίνετε μέσα τους και όσο και αν προσπαθούν να αντισταθούν και με την ψυχρή λογική και να το αναλύσουν, είναι δύσκολο να μην έρθει η μετάλλαξη και σε βάθος χρόνου η αναγέννηση. Προσοχή στις εμμονές και τις αψυχολόγητες φοβίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ευχάριστες και ξαφνικές οικονομικές απολαβές. Ενώ στις 18/1 οι συζητήσεις με οικεία πρόσωπα θα σας προβληματίσουν. Γίνεστε πολύ κοινωνικοί, αυτό βέβαια περιέχει και πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα που θα το βοηθήσει να ανασυνταχθεί. Έχει την διάθεση να προσφέρει και βρίσκει σωστές λύσεις σε θέματα που το απασχολούν, πιο πολύ ψυχολογικά. Το τρίτο δεκαήμερο νομίζει ότι έχει πέσει ο «Ουρανός στο κεφάλι του», η τάση που έχει να μεγαλοποιεί τα πάντα είναι αυτό που τον κάνει και δεν μπορεί να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Κρυφές συμφωνίες και παρασκήνιο δημιουργούν περισσότερες ανασφάλειες. Αναθεωρήσεις, ψυχολογικές και ιδεολογικές αναμορφώσεις είναι σε βάθος χρόνου οι αλλαγές που θα γίνουν. Πνευματικά θέματα θα σας ανακουφίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο είναι αγαπητό και συμπαθές στο περιβάλλον του. Ίσως σας εκπλήξει πόσο σας εκτιμούν οι γύρω σας. Στο τέλος της εβδομάδας προσοχή σε κουτσομπολιά και ειδήσεις από κοντινά σας πρόσωπα που δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μία εβδομάδα πιο ήρεμη αλλά με μεγάλη κοινωνικότητα και έντονη κινητικότητα. Οι ομάδες, παρέες σας ωφελούν. Το τρίτο δεκαήμερο επικεντρώνεται σε φίλους και παρέες, όμως εκεί θα γίνουν ξεκαθαρίσματα. Πολλά άτομα από τις ομάδες που συμμετέχετε σας καταπιέζουν και είναι δύσκολη η συναναστροφή μαζί τους. Θα το καταλάβετε έντονα και το επόμενο διάστημα, άρα κάποια στιγμή θα δείτε ότι δεν μπορείτε να συμπλέετε πλέον με την δική τους νοοτροπία και κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν για το καλό σας.                                                                                                              

12/1/2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online