ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 10-16/2/20 ...ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Τα ηνία τα έχει η Σελήνη, αφού οι υπόλοιποι πλανήτες δεν κάνουν σημαντικές όψεις. Ο Άρης στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει στον συντηρητικό Αιγόκερω. Ο Ερμής είναι σε στάση στο τέλος της εβδομάδας, με την ασυνεννοησία να χτυπάει «κόκκινο». 

ΚΡΙΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας θα αισθανθείτε αστάθεια στην καθημερινότητα, ίσως ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα υγείας. Προσοχή στις συναισθηματικές εντάσεις σε συνεργασίες με ανωτέρους. Οικονομικά ή κληρονομικά θέματα μπορεί να σας προκαλέσουν εσωστρέφεια. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου 21-22/5 στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν έντονο ανταγωνισμό στην καριέρα ή στους στόχους που θα συνεχιστούν και στην αρχή της επομένης.

ΤΑΥΡΟΣ.  Ο έρωτας και η δημιουργία στην αρχή της εβδομάδας θα σας κάνουν συναισθηματικά ευάλωτους. Πρέπει όμως να βγάλετε εις πέρας και υποχρεώσεις στον χώρο εργασίας, ακόμα και χωρίς να αισθάνεστε την σταθερότητα που τόσο έχετε ανάγκη. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας στις 14-15/2 και παρά την αστάθεια που κυριαρχεί στις σχέσεις σας είστε πεπεισμένοι ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου αγωνίζονται για τα σχέδιά τους και τους στόχους τους με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας είστε απασχολημένοι με θέματα σπιτιού και οικογένειας, συναισθηματικά πιο ευάλωτοι. Τις επόμενες δύο μέρες 13-14/2 είστε ευαίσθητοι από την αστάθεια που επικρατεί στις ερωτικές σας σχέσεις. Όμως δεν σταματάτε να προσπαθείτε για το καλύτερο. Φροντίστε τις επόμενες μέρες, να μην αποσπάτε η προσοχή σας στον χώρο εργασίας και να μην αφήνετε εκκρεμότητες σε θέματα ρουτίνας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου πρέπει να δώσετε μάχες στο τέλος της εβδομάδας στο χρηματοοικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Η Σελήνη σας βοηθά στην αρχή της εβδομάδας να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους από το περιβάλλον σας. Στις 12-13/2 γίνεστε σπιτόγατοι ή απομονώνεστε ή ασχολείστε με το σπίτι. Οι επόμενες μέρες θα είναι συναισθηματικά φορτισμένες, όμως όχι αρνητικά. Δείξτε στους αγαπημένους σας την στοργή που νιώθετε για αυτούς. Την Κυριακή μην γίνεστε ανταγωνιστικοί με το ταίρι σας, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, ακόμα και αν νιώθετε ότι είναι «επιθετικό» απέναντί σας. 

ΛΕΩΝ.  Η εβδομάδα αυτή είναι ουσιαστικά η συνέχεια του απόηχου της Πανσελήνου. Η Σελήνη τις δύο πρώτες μέρες σας δημιουργεί μία αστάθεια στα οικονομικά. Τις επόμενες δύο μέρες γίνεστε ευαίσθητοι στις συναναστροφές με το περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες, φίλους κτλ). Ενώ από στις 14/2 και μετά έχετε ανάγκη από θαλπωρή που μόνο οι δικοί σας άνθρωποι μπορούν να σας δώσουν. Στο τέλος της εβδομάδας αυτοί που έχουν γεννηθεί 23-24/8 θα περάσουν σε μία περίοδο έντασης στον εργασιακό χώρο ή θα έχουν πολύ τρέξιμο στην καθημερινότητα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Μέσα από την δική σας ψυχοσύνθεση θα χρωματίζονται όλα τα εξωτερικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιό σας. Τις 12-13/2 τα οικονομικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν και ίσως σας ρίξουν ψυχολογικά. Όμως καταφέρνετε τις επόμενες μέρες και ξεχνιέστε γιατί το περιβάλλον, συγγενείς και φίλοι σας φτιάχνουν την διάθεση. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει θετικές εξελίξεις σε χρηματοοικονομικά. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα αγωνιστούν για τους στόχους και τα θέλω τους αρχίζοντας από την Κυριακή.

ΖΥΓΟΣ.  Κλεισμένοι στον εαυτό σας είστε στην αρχή της εβδομάδας, ίσως κάνετε ένα είδος απολογισμού. Στις 12-13/2 τα οικονομικά σας είναι ασταθή και αυτό ίσως να σας αγχώσει λίγο προς στιγμής. Όμως άμεσα τις επόμενες μέρες επικεντρώνεστε στις προσωπικές σας ανάγκες. Με την Σελήνη στο ζώδιο σας γίνεστε το επίκεντρό στο οικείο περιβάλλον σας. Το δεύτερο δεκαήμερο με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων απολαμβάνει την κατανόηση από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου από την Κυριακή και μετά θα έχουν εντάσεις που θα αφορούν οικογενειακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας δένεστε πιο πολύ με μια ομάδα ή συνδέεστε συναισθηματικά με μια ιδέα. Στις 12-13/2 γίνεστε πιο εσωστρεφείς, πρέπει να ανασυνταχθείτε και να βρείτε τι είναι αυτό που κατά βάθος σας πληγώνει. Τις επόμενες μέρες κινήστε με γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες. Γίνεστε κυκλοθυμικοί και μπερδεύετε τους γύρω σας. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω την Κυριακή αρχίζετε να είστε κοινωνικοί και δραστήριοι. Αποδώ και πέρα όμως πρέπει να προσέχετε και τα νεύρα σας, με τον Ερμή να επιδεινώνει την κατάσταση την επόμενη εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Αν και σας ενδιαφέρει πολύ η άνοδό σας, δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη από τις συνεχείς μεταβολές στο χώρο της καριέρας. Ενώ Τετάρτη και Πέμπτη βλέπετε ότι μόνο ομαδικά μπορείτε να λειτουργήσετε. Στο τέλος της εβδομάδας θέλετε να αποφορτιστείτε με πιο ήσυχες ασχολίες, αν και δεν το συνηθίζετε θα μείνετε λίγο μόνοι να ανασυγκροτηθείτε. Με το Άρη να μπαίνει στο Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή στο τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να παλέψετε για οικονομικά θέματα, ακόμα και αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τα οικεία πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Δίνετε πολύ χρόνο στην μελέτη, παρότι αισθάνεστε ότι δεν έχετε εμπεδώσει τις γνώσεις σας, έχετε ανάγκη να ψάξετε βαθύτερα και τελικά να βρείτε τι είναι αυτό που σας προκαλεί την αστάθεια σε ότι αφορά τις ιδέες σας. Στις 12-13/2 το κλίμα που επικρατεί στον χώρο της καριέρας έχει διακυμάνσεις και εσείς για να καλύψετε συναισθηματικές ανάγκες απορροφάστε από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Στην συνέχεια ασχολείστε με συλλογικούς χώρους που σας καλύπτουν την ανάγκη να ανήκετε κάπου. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας από την Κυριακή και σας κάνει πιο μαχητικούς, από την άλλη ο Ερμής δεν βοηθά στην συνεννόηση με το περιβάλλον σας από την άλλη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε έντονα την αστάθεια σε ότι αφορά τα χρηματοοικονομικά σας. Όμως αισθάνεστε και βαθιά συναισθήματα που στην συνέχεια προσπαθείτε να αποβάλλετε. Το ενδιαφέρον σας θα μεταφερθεί στην μελέτη που θα σας κάνει να νιώσετε πιο αισιόδοξα. Η σχέση σας με το κοινό θα σας καλύψει συναισθηματικές ανάγκες. Από την Κυριακή, εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, αισθάνεστε ότι οι ενέργειές σας πρέπει να παραμείνουν κρυφές. Ο Ερμής με την αναδρομή του θα φέρει καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ.  Αστάθεια στις διαπροσωπικές σχέσεις στην αρχή της εβδομάδας. Είστε συναισθηματικά επικεντρωμένοι στον/στην σύντροφο ή στους συνεργάτες. Ενώ 12-13/2 κλείνεστε στον εαυτό σας. Ίσως αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Παρασκευή και Σάββατο γίνεστε πολύ κοινωνικοί, εκφράζετε τις ιδέες σας. Δεν θα λείψουν και οι συναισθηματικές μεταπτώσεις, όμως έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα. Η Κυριακή με τον Ερμή σε στάση θα δυσκολευτείτε στην έκφραση και στην επικοινωνία με τους άλλους. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας δίνει ώθηση στο να ασχοληθείτε ενεργά σε συλλογικούς χώρους.  

9.2.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 13:44

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online