ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 16-22/3/20 ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Κατερίνα Καράμπελα

Αστρολόγος

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.  Το γεγονός ότι δεν βγαίνουμε έξω από το σπίτι μας δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει και η ζωή μας. Ο Ερμής στους Ιχθύες μας προτρέπει να ασχοληθούμε με πνευματικά θέματα. Πρέπει να σταματήσουμε να συγχέουμε την φαντασία με την πραγματικότητα . Μπορούμε να επικοινωνήσουμε με πολλούς τρόπους, π.χ. ακόμα κι αν δεν βρισκόμαστε με την παρέα μας, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ψυχική σύνδεση.

ΚΡΙΟΣ.  (21-31/3) Ο Ήλιος σας τονώνει την αυτοπεποίθηση (Χρόνια πολλά)  Μυστικές συμφωνίες με ομάδες και κρυφές συναντήσεις μπορούν να προωθήσουν μια διαπραγμάτευση.  (1-10/4) Ουδέτερη εβδομάδα, έχετε την δυνατότητα να κάνετε αποταμίευση, όχι από τσιγκουνιά αλλά για να μπορέσετε αργότερα να αγοράσετε κάτι που θέλετε. Εύνοια στα οικονομικά, αυτό το διάστημα δεν θα έχετε τόση πίεση.  (11-20/4) Ένταση και διόγκωση επαγγελματικού ανταγωνισμού. Ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας μέσα από σκληρή δουλειά. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας στις έκρυθμες καταστάσεις και την παρορμητικότητα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ.(21-30/4)  Ο Ερμής σας βοηθά να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τις παρέες, ομάδες συλλόγους. Υπάρχουν έξυπνες ιδέες που μπορείτε να τις μοιραστείτε μέσω ηλεκτρονικών μέσων. Συναισθηματικά είστε ανοιχτοί σε καινούργιες φιλοσοφίες.  (1-10/5) Ουδέτερη εβδομάδα, κάντε προετοιμασία και ανασυνταχθείτε για την συνέχεια. Ο Ποσειδώνας σας κάνει πιο συμπαθητικούς στους ομοϊδεάτες σας. (11-21/5) Προχωράτε δυναμικά σε φιλοσοφικά θέματα. Οι ιδέες σας έχουν διαδοθεί γιατί η έντονη δράση είχε αποτελέσματα. Για λίγο ακόμα ο Κρόνος θα σταθεροποιεί τις απόψεις. Είστε προσηλωμένοι και συναισθηματικά φορτισμένοι με νομικά ή εκπαιδευτικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  (22-31/5) Παρά τις ξαφνικές ανατροπές που σας συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να έχετε εύνοια από κάτι ξαφνικό στον επαγγελματικό τομέα. Άλλωστε πρέπει να διευθετήσετε στόχους στην καριέρα σας κάνοντας συζητήσεις και μετακινήσεις. Τα ηλεκτρονικά μέσα βοηθούν.  (1-10/6) Η εβδομάδα είναι ουδέτερη, θα πρέπει να προσέξετε γιατί είναι θολή η εικόνα που δίνετε προς τα έξω σε σχέση με τους στόχους και την καριέρα σας. Ίσως και εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι είναι σημαντικό για εσάς. (11-21/6) Είστε επικεντρωμένοι σε χρηματοοικονομικά θέματα, άλλωστε δίνετε την «μάχη» σας για οικονομικά θέματα σε σχέση με τράπεζες, εφορίες και κληρονομικά. Εύνοια από βοήθεια που θα έχετε από τρίτους. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ο υπερβολικός τρόπος που χειρίζεστε αυτά τα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  (22/6-2/7) Συζητήσεις βοηθούν να διαδώσετε τις απόψεις σας. Θα έχει επιτυχή κατάληξη μια συμφωνία με ομάδες, εταιρίες, παρέες κτλ. Οι έξυπνες ιδέες σας βρίσκουν οπαδούς.  (3-12/7) Ουδέτερη εβδομάδα με την άνεση να χειριστείτε τα θέματα που σας απασχολούν χωρίς πίεση. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να αισθανθείτε άγχος για χρηματοοικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους.  (13-22/7) Οι συνεργασίες δημιουργούν εντάσεις όμως από αυτές θα έχετε και κέρδη αυτό το διάστημα. Η σχέση σας με τον/την σύντροφο είναι τεταμένες όμως και ερωτικές ταυτόχρονα.

ΛΕΩΝ.  (23/7-1/8) Το τελευταίο διάστημα αισθάνεστε ότι πολλά πράγματα σας πήγαν πίσω. Όμως είστε πάντα αγωνιστές παρά τις συνεχιζόμενες ανατροπές στον χώρο της καριέρας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ένα ξαφνικό νέο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδεχθείτε επαγγελματικά αλλά και οικονομικά.  (3-12/8) Συνεχίζετε να μην χειρίζεστε σωστά τα οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους, ίσως να παίρνετε λάθος μηνύματα. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε. (13-23/8) Η ένταση στη καθημερινότητα σας έχει κουράσει. Έχετε ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο να πάρετε τα εύσημα, άλλωστε έχετε δουλέψει σκληρά και το δικαιούστε. Μην υπερβάλετε και φροντίστε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  (24/8-2/9) Θετική είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς, πάρτε δυνάμεις και ανασυνταχθείτε. Συζητήσεις και συμφωνίες είχαν μείνει πίσω, όμως παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γύρω σας καταφέρνετε με έξυπνο τρόπο να βρείτε διεξόδους για να κάνετε μια συνεργασία.  (3-12/9) Ο Ποσειδώνας δεν βοηθά να δείτε καθαρά σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν ένα μόνιμο χαρακτήρα. Μην αποφασίζετε κάτι σημαντικό αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Συναισθηματικά (ερωτικά) ζείτε όμορφα με ένα άτομο τελείως διαφορετικό από εσάς, όμως μαθαίνετε πολλά καινούργια πράγματα και αυτό σας αρέσει. (13-23/9) Δίνετε πολύ από την ενέργειά σας στον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Όλοι κατά κάποιο τρόπο σας χρειάζονται γιατί είστε πολύ δυναμικοί και γοητευτικοί συνάμα. Πολύ ερωτικό διάστημα αυτό για εσάς, όπως επίσης και δημιουργικό. Επωφεληθείτε όπως μπορείτε!

ΖΥΓΟΣ.  (24/9-2/10) Αρκετή κινητικότητα αυτή την εβδομάδα με διεκπεραιώσεις εγγράφων και πολλές συζητήσεις στο χώρο εργασίας. Στο τέλος της εβδομάδας θα καταφέρετε να έχετε καλές ειδήσεις, που φυσικά θα σας ξαφνιάσουν αφού θα αφορούν οφέλη από  χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. (3-12/10) Ουδέτερη εβδομάδα με την δυνατότητα να έχετε καλές προοπτικές σε ότι αφορά δάνεια, τράπεζες, εφορίες κτλ. Εύνοια από τα οικονομικά του/της συζύγου ή από χρήματα τρίτων π.χ. δάνεια. (13-23/10) Η δουλειά αυτό το διάστημα έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Για αυτό επικεντρώνεστε εκεί ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Οι εντάσεις με την οικογένεια δεν σταματούν ούτε αυτή την εβδομάδα. Προσοχή μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις γιατί το κλίμα θα γίνει ανεξέλεγκτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  (24/10-2/11) Αρχίζετε και σκέφτεστε πιο καθαρά και αυτό σας βοηθά στο να εκφράζετε πιο εύκολα τις απόψεις σας. Ξαφνικές συναντήσεις ή συζητήσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά. Όμως μπορεί να έχετε και μία έξυπνη ιδέα και να την εφαρμόσετε σε μια συνεργασία.  (3-12/11) Ουδέτερη εβδομάδα. Όμως θα διαπιστώσετε ότι ο/η σύντροφος ή οι συνεργάτες σας ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς, χαρείτε αυτές τις αρμονικές σχέσεις. Συνεχίστε να βοηθάτε τους άλλους με την έμπνευση σας. (13-22/11) Μεγάλη ένταση, νευρικότητα αλλά και δυναμισμός που σας κάνει απερίγραπτα δημιουργικούς. Αν αυτό όλο το χειριστείτε σωστά τότε θα έχετε επιτυχία στο περιβάλλον σας. Μεταδώστε τις γνώσεις σας, βοηθείστε νεότερους ανθρώπους από εσάς που σας έχουν ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  (23/11-2/12) Αντιλαμβάνεστε ότι επικοινωνία με τα οικεία πρόσωπα είναι σημαντική και τώρα έχετε την δυνατότητα να βρείτε πράγματα που σας ενώνουν. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε την άνεση να αξιοποιήσετε μια πληροφορία από το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας βοηθήσει σε πρακτικά θέματα ή στην εργασία σας.  (3-12/12) Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, η καθημερινότητα είναι πιο βατή και οι συνθήκες στο χώρο εργασίας πιο ευνοϊκές. Θέματα που αφορούν την υγεία έχουν καλή έκβαση, ειδικά αν δώσετε την απαιτούμενη προσοχή. (13-21/12) Η οικογένεια και το σπίτι σαν ακίνητο, σας απασχολούν και εκεί έχετε δώσει όλη σας την προσοχή. Οικονομικά θέματα σας προκαλούν ένταση, ίσως γιατί θέλετε αυτό το διάστημα να κάνετε ένα επιχειρηματικό άνοιγμα ή μια σημαντική αγορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  (22-31/12) Έχετε την δυνατότητα να εκφραστείτε πιο εύκολα, ασχολείστε με το γράψιμο και έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας. Δημιουργική εβδομάδα αν εκμεταλλευτείτε τις έξυπνες ιδέες ή τις πληροφορίες  που λαμβάνετε. (1-10/1) Δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα το πλανητικό σκηνικό. Η Αφροδίτη όμως σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και δημιουργικούς, παρότι οι συνθήκες είναι δύσκολες βρίσκετε ασχολίες που σας δίνουν χαρά. (11-20/1) Πολύ έντονη εβδομάδα, είστε υπερβολικά παρορμητικοί, αλλά με διάθεση προσφοράς. Το θάρρος και η αγωνιστικότητα αυτή την περίοδο χτυπά κόκκινο. Στα τέλη της εβδομάδας οι ενέργειές σας φέρνουν αποτέλεσμα. Προσοχή στις υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  (21-31/1) Συζητήσεις και μετακινήσεις γίνονται για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Λύσεις σας δίνουν τα οικεία πρόσωπα με πληροφορίες ή ιδέες ώστε να πετύχετε οικονομικούς στόχους. Εάν έχετε οικογενειακή επιχείρηση η εύνοια είναι μεγαλύτερη.  (1-8/2) Ουδέτερη εβδομάδα με την Αφροδίτη απέναντι σας θα έχετε αρμονικές σχέσεις με τον/την σύντροφο. Ευνοϊκή αντιμετώπιση από τους συνεργάτες. Προσοχή στα οικονομικά. (9-19/2) Ο Άρης αντί να σας κάνει δυναμικούς, προκαλεί ανταγωνισμούς και μάλιστα αθέμιτους γιατί είναι κρυφοί. Όλο αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος. Μην υπερβάλετε, προσπαθήστε να δείτε την πραγματική εικόνα για να είστε πιο αποτελεσματικοί στις αντιδράσεις σας. Επαναστατική κρυφή δράση. Προσοχή στην υγεία.

ΙΧΘΥΕΣ.  (20-29/2) Ο Ερμής στο δεκαήμερό σας, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Διανοητική έκφραση και σκέψη. Έξυπνες ιδέες που γίνονται αποδεκτές από το περιβάλλον σας. Θα σας έλεγα και ξαφνικές μετακινήσεις και συζητήσεις.  (1-10/3) Είστε συμπαθητικοί στον περίγυρο σας, οι συγγενείς και οι φίλοι σας βοηθούν. Πιθανό μέσα από το περιβάλλον να υπάρχουν και άτομα που ενδιαφέρονται συναισθηματικά (ερωτικά) για εσάς. (11-20/3) Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας δίνει την αισιοδοξία και την θέληση να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας. Η συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, παρέες κτλ, είναι καθοριστική. Έντονη δράση για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Θα λειτουργείτε παρορμητικά, όμως ο σκοπός είναι ανθρωπιστικός και θα σας δίνει το θάρρος να προχωρήσετε.                                        

15.3.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online