ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

 

Η συνάντηση των δύο αδερφών στο σπίτι του σκληρού πατέρα τους, στον Αιγόκερο.

Ο Δίας ο θεός του Ουρανού συναντά τον Πλούτωνα τον θεό του υπεδάφους (μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες προσεύχονταν σε αυτό το θεό κτυπώντας τα χέρια τους στο έδαφος για να είναι σίγουροι ότι τους ακούει) και κατά την μυθολογία του κάτω κόσμου. Οι δύο τους πολέμησαν μαζί με τα άλλα τους αδέρφια για να κατακτήσουν τα βασίλειά τους. Αυτή η συνάντηση γίνεται σε μια δύσκολη συγκυρία για όλη την ανθρωπότητα. Ισχυρή ενέργεια που  μεγεθύνει και λειτουργεί σε κοσμικό επίπεδο. 

Ο Πλούτωνας - πλανήτης είναι ο τελευταίος που ανακαλύφθηκε, και έχει συνδεθεί με το μοιραίο, δηλαδή με γεγονότα που δεν «περνούν από το χέρι μας», σε πολλές περιπτώσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Όμως είναι και η βαθιά γνώση και η μεταμόρφωση. Όταν φτάνουν οι καταστάσεις σε οριακό σημείο τότε δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την αλλαγή. Δεν είναι μία ξαφνική ανατροπή αντίθετα είναι ένα ολόκληρο σύστημα από πολλές συσσωρευμένες συγκρούσεις που συνθέτουν  τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας.

Δεν είναι τυχαίο πριν από λίγο καιρό ο Πλούτωνας είχε συναντήσει τον Κρόνο και υπήρχε η προειδοποίηση, ο αυστηρός και σκληρός (πατέρας) είχε προμηνήσει, με τον άκρως ψυχρό τρόπο, ότι οι γενιές από δω και πέρα θα λειτουργούν αλλιώς. Δεν αφήνει περιθώρια λάθους, τα παλιά συστήματα αξιών θα κατακρημνιστούν, αν επιμείνουν στην απόκοσμη απρόσωποι εξουσία. 

Ο Δίας συναντά των Πλούτωνα σε ένα κοινό αγώνα. Νομίζω ότι βρισκόμαστε στην ψηλότερη κλίμακα της καμπύλης, (έχουμε συνηθίσει αυτό το διάστημα τα σχεδιαγράμματα), και τώρα θα πρέπει να μετρηθούμε. Μέσα από δοκιμασίες, στερήσεις  και απομόνωση γίνεται η μετάλλαξη. Τα κράτη ταμπουρώνονται μέσα στα «τείχη» τους. Οι υπερδυνάμεις δεν μετριούνται πια με την ισχύ τους (αμυντικές, οικονομικές, ενεργειακές κτλ.), δεν προλαβαίνουν να κάνουν κανένα πόλεμο για να αποκτήσουν απλά πράγματα που θα κρατήσουν τα έθνη τους υγιή. Όμως ακόμα και τα αδύναμα κράτη υπερασπίζονται τους πολίτες τους όπως θα έπρεπε και αρμόζει σε ένα κυρίαρχο κράτος, με μεγαλύτερες ύστερες απώλειες αλλά το ίδιο αποτελεσματικά. Ποιος θα το περίμενε στις αρχές του έτους;  Δύσκολο να δούμε ποιες πραγματικά επιπτώσεις θα έχει στον πλανήτη μας το ξημέρωμα της «καινούργιας μέρας». Ένα είναι το σίγουρο κατά την γνώμη μου, ότι μπροστά στην φύση και στην θεία δύναμη όποια και αν είναι αυτή, θα καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι.

 Αυτό που με φοβίζει είναι η κερδοσκοπία που λυμαίνεται τον ανθρώπινο πόνο.   

Δίας σύνοδο με Πλούτωνα είναι ο άξονας της βαθύτερης γνώσης, συνεργασίας, ηγεσίας και νίκης. Οι τιτάνες θα νικηθούν. Η αναγέννηση και η αναθεώρηση θα μας οδηγήσουν σε μία καινούργια στάση ζωής. Η επιτυχία θα καθυστερήσει με πολλές οικονομικές αναθεωρήσεις όμως θα επέλθει μετά από σκληρό αγώνα και «εντός των τειχών».          

2.4.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 12:38

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online