ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 6-12/4/20.... ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Κατερίνα Καράμπελα

Αστρολόγος

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Το ζητούμενο είναι η αρμονία και η συνεργασία που πάση θυσία πρέπει να κρατήσουμε «ζωντανή». Ακόμα και μέσα από ανατροπές δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε των στόχων μας, αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έντονη δραστηριότητα σε ομάδες αυτό το διάστημα (ίσως με ηλεκτρονικά μέσα) σας καθιστά κύριο μέλος. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά, γιατί ξαφνικά μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε για κοινή δράση. Στο τέλος της εβδομάδας είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και σταθεροί στις απόψεις σας έτσι μπορείτε να σταθεροποιήσετε την θέση σας σε συλλογικούς χώρους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος σας δίνει την ζωντάνια και την δύναμη να προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς. Ξεχωρίζετε, ακόμα και αν δεν το επιδιώκετε. Η Πανσέληνος δείχνει ότι αυτό που σας απασχολεί ιδιαίτερα είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και εκεί τελικά εστιάζετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Διερευνήστε αν τα δικά σας θέλω συνάδουν με του/της συντρόφου ή των συνεργατών σας. 

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι μυστικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις αλλάζουν τα δεδομένα σας. Άτομα κύρους σας επηρεάζουν με τον τρόπο τους ή με τις συμβουλές τους. Σας αναγκάζουν να πειθαρχήσετε τις σκέψεις σας και να μειώσετε τις φοβίες σας. Στον αντίποδα μπορεί να υπερβάλετε σε σκοπούς και στόχους λόγω του ότι φοβάστε τις δολοπλοκίες. Δυνατότητα έρευνας.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας επαγγελματικά θέματα θα σας προκαλέσουν εντάσεις. Πρέπει να είστε έτοιμοι για αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς από άτομα κύρους και εξουσίας. Προσοχή στις σπασμωδικές αντιδράσεις και στην υγεία σας. Παρασκηνιακή στήριξη από μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σχεδιάζετε και οργανώνεστε απομονωμένοι χωρίς να μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμα τους τρόπους δράσης σας. Η Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια θέματα υγείας. Επιφορτίζεστε συναισθηματικά με την αστάθεια που έχει δημιουργηθεί στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασίας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, σχεδιάζετε για το μέλλον σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μία εβδομάδα που θα θελήσετε να πάρετε γνώσεις και να τις εφαρμόσετε. Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ. που θα σας δώσουν την γνώση όπως και μια καινούργια πιο αισιόδοξη φιλοσοφία ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Υποσυνείδητα αυτό το διάστημα έχετε την τάση να φοβάστε τον ξαφνικό περιορισμό. Αυτή την εβδομάδα αντιλήψεις και φιλοσοφίες θα σας ταράξουν και θα γίνετε αρκετά νευρικοί, ίσως γιατί δεν μπορείτε να κινηθείτε όσο ελεύθερα θα θέλατε. Μέσα σε ένα συλλογικό πλαίσιο γίνονται αποδεκτές οι ιδέες σας πιο πολύ σε ότι αφορά χρηματοοικονομικά θέματα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το ενδιαφέρον σας έχει μονοπωλήσει η παρέα και η συλλογική δράση. Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, φωτίζει την (ερωτική) συναισθηματική σας ζωή και την δημιουργία. Εκτός λοιπόν από τους φίλους και τις ομάδες που συμμετέχετε θα πρέπει να δώσετε και την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας στα παιδιά, στον ερωτικό σύντροφο και στα δημιουργικά σας σχέδια.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μπορείτε να επωφεληθείτε από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο με τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και κληρονομικά θέματα. Αν διαχειριστείτε σωστά τις δυνατότητες που σας δίνονται στα χρηματοοικονομικά , τότε θα μπορέσετε να επεκταθείτε. Προσοχή πάνω από όλα θα πρέπει να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε κρίση στις σχέσεις με τις ομάδες και σχήματα που συμμετέχετε. Τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους θα σας απασχολήσουν, προσοχή στις ξαφνικές ανατροπές. Συζητήσεις και σταθεροποίηση για χρηματοοικονομικά θέματα σε ελεύθερους επαγγελματίες σε ότι έχει σχέση με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πάντα είστε αισθητοποιημένοι απέναντι στους οικείους σας, όμως θέλετε να δώσετε και την δέουσα προσοχή στους δικούς στόχους, άσχετα με την αδιαπραγμάτευτη αγάπη που έχετε για την οικογένειά σας. Αυτό ίσως σας προκαλέσει διλλήματα. Η εβδομάδα σας δίνει την δυνατότητα να χειριστείτε τα άμεσα θέματα που σας απασχολούν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι συνεργασίες, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες, ειδικά ότι αφορά νομικές υποθέσεις ή το εξωτερικό ,ευνοούνται αυτή την εβδομάδα. Επίσης η συνεννόηση με τον/την σύντροφο είναι ευχάριστη, βρίσκετε καινούργιους τρόπους προσέγγισης, επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Προσπαθήστε να κάνετε εκ βαθέων εξομολογήσεις για τα θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια εβδομάδα που πρέπει να επιδείξετε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Σίγουρα θα δυσκολέψουν οι σχέσεις σας διότι πρωταρχικό στοιχείο θα είναι ο ανταγωνισμός στις συνεργασίες ή στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ξαφνικές ανατροπές στους στόχους σας, αν μειώσετε τον εκνευρισμό σας θα μπορέσετε πιο εύκολα να ανταπεξέρθετε στις αντιπαραθέσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η αισιοδοξία είναι ένα καλό «όπλο» που έχετε για να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Η Πανσέληνος είναι βοηθητική για εσάς. Το περιβάλλον και οι σπουδές όπως και οι επικοινωνία ευνοούνται. Αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να ανασυνταχθείτε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μυστικές συζητήσεις και αναλύσεις για οικονομικά θέματα σε σχέση με την μισθωτή εργασία σας. Κληρονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν και να σας δώσουν λύσεις. Πολλά μπορούν να μετασχηματιστούν και να αλλάξουν σε βάθος χρόνου, στην καθημερινότητα ή στην εργασία σας. Επίσης όλο αυτό το διάστημα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι απόψεις σας διίστανται από τα συνηθισμένα και αυτό μπορεί να φέρει αναστάτωση. Θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας γιατί επηρεάζετε με τις εντάσεις που μπορεί να έχετε στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασίας. Κρατήστε αποστάσεις από κάθε τι που σας βάζει σε κίνδυνο και γρήγορα θα αποκατασταθεί η ηρεμία σας. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα σας καθησυχάζουν  στο τέλος της εβδομάδας. 

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος σας κάνει να αισθάνεστε μία αστάθεια στα οικονομικά σας. Φαίνεται ότι έχετε επικεντρωθεί σε χρηματοοικονομικά που έχουν σχέση με δάνεια, τράπεζες, επενδύσεις κτλ. όπως και σε οικονομικά που αφορούν τον/την σύντροφο. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αγορές.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η μεταμόρφωση για εσάς είναι πραγματικότητα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σίγουρα θα έχετε καταλάβει ότι παρά τις δυσκολίες ,είναι για το καλό σας. Συζητάτε για μακροπρόθεσμα δημιουργικά σχέδια ή για μία σημαντική σχέση (ερωτική) ή συνεργασία. Μέσα από αντίξοες συνθήκες εσείς μπορείτε να σχεδιάζετε το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αγωνίζεστε για να δημιουργήσετε και είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί σε ερωτικά θέματα. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα γιατί θα υπάρχουν καταστάσεις που θα καθιστούν δύσκολες τις συνθήκες λόγω επαναλαμβανόμενων ανατροπών. Στο τέλος της εβδομάδας συγκροτήστε και βρίσκετε λύσεις μέσα από σοβαρές συζητήσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε δώσει όλη την προσοχή σας στις σχέσεις σας, το γάμο και τις συνεργασίες. Η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας δεκαήμερο και αυτό σημαίνει ότι άγεστε και φέρεστε από τα συναισθήματά σας (από την ψυχική σας διάθεση). Αυτό σας προκαλεί αστάθεια μεταξύ του τι πραγματικά θέλετε εσείς και στο τι θέλουν οι άλλοι. Δώστε έμφαση στις δικές σας ανάγκες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η οικογένεια και τα θέματα σπιτιού σας απασχολούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως κάποια πράγματα αλλάξουν ριζικά. Θα έχετε συνεχείς συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα που αφορούν τα οικεία σας πρόσωπα ή τα ακίνητα. Τα νέα άλλοτε σας φέρνουν εφορία  και άλλοτε αλλάζουν τα δεδομένα που ξέρατε μέχρι τώρα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι ανακατατάξεις και οι συνεχείς αλλαγές στην συμπεριφορά του/της συντρόφου ή των συνεργατών δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να δυναμιτιστεί μια σύγκρουση στην οικογένεια που θα έχει σαν συνέπια και την ένταση με τον/την σύντροφο. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην εκτίθεστε στην «επιθετική» συμπεριφορά των οικείων σας. Συζητήστε με την οικογένεια για πρακτικά θέματα, θα σας βοηθήσουν εκτιμώντας τη σταθερότητα των απόψεών σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος σας δείχνει ότι πρέπει να απομονωθείτε και να δείτε καθαρά τα συναισθήματά σας. Η καθημερινότητα σας απορροφά και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και στον χώρο εργασίας. Το σημαντικότερο όμως είναι να προστατέψετε την υγεία σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Άσχετα με τις συνθήκες, εσείς συνεχίζετε και συζητάτε για τα δημιουργικά σας σχέδια. Είναι η εποχή που μπορείτε να βγάλετε τον διανοούμενο που κρύβετε μέσα σας. Έχετε έμπνευση και όρεξη για μάθηση. Σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας για επέκταση της δράσης σας. Όμως να ξέρετε ότι πολλά από αυτά που συζητάτε τώρα μπορεί να έχουν μακροχρόνια επίδραση και στο περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι απρόσμενες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς ή των συνεργατών, σας προβληματίζει. Η περίοδος αυτή είναι τεταμένη λόγω και των δικών σας επιλογών. Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και μην εκνευρίζεστε. Η καθημερινότητα έχει ανατροπές. Προσοχή στον χειρισμό του λόγου και, το σημαντικότερο, στις μετακινήσεις σας. Στο τέλος της εβδομάδας κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο για ένα δημιουργικό εγχείρημα που σας απασχολεί. Ώριμη σκέψη.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, είστε αισιόδοξοι και προχωράτε σε ενέργειες έτσι ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Εκείνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι οι παρέες, οι ομάδες κτλ. είναι θετικά προσκείμενοι προς εσάς. Βρείτε τρόπους να συνδυάσετε την δράση σας με τους άλλους σε κοινούς στόχους έτσι ώστε να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι συζητήσεις με την οικογένεια θα είναι εποικοδομητικές και πιθανόν να αφορούν οικονομικά θέματα ή ακίνητα. Μπορεί να κάνετε συμφωνία για ένα ακίνητο ή για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Αν υπάρχει οικογενειακή επιχείρηση, μπορεί να συζητήσετε για επεκτάσεις αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αγωνίζεστε για να έχετε τα υλικά αγαθά που θα σας εξασφαλίσουν την ηρεμία, όμως το κάνετε με λάθος τρόπο, ίσως είστε βιαστικοί και έντονα ανταγωνιστικοί. Αυτό θα σας φέρει σε σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα ή με τα παιδιά. Δημιουργικά σχέδια θα ανατραπούν και θα προκαλέσουν οικονομικές δυσκολίες. Ηθικά επίσης μπορεί να πληγείτε από λάθος ερωτικές επιλογές. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Η οικογένεια θα σας στηρίξει βλέποντας ότι κάνετε σωστούς χειρισμούς στα οικονομικά. 

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Βρίσκεστε σε δίλλημα μεταξύ της καριέρας και της οικογένειας. Αυτό το διάστημα έχετε δώσει μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον στις ανάγκες των οικείων προσώπων. Η Πανσέληνος σας διχάζει γιατί έχετε αφήσει πίσω τους στόχους σας και αυτό σας «ρίχνει» ψυχολογικά, συναισθηματικά. Υπάρχει και αυτή η αστάθεια που δεν σας αφήνει να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας. Βρείτε τις ισορροπίες σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πολλές συζητήσεις και πληροφορίες ακόμα και μετακινήσεις θα έχετε αυτή την εβδομάδα. Κάποιες από τις συζητήσεις θα είναι πολύ εποικοδομητικές και θα αναδείξουν πτυχές του εαυτού σας. Αυτό θα σας κάνει πιο επεκτατικούς και αποτελεσματικούς. Άλλες πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε βαθιές αναθεωρήσεις και σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Βρίσκεστε στο «μάτι του κυκλώνα» αφού θα πρέπει να κρατήσετε μεγάλη αντίσταση για να μην παρεκτραπείτε. Είστε αυτό το διάστημα πολύ παρορμητικοί, και αυτό δεν βοηθά στο να χειριστείτε σωστά και να αποφύγετε τις ξαφνικές ανατροπές στο οικογενειακό περιβάλλον. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ισορροπίες σε οικογενειακές διενέξεις. Στο τέλος της εβδομάδας σκέφτεστε πιο πρακτικά (λογικά) και βρίσκετε λύσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς με την προσοχή σας να είναι στραμμένη στο περιβάλλον σας, στους συγγενής και φίλους. Πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις ή διαπραγματεύσεις σας κάνουν την «ψυχή» της παρέας. Κινηθείτε σε ομαδικά πλαίσια και κοινούς σκοπούς γιατί θα σας βγει σε καλό.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Φαίνεται ότι όλα γίνονται για να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις ενδόμυχες φοβίες σας και τον λόγο έχει τώρα ο οικονομικός τομέας. Μπορεί να συζητήσετε διεξοδικά και ίσως κάτω από την δική σας ψυχολογική πίεση, να κάνετε οικονομικές συμφωνίες που θα έχουν μακροχρόνια επιρροή και θα σας αλλάξουν τα μέχρι πρότινος δεδομένα. Κάποιες από αυτές θα υπόσχονται και μεγάλα έσοδα. Επιλέξτε ορθολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Καλό θα είναι να είστε υποψιασμένοι για ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές στο περιβάλλον σας. Πρέπει να προσέχετε τον προφορικό και γραπτό λόγο, έχετε να αντιμετωπίσετε κρυφό ανταγωνισμό (παρασκήνιο) που θα σας αναστατώσει. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, αποφύγετε κάθε παρορμητική ενέργεια που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Στο τέλος της εβδομάδας συζητάτε για οικονομικά θέματα σε πλαίσιο κοινής δράσης π.χ. εταιρία.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος επηρεάζει πιο πολύ το δικό σας δεκαήμερο, ο άξονας που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι τα οικονομικά σας και από την άλλη την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας προς τρίτους π.χ. δάνεια, εφορία, ασφάλεια κτλ. Επίσης αυτό μπορεί να αφορά και τα οικονομικά του/της συντρόφου. Ακόμα και αν εσείς αγωνίζεστε για την απόκτηση υλικών αγαθών, υπάρχει μια ρευστή κατάσταση γενικότερης δυσκολίας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα που πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από την αρχή της εβδομάδας θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, θα κάνετε συμφωνίες και συζητήσεις με ομάδες, συλλόγους, κόμματα, παρέες κτλ. που θα είναι σημαντικές σε βάθος χρόνου. Κάτω από συνθήκες κοινής δράσης θα καταφέρετε να κερδίσετε το «ποθούμενο». Ακόμα και αν δεν συμφωνείτε απόλυτα με την ομάδα που συνδιαλέγεστε η συμφωνία θα είναι συμφέρουσα.                                                                                                          

 

5.4.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online