ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 29/6-5/7/20

Κατερίνα Καράμπελα

Αστρολόγος

 

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Αναγέννηση δεν υπάρχει, αν μέσα από σκληρούς και απροσπέλαστους βράχους, δε φυτρώσει ένα λουλούδι . Εκεί θα φανεί όλο το μεγαλείο της ζωής, θα δούμε την ξεχωριστή ομορφιά. Ο Δίας με τον Πλούτωνα μας δείχνει ότι πρέπει να κοπιάσουμε, να εμβαθύνουμε, να μεταλλαχτούμε και να μεταδώσουμε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δε φημίζεται για τη συναισθηματική της επάρκεια . Όποιοι δρουν με το «μυαλό» και δεν λαμβάνουν υπόψη τους την «καρδιά» θα αντιμετωπίσουν την έκλειψη με μεγαλύτερη δυσκολία. Αυτό αφορά και τους ηγέτες (εξουσία), τους ανθρώπους κύρους που δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

ΚΡΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει αρκετά παρορμητικούς και δυναμικούς σε κάθε διεκδίκηση. Μέσα από διάλογο με την οικογένεια, που πολύ πιθανόν να έχει τις ρίζες της από παλιά, μπορεί να δώσετε λύσεις σε οικονομικά θέματα ή θέματα που αφορούν ακίνητα. Θέλετε να ανανεωθούν οι σχέσεις σας με τα οικεία πρόσωπα αλλά και ότι αφορά το τον οικονομικό οικογενειακό προϋπολογισμό παίρνετε εκκεντρικές αποφάσεις, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Την περισσότερη ενέργεια την διοχετεύετε στην οικογένεια ή γενικότερα σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία. Με την έκλειψη της Σελήνης ίσως αισθανθείτε εγκλωβισμένοι ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα. Η κοινωνική καταξίωση και οι στόχοι σας βρίσκονται υπό αίρεση, μάλλον πρέπει να διαμορφώσετε την καριέρα σας με τα καινούργια δεδομένα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέσα από ριζοσπαστικές αλλαγές στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα καλείστε να ανταποκριθείτε και να ανασκευάσετε τους στόχους και τους σκοπούς σας. Ο Κρόνος με την είσοδο του (ανάδρομος) στον τομέα της καριέρας επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου φορτίζοντας σας με περισσότερες ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής, γίνεται αιτία δυσκολίας στην συνεννόηση με τους άλλους. Προσοχή σε λάθη και παραλήψεις σε έγγραφα και επικοινωνία. Καθυστερήσεις στις μετακινήσεις. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε έξυπνες ιδέες που ίσως να είναι και λίγο πρωτοποριακές για το χαρακτήρα σας, αυτό ισχύει περισσότερο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Όμως όλοι έχετε ήδη μπει στην διαδικασία της αλλαγής. Ο Άρης σας προκαλεί εσωτερική αναστάτωση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή (1/5) επιδιώκετε αλλαγές στο περιβάλλον που θα συνάδουν με τον καινούργιο τρόπο σκέψεις σας. Το δεκαήμερο σας επηρεάζεται από την έκλειψη της Σελήνης περισσότερο από τους άλλους του ζωδίου σας. Ο τρόπος που εκφράζεστε και λειτουργείτε θα διαφοροποιηθεί, κάποιες παλιές νοοτροπίες θα εκλείψουν, λόγω του ότι ο Ουρανός μπορεί να σας κάνει απρόβλεπτούς . Πρέπει να εξετάζετε αν μπορείτε να υποστηρίζετε τα λεγόμενά σας. Δεν είναι αρνητική για εσάς η έκλειψη αρκεί να δεχθείτε ότι αλλάζει το άμεσο περιβάλλον σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα για άλλη μια φορά σας επηρεάζει μέσα από τον τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας. Η μετάλλαξη που έχετε υποστεί στον τρόπο που βλέπετε πλέον τους ανθρώπους και την νοοτροπία τους, γίνεται επιτακτική ανάγκη για αλλαγές και της δική σας φιλοσοφίας στην θεώρηση των πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών. Στην αρχή της εβδομάδας θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε κάποιες από τις σκέψεις και τις ιδέες σας, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να τις κάνετε πράξη. Έχετε θέληση να πάρετε πρωτοβουλίες σε οικονομικά θέματα αλλά υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Υπάρχει όμως τα και η Αφροδίτη που κατά τα άλλα σας κάνει αγαπητούς και γιατί όχι ποθητούς στους άλλους. Επωφεληθείτε στον συναισθηματικό τομέα να διορθώσετε ή να μειώσετε τις απώλειες από την ανάδρομή της στις προηγούμενες μέρες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που γεννηθήκατε γύρω στις 1/6 έχετε έξυπνες ιδέες για οικονομικά θέματα, αλλά δύσκολο να εφαρμοστούν αυτή την περίοδο. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί αν χρειαστεί να κάνετε κάποια οικονομική κίνηση, ώστε να εξασφαλίσετε την θετική έκβαση. Η έκλειψη στις 5/7 είναι απαγορευτική σε κάθε είδους επένδυση. Ο Ουρανός προδιαθέτει ανατροπές σε υποχρεώσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα που αφορούν τρίτους ή σε κληρονομικά θέματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον τομέα των οικονομικών, είναι ενδεικτικό ότι τα ανοίγματα σε επενδύσεις, δάνεια, ασφάλειες κτλ. θα αλλάξουν τα δεδομένα σε βάθος χρόνου, ακόμα και σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις σας. Σε γενικές γραμμές πολλά από τα σχέδιά σας αναθεωρούνται. Μπορεί επίσης να ακολουθήσετε την πνευματική και μεταφυσική προσέγγιση των θεμάτων που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο δικό σας δεκαήμερο, και σας επηρεάζει άμεσα. Θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους άλλους, πολλά μπορεί να λέτε, αλλά λίγα θα γίνονται κατανοητά. Αποφύγετε λοιπόν τις συμφωνίες και προσέξτε τα έγγραφα και την επικοινωνία κάθε είδους. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου γύρω στις 2/7 θα συναντήσετε παλιούς γνωστούς και φίλους που ίσως είναι ιδιόρρυθμοι. Ο Άρης στο μεσουράνημα, σας κάνει αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα μαχητικούς σε θέματα καριέρας και στόχων, έχετε όμως και δυνατούς αντιπάλους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος βρίσκεται στο δεκαήμερο σας από τις 3/7 (χρόνια πολλά!) και λάμπετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, όμως ίσως να είστε περισσότερο προσηλωμένοι στον εαυτό σας. Οι ανατροπές για εσάς που είστε γεννημένοι στην αρχή του δεκαημέρου δεν θα είναι αρνητικές. Η έκλειψη γίνεται απέναντί σας και επηρεάζει σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις και ειδικά στην σχέση με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Συναισθηματικά πολλές φορές μπορεί να μην καλύπτετε τις ανάγκες του/της συντρόφου, πρέπει να αναπροσδιορίσετε την στάση σας γιατί θα έχετε παράπονα ή και απώλειες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας απέναντί σας γίνεται η σύνοδος Δία-Πλούτωνα, που σημαίνει ότι έχετε κάνει ριζικές αλλαγές που οφείλονται στις εμπειρίες του παρελθόντος και βλέπετε με διαφορετικό τρόπο τη συμβίωση ή τις συνεργασίες. Ζείτε την εποχή που αλλάζει (μεταμορφώνεται) ριζικά και σε βάθος χρόνου ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους, αλλά και οι άλλοι εσάς. Ο Κρόνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου και σας δίνει την αίσθηση του περιορισμού και των υποχρεώσεων στις σχέσεις σε τους άλλους π.χ. σύντροφο, συνεργάτες και ανθρώπους που έχουν σχέση με την δικαιοσύνη π.χ. δικηγόρους κτλ.

ΛΕΩΝ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυξάνεται η κοινωνική δραστηριότητα, αγωνίζεστε να κάνετε πράξη τα σχέδια και την γενικότερη φιλοσοφία σας. Η Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για εσάς, προχωρούν οι σχέσεις με παρέες, ομάδες, συλλόγους, κόμματα κτλ., εκεί που το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εμπόδια τώρα θα δείτε ότι πολλά πράγματα θα κινηθούν πιο εύκολα. Γίνεστε πολύ συμπαθείς σε συλλογικούς χώρους. Αυτό το διάστημα είναι θετικό για να εκμεταλλευτείτε την καλή εικόνα που βγάζετε προς τα έξω για να περάσετε τις απόψεις σας. Ο ανάδρομος Έρμης σας γυρίζει στο παρελθόν με αναμνήσεις που μερικές φορές σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας, εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη σας επηρεάζει στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως να έχετε απώλειες ή προβλήματα σε ότι έχει σχέση με την εργασία . Προσπαθήστε αυτό το διάστημα να βρείτε τις ισορροπίες και στην καθημερινότητα. Το άγχος δεν βοηθά στην ψυχική και σωματική σας υγεία. Από τις αρχές Ιουλίου θα κάνετε σχέδια ή ενέργειες που δεν μπορούν να βγουν ακόμα προς τα έξω και αυτό θα έχει σχέση με τους στόχους και την καριέρα σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αν και δεν υπάρχουν διελεύσεις που να επιδρούν έντονα επάνω στο δεκαήμερό σας, θα έλεγα να προσέχετε ότι έχει σχέση με την δουλειά σας γιατί εκεί μπορεί να έχετε έντονους προβληματισμούς στην συμπεριφορά των ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Προσοχή στην υγεία. Ίσως να χρειαστεί να βοηθήσετε άτομα σε πρακτικά θέματα και έτσι θα αισθανθείτε καλύτερα. Ο Κρόνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, με πίεση στην καθημερινότητα ή στη διευθέτηση θεμάτων που έχετε αφήσει πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη βοηθά να προχωρήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα, άνθρωποι μεγάλοι στην ηλικία ή άτομα με κύρος σας συμπαθούν. Ο Ερμής φέρνει παλιούς γνώριμους στον δρόμο σας. Όμως η συμμετοχή σας σε ομάδες που έχετε επικεντρωθεί αυτό το διάστημα θα γίνεται μετ’ εμποδίων, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία και καθυστερήσεις. Ο Άρης δείχνει ότι αγωνίζεστε για τα οικονομικά που στην πλειοψηφία τους αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους. Αυτό το διάστημα είστε και αρκετά ερωτικοί. Έξυπνες ιδέες θα έχουν οι γεννημένοι τέλος του δεκαήμερου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται στο τομέα της δημιουργίας και της ευχαρίστησης, άρα περιλαμβάνει και τα ερωτικά θέματα. Ότι εκλείψει είναι θετικό για εσάς και ότι εμφανιστεί θα είναι μια καινούργια αρχή και στον ερωτικό τομέα αλλά και στον τομέα της δημιουργίας. Ο Ουρανός αρχίζει και σας επηρεάζει με αργούς ρυθμούς, άρα οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αλλάξετε τρόπο που βλέπετε την ζωή και θα αρχίσετε να υιοθετείτε καινούργιες φιλοσοφίες. Δίνετε πολύ από την ενέργειά σας σε φίλους και παρέες καθώς και σε κοινές δράσεις, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Προσοχή γιατί με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τις απόψεις σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μεγάλη διαφοροποίηση υπάρχει από το παρελθόν σε ότι σας κάνει χαρούμενους και γιατί όχι ευτυχισμένους. Φαίνεται ότι «μέσα από το αγκάθι βγαίνει ρόδο», δηλαδή πράγματα που πριν σας φαίνονταν ακατανόητα τώρα τα υιοθετείτε, ερωτεύεστε , κάνετε διαφορετικά χόμπι και δημιουργείτε με ένα διαφορετικό τρόπο. Όλα αυτά γίνονται κατόπιν εμπειρίας, κάνετε αλλαγή δράσης. Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας και ο Δίας είναι ανάδρομοι σημαίνει ότι μένετε ακόμα πίσω και μελετάτε ή παίρνετε δυνάμεις για να προχωρήσετε. Ο Κρόνος σας βάζει τα όρια και τους κανόνες που πρέπει να κινηθείτε.

ΖΥΓΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής δεν βοηθά να φτάσετε στους στόχους αυτό το διάστημα. Οι στόχοι και η καριέρα σας έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Κοινωνικά είναι δύσκολη η επικοινωνία καθώς γραφειοκρατικά θέματα και εμπόριο «χρειάζεται» να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Όμως μπορείτε να κάνετε έρευνα σε ότι αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η Αφροδίτη σας ευνοεί πλέον σε ότι αφορά εξωτερικό, σπουδές και ταξίδια. Η διάθεσή σας είναι «ανεβασμένη», εύκολα μπορείτε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και νοοτροπίες. Ο Άρης απέναντί σας μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Προσπαθήστε αυτή την περίοδο να μην εμπλακείτε σε νομικά θέματα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δίνετε πολύ από την ενέργεια σας, από τις 1/7 και μετά, στην καριέρα και τους στόχους. Όμως στις αρχές της εβδομάδας θα σας εμποδίζει ο ανάδρομος Ερμής να φτάσετε στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις θα ευοδωθούν μετά τα μέσα του μήνα. Η έκλειψη στις 5/7 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, πιθανόν να υπάρχουν παράπονα αλλά και διαφοροποίηση των δικών σας ανθρώπων , για τις επιλογές σας. Πρέπει σε κάποια πράγματα που αφορούν το σπίτι σαν οίκημα αλλά και τους οικείους σας να αναπροσαρμοστούν, για να μην υπάρχουν δυσαρέσκειες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Κρόνος με την αναδρομή του θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, που θα αισθανθούν πίεση και δυσαρέσκεια στο χώρο του σπιτιού ή θα έχουν πολλές υποχρεώσεις που αφορούν την οικογένεια. Ο Δίας και ο Πλούτωνας δείχνει τις μεταμορφώσεις και τις ριζικές αλλαγές με τα άτομα της οικογένειας. Αυτοί οι πλανήτες είναι ανάδρομοι, για αυτό φροντίστε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, πριν τις μεγάλες αλλαγές. Αυτή η εβδομάδα για πολλούς από εσάς είναι ουδέτερη, οπότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και να πάρετε δυνάμεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τις μετακινήσεις αλλά καθυστερεί και θέματα σπουδών. Είστε σε κατάσταση αναμονής κάτι που μπορεί να σας εκνευρίσει. Άτομα από το εξωτερικό μπορεί να γυρίσουν και αυτό θα σας δώσει χαρά. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά μπορεί να βοηθήσει σε τακτοποίηση των υποχρεώσεων προς τρίτους. Ο Άρης επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας. Ενδέχεται να υπάρχουν εντάσεις και εκνευρισμός με τους συναδέλφους στο χώρο της δουλείας. Προσοχή στην υγεία σας λόγω υπερέντασης και υπερκόπωσης.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, όχι μόνο να φύγετε σε μακρινά μέρη, αλλά και να γνωρίσετε καινούργιους τρόπους ζωής που θα σας ευχαριστούν. Είστε έτοιμοι να διδαχθείτε κάτι καινούργιο, να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους. Η έκλειψη όμως δείχνει ότι πρέπει να αφήσετε κάτι πίσω από το καθημερινό σας περιβάλλον, για να προχωρήσετε μπροστά. Κάποιες μετακινήσεις, επικοινωνίες μπορεί να «εκλείψουν», ίσως και μεταξύ συγγενών.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μία περίοδος που πρέπει να εμβαθύνετε, να μελετήσετε και στο τέλος να αποσαφηνίσετε την ουσία, σε ότι σας ενδιαφέρει. Η επικοινωνία θα πάρει μια πιο ουσιαστική μορφή όπου δεν θα λείπουν και οι αναφορές στο παρελθόν. Κάποιοι από εσάς θα τα κάνετε μεγάλα ξεκαθαρίσματα στο άμεσο περιβάλλον όπως συγγενείς, φίλους, γείτονες κτλ. Ο Κρόνος επηρεάζει περισσότερο αυτή την εβδομάδα, εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, με την αίσθηση ότι περιορίζεστε από τον κλειστό σας κύκλο. Υποχρεώσεις σε συγγενικά πρόσωπα σας βάζουν σε «καλούπια». Από την άλλη μπορείτε να βάλετε δομή και σύστημα σε κάποια μελέτη που κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη ευνοεί στις διαπροσωπικές σχέσεις, ο/η σύντροφος σας βρίσκεται στο πλευρό σας. Ότι εμπόδιο υπήρχε στην σχέση σας που δεν άφηνε τον/την σύντροφο να σας δείξει την αγάπη του, έχει φύγει. Πλέον διευκολύνονται οι συνεργασίες σας και νομικά θέματα έχουν πιο καλή έκβαση. Ο ανάδρομος Ερμής όμως φέρνει εμπόδια στην διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους. Αποφύγετε τις επενδύσεις και τα δάνεια αυτό το διάστημα. Ο Άρης σας κάνει παρορμητικούς και διεκδικητικούς στον «αντικείμενο» του πόθου σας. Είναι μία ερωτική και δημιουργική περίοδος για εσάς.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται στον τομέα των οικονομικών. Μπορεί να χάσετε χρήματα ή να υπάρχουν προβλήματα με κάποια επένδυση. Από την άλλη πρέπει να προσέξετε αν υπάρχουν απώλειες στα οικονομικά του/της συντρόφου γιατί αυτό το διάστημα έχετε επικεντρωθεί εκεί. Αρχίζει ο Ουρανός να αναστατώνει την καθημερινότητα, όμως μπορεί να υπάρχουν και ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο θετική για τους περισσότερους από εσάς.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι γενικά μια ουδέτερη εβδομάδα με το μόνο πρόβλημα να εστιάζεται στα οικονομικά σας. Δεν είναι εύκολη η διαχείριση των χρημάτων . Από την μία κάνετε υπέρμετρα έξοδα και από την άλλη αισθάνεστε ανασφάλεια με την όλη κατάσταση. Ο Κρόνος σας πιέζει ακόμα περισσότερο με την αναδρομή του, γιατί σας αναγκάζει να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης δυσκολεύει λίγο τις σχέσεις σας με τα άτομα στην οικογένεια. Προσοχή στις εντάσεις και ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Ο ανάδρομος Ερμής σας ταλαιπωρεί σε ότι έχει σχέση με της μετακινήσεις, τα έγγραφα και την επικοινωνία. Όμως μπορείτε να κάνετε εύκολα την έρευνα σας αυτό το διάστημα, χωρίς όμως να πάρετε αποφάσεις. Ευτυχώς η καθημερινότητα δεν σας πιέζει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται στο δεκαήμερό σας, συναισθηματικά ίσως νιώσετε απογοήτευση γιατί δεν παίρνετε αυτό που θέλετε από σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας. Εσείς έχετε επικεντρωθεί στον/στην σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, όμως δεν βλέπετε την ανταπόκριση που θα θέλατε. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνετε ξεκαθαρίσματα που μπορεί να μην είναι εύκολα. Με τον Ουρανό αρχίζει να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Με τον Δία και τον Πλούτωνα σύνοδο στο δεκαήμερό σας, αισθάνεστε ότι μεταμορφώνεστε και παίρνετε δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και τις ριζικές αλλαγές που γίνονται στην ζωή σας. Ο Κρόνος ξαναμπαίνει στο ζώδιο σας ανάδρομος, ώστε να τακτοποιήσετε τυχών εκκρεμότητες. Υπάρχει η πίεση αλλά όπως καλά ξέρετε, χωρίς δομή και σύστημα δεν μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο «ύψιστό» των δυνατοτήτων μας. Μην γίνεστε σκληροί με τους άλλους επειδή περνάτε δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μία θετική εβδομάδα για εσάς, η Αφροδίτη δίνει φτερά στον αισθηματικό τομέα, στην δημιουργία και στα παιδιά που μόνο καλό μπορεί να έχετε από αυτά. Ο Άρης σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και δραστήριους, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο. Προσοχή λίγο στον εριστικό λόγο με τους συγγενείς και γενικά με το περιβάλλον σας. Στην καθημερινότητα και στον χώρο εργασίας μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία και καθυστερήσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός αρχίζει και αναστατώνει το χώρο του σπιτιού, της οικογένειας και της πατρίδας γενικότερα. Είστε άνθρωποι που αντέχετε τις ανατροπές άρα πρέπει να μάθετε και να τις ελέγχετε. Η έκλειψη επηρεάζει τον ψυχολογικό τομέα, πρέπει να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να μην απογοητεύεστε από τις δυσκολίες. Αντίθετα προσπαθήστε να βρείτε μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας και κοιτάξτε το μέλλον και τις προοπτικές που θα έχετε. Είναι η περίοδος που θα κλείνεστε στον εαυτό σας. Προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ό τρόπος που αντιδράτε τώρα δεν συνάδει με το χαρακτήρα σας. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι έχετε γίνει αρκετά εσωστρεφείς ούτε ότι δεν έχετε απογοητευτεί από τα πισώπλατα χτυπήματα. Πολλές φορές φαίνεται ότι την τελευταία στιγμή σώζεστε από δύσκολες καταστάσεις. Ίσως μεγαλοποιούνται οι φοβίες σας ή μεγαλοποιείτε τις αντιδράσεις των αντιπάλων. Προσοχή στην ψυχική και ύστερα στην σωματική σας υγεία. Έχετε την δυνατότητα, περισσότερο από πολλούς άλλους, να εμβαθύνετε αυτή την περίοδο σε μεταφυσικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη δείχνει ότι είστε αγαπητοί από το περιβάλλον, αρχίζουν και γίνονται καλύτερες οι σχέσεις σας με συγγενείς αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους κτλ. Ο Ερμής, αν και ανάδρομος από την αρχή σχεδόν της εβδομάδας, δεν είναι αρνητικός για εσάς. Αγαπημένα πρόσωπα επιστρέφουν και ενασχόληση με παλιά δημιουργικά σχέδια και χόμπι σας δίνουν χαρά. Το «αγκάθι» είναι τα οικονομικά που πρέπει να αγωνιστείτε για να εισπράξετε και να σταματήσετε να ξοδεύετε, περισσότερο από παρόρμηση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη της Σελήνης για εσάς έχει άμεση σχέση με τις κοινές δράσεις και τις παρέες, ομάδες, εταιρίες κτλ. που συμμετέχετε. Κάποιες από αυτές θα σας απογοητεύσουν και θα αναγκαστείτε να κάνετε τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα. Επίσης ιδεολογικά στάτους μπορεί πια να μην εξυπηρετούν την σημερινή κατάσταση ζωής και πρέπει να ασπαστείτε κάτι καινούργιο που να σας εκφράζει. Ο Ουρανός θα αλλάξει σε βάθος χρόνου το περιβάλλον και τον τρόπο που θα επικοινωνείτε, κάτι που δεν είναι αρνητικό, άλλωστε χρειάζεστε μια ανανέωση.  

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε καταλάβει από καιρό, αλλά ακόμα ψάχνετε σε βάθος, ποιες από τις παρέες δεν σας κάνουν καλό και ποιες σας κάνουν και χάνετε τον εαυτό σας. Με τον Ποσειδώνα στο δεκαήμερό σας, πολλές φορές δυσκολεύεστε να δείτε την πραγματικότητα, ειδικά όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Βρείτε την χρυσή τομή και χωρίς μεγάλα «δράματα» φύγετε από καταστάσεις, ιδέες, ομάδες που σας κρατάνε πίσω.

                                                                                   

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 14:44

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online