ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 13-19/7/20

Κατερίνα Καράμπελα

Aστρολόγος

 

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Ο ενθουσιασμός και η υπέρμετρη αισιοδοξία ,οι επιπόλαιες και ευκαιριακές επιτυχίες είναι αποδεκτές αν συνοδεύονται από αγαθές προθέσεις . Τότε μόνο μπορεί τις δει κάποιος με συμπάθεια .Το δύσκολο είναι η απόρριψη που θα αισθανθούμε όταν διαγραφούν οι ενθουσιώδεις επιλογές μας. Όταν φωτίζουμε τις σκοτεινές γωνιές του εαυτού μας, μπορούμε να τακτοποιήσουμε τον ψυχικό μας κόσμο.

ΚΡΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας έχετε ανασφάλεια σε οικονομικά θέματα λόγω της αστάθειας που επικρατεί σε αυτό τον τομέα. Η Άρης δίνει μέχρι στις 15/7 την ενέργεια που χρειάζεστε για να χειριστείτε δυναμικά ότι σας απασχολεί. Συζητήσεις και μετακινήσεις που αφορούν οικεία πρόσωπα ή τα ακίνητα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Μικρά ταξιδάκια με την οικογένεια.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η αρχή της εβδομάδας θα είναι ουδέτερη, αλλά μετά τις 15/7 βρίσκετε την ενέργεια που έχετε ανάγκη για να χειριστείτε πιο δυναμικά όλες τις καταστάσεις. Είστε αρκετά παρορμητικοί. Η Αφροδίτη σας κάνει ιδιαίτερα συμπαθείς στους ανθρώπους γύρω σας. Ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις. Το φλερτ δεν θα λείψει και πιθανόν να έχετε ευχάριστα νέα. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, οπότε να περιμένετε αλλαγές ή ανατροπές στα οικονομικά σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ισορροπήσετε μεταξύ της καριέρας και της οικογένειας. Σε ένα πιο γενικό πλαίσιο, υπερβάλετε σε κάθε σας κίνηση και βρίσκεστε αντιμέτωποι με την απόρριψη. Υπάρχει περίπτωση και εσείς να μηδενίζετε τα πάντα, γιατί μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις και αντιδράτε ανάλογα, απορρίπτοντας τις προθέσεις των άλλων και συγκεκριμένα των οικείων σας. Λειτουργείστε με σύνεση.

ΤΑΥΡΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θέλετε να ασχοληθείτε με δικά σας προσωπικά θέματα, όμως αισθάνεστε ότι κάθε τόσο μεταβάλλεται η διάθεσή σας. Αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και αυτό ισορροπεί την αστάθεια που υπάρχει στο περιβάλλον . Ο Ερμής βοηθά να επικοινωνήσετε πιο άνετα, μπορείτε πλέον να κάνετε συμφωνίες ή να τα καταφέρετε πιο εύκολα σε γραφειοκρατικά θέματα. Γίνεστε πιο κατανοητοί σε συγγενείς και φίλους. Στην αρχή της εβδομάδας ο Άρης προκαλεί μια εσωτερική αναταραχή, σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να υπάρχουν ανταγωνιστές που δεν γνωρίζετε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που πρέπει όμως να προσέχετε μετά τις 15/7 τα πισώπλατα «μαχαιρώματα». Μπορεί όλα αυτά να μην είναι πραγματικότητα αλλά εσείς να έχετε την αίσθηση του ανταγωνισμού. Φυσικά θέματα υγείας τρίτων μπορεί να σας απασχολήσουν. Οικονομικά και ηθικά θέματα βρίσκουν την λύση τους και αυτό σας φτιάχνει την διάθεση. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, αλλάζοντας σε βάθος χρόνου πολλά στάνταρ που είχατε στην ζωή σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Επικεντρώνεστε σε ανθρώπους που αποτελούν το άμεσο περιβάλλον, όμως στα μέσα της εβδομάδας αντιλαμβάνεστε ότι οι ιδέες σας και οι παρέες αντιτίθενται με τις επιλογές σας. Μην υπερβάλετε στα σχέδια σας που αφορούν τις πεποιθήσεις σας. Η μετέωρη κατάσταση μεταξύ των συγγενών και των φίλων σας προβληματίζει. Επίσης σας κουράζει η προσπάθεια που κάνετε κάθε φορά για να βρείτε μια μέση οδό μεταξύ των δικών σας στόχων και απόψεων με τις απόψεις του στενού περιβάλλοντος π.χ. συγγενείς, φίλοι, γείτονες κτλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις, στην αρχή της εβδομάδας, που σιγά-σιγά εξαφανίζονται. Ασχολείστε με προσωπικά σας θέματα γύρω στις 16/7 και γίνεστε λίγο πιο εσωστρεφείς. Ο Ερμής βοηθά να συζητήσετε, να μετακινηθείτε και να κάνετε συμφωνίες για οικονομικά θέματα. Μέχρι τις 15/7 μπαίνετε σαν ενεργό μέλος σε κοινές δραστηριότητες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός φέρνει τα πάνω- κάτω στην ψυχολογική σας διάθεση, ξαφνικές απογοητεύσεις ίσως χωρίς να έχουν συγκεκριμένο λόγο ή υπόβαθρο, αυτό ισχύει για τους γεννημένους στην αρχή του δεκαημέρου. Η Αφροδίτη όμως σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είστε αισιόδοξοι, αφού είστε πολύ συμπαθείς και γοητευτικοί στους γύρω σας. Ερωτικά θα υπάρχουν επιτυχίες. Μετά τις 15/7 γίνεστε ακόμα πιο κοινωνικοί και συμμετέχετε σε κοινές δράσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε υπέρμετρα σίγουροι για μια επένδυση ή για μια χρηματοδότηση. Δεν είναι «ρόδινα» τα πράγματα, πρέπει να προσέχετε τις αποφάσεις σας σε ότι αφορά οικονομικά θέματα. Μην κάνετε έξοδα περιμένοντας ότι θα σας καλύψουν τρίτοι όπως π.χ. τράπεζες, ασφάλειες ή ο/η σύντροφος. Επιλέξετε σωστά και σταθμίστε τα υπέρ και τα κατά σε μια οικονομική απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής σε ορθή φορά στο δεκαήμερό σας, βοηθά να γίνετε πιο κοινωνικοί, να επικοινωνήσετε και να κάνετε συμφωνίες που θα είναι θετικές για εσάς. Ξεχωρίζετε με τον εύστροφο τρόπο που βρίσκετε λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Ο Άρης μέχρι τις 15/7, δεν σας αφήνει να επαναπαυθείτε, έχετε πολλές υποχρεώσεις σε ότι αφορά την καριέρα και τους στόχους σας. Δεν αποκλείετε να υπάρχει και αρκετός ανταγωνισμός από άτομα κύρους, οπότε χρειάζεται επαγρύπνηση στον επαγγελματικό τομέα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν υπάρχουν όψεις που να επηρεάζουν το δεκαήμερό σας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Ο Άρης στις 15/7 όμως μπαίνει στον τομέα των φιλοδοξιών και των στόχων, που αφορούν και την καριέρα αλλά και την κοινωνική σας καταξίωση. Θα δώσετε «μάχες» σε αυτούς τους τομείς που προανέφερα, δεν αποκλείεται να έχετε δυνατούς αντιπάλους που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Έχετε όμως την αγωνιστική διάθεση που χρειάζεται. Ερωτικά κρύβετε τα συναισθήματά σας ή ζείτε μια μικρή απογοήτευση γιατί δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε μία σχέση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερό σας και διανύετε την περίοδο των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά). Ενώ έχετε μεγάλη ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση βρίσκεστε σε μεγάλη αντιπαλότητα με τους σημαντικούς ανθρώπους για εσάς. Ο/η σύντροφος ή οι συνεργάτες λειτουργούν σαν «σκοτσέζικο ντους» άλλες φορές υπερβάλουν και άλλες φορές «μηδενίζουν» τις μεταξύ σας σχέσεις. Το ίδιο δύσκολα «αμφίρροπα», μπορεί να συμβαίνει και σε νομικά θέματα, όλο αυτό το διάστημα πρέπει να κρατάτε τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δραστηριοποιηθείτε μέχρι τις 15/7 που έχετε την βοήθεια του Άρη για να αναδείξετε τη φιλοσοφία ζωής που ενστερνίζεστε, όπως και τους στόχους σας. Συζητήσεις και συμφωνίες δεν γίνονται ακόμα γνωστές, μυστικές συναντήσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Προσοχή σε λανθασμένες ή παραποιημένες ειδήσεις. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να λέγονται κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας. Όμως έχετε τη δυνατότητα να χειριστείτε τις όποιες καταστάσεις προκύψουν.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη σε πολύ καλή θέση για εσάς σε ότι αφορά την κοινωνική σας ζωή, συμμετέχετε σε ομάδες, εταιρίες και συλλόγους με μεγάλη επιτυχία. Είστε αγαπητοί από τους ομοϊδεάτες και αυτό σας βοηθά να φέρεστε αυθόρμητα. Δεν θα λείψει και το συναισθηματικό (ερωτικό) ενδιαφέρον από πρόσωπα που συμμετέχουν μαζί σας σε μια κοινή προσπάθεια. Ο Άρης μετά τις 15/7 σας κάνει δραστήριους και διεκδικητικούς σε ότι αφορά τους στόχους. Έχετε την τάση να ριψοκινδυνεύετε με μακρινά ταξίδια, οι γνώσεις είναι πηγή ζωή για εσάς αυτή την περίοδο.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όλη την εβδομάδα αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να βγάλετε την ενέργεια σας προς τα έξω και αυτό σας κάνει να νιώθετε εγκλωβισμένοι. Η καθημερινότητα και η εργασία είναι κάθε φορά σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Προσέχετε την υγεία σας και μην υπερβάλετε στην καθημερινότητά σας. Βρείτε τρόπους να απεγκλωβιστείτε από πρακτικά θέματα που σας πιέζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέχρι τις 15/7 αισθάνεστε ότι πρέπει να περάσετε μία μάχη είτε ψυχολογική παλεύοντας τις εσωτερικές φοβίες και ανασφάλειες, είτε πρακτικά αγωνίζεστε για οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες ή υποχρεώσεις που αφορούν τον/την σύντροφο. Ο Ερμής από την αρχή της εβδομάδας σας βοηθά από δω και πέρα στο να γίνετε πιο κοινωνικοί και να μοιραστείτε με τους φίλους τις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχετε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εντάσεις για οικονομικά θέματα θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μετά τις 15/7. Προσοχή σε υποχρεώσεις ή επενδύσεις γιατί μπορεί να υπάρχουν εντάσεις. Όμως και εσωτερικές εντάσεις μπορεί να σας αναστατώνουν αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη δείχνει ότι άνθρωποι μεγαλύτεροι στην ηλικία ή με κάποια θέση εξουσίας είναι θετικά προσκείμενοι προς το άτομό σας, δεν αποκλείεται και συναισθηματικά. Εύνοια σε θέματα καριέρας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι έντονη για εσάς, μέσα από ριζικές αναθεωρήσεις αλλάζετε τον τρόπο που βλέπετε την δημιουργία, τον έρωτα και τις ευχάριστες πτυχές στην ζωή. Δεν έχετε κατασταλάξει ακόμα γιατί οι αλλαγές είναι μεγάλες οπότε άλλες φορές υπερβάλετε και άλλες φορές γίνεστε υπέρμετρα άκαμπτοι. Αποδεχθείτε ότι δεν μπορούν όλοι να δεχθούν την μετάλλαξη που γίνεται στους τομείς που προανέφερα, οι παρέες και οι φίλοι δεν μπορούν πάντα να καταλάβουν τις καινούργιες πεποιθήσεις σας. Αποβάλετε τις εμμονές, ισορροπείστε και αποδεχθείτε τα δικά σας θέλω, αλλά λάβετε υπ’ όψιν σας και τις ιδέες των άλλων.

ΖΥΓΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εντάσεις μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου μπορεί να σας αναστατώσουν αυτή την εβδομάδα. Εάν έχετε κάποια συνεργασία κρατήστε χαμηλούς τόνους, παρά την εριστικότατα που ίσως να υπάρχει από τους συνεργάτες-συνέταιρους. Δικαστικά και νομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν. Συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις στα πλαίσια της εργασίας που αφορούν τους στόχους και την καριέρα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Ήλιο, σας δίνει την αισιοδοξία και την ευχαρίστηση να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Θα έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών καθώς και σε καινούργιες γνωριμίες. Ο έρωτας και τα ταξίδια θα σας αναζωογονήσουν. Από τις 15/7 και μετά ο Άρης δημιουργεί ένα εριστικό κλίμα απέναντι σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Σε ότι αφορά συνεργασίες ή συνεταιρισμούς μπορεί να υπάρχουν διαμάχες, κρατήστε χαμηλούς τόνους απέναντι στις «επιθέσεις».

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε στραμμένη την προσοχή στους στόχους και την καριέρα σας, δεν είναι εύκολο όμως να αντικρούσετε την απολυτότητα με την οποία σας αντιμετωπίζουν μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Κάποιες φορές θα υπερβάλετε και άλλες φορές θα απογοητεύεστε από τις εμμονές των οικείων προσώπων. Δεν είναι μια εύκολη εβδομάδα γιατί βρίσκεστε μεταξύ δύο σημαντικών «στρατοπέδων» που δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες για να μην υπάρχουν συναισθηματικές απογοητεύσεις και πρακτικές απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέχρι τις 15/7 θα έχετε μια έντονη καθημερινότητα με τσακωμούς και κούραση πράγμα που δεν βοηθά στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων. Δεν αποκλείεται αυτή η ένταση να είναι στο χώρο εργασίας. Όλο αυτό όμως μπορεί να έχει και ψυχοσωματικές επιπτώσεις για αυτό καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας. Ο Ερμής βοηθά να υποστηρίξετε τις απόψεις σας και ευνοεί σε ότι έχει σχέση με σπουδές, γραπτά ή διδασκαλία. Μικρές μετακινήσεις και συναντήσεις θα είναι μια ευχάριστη νότα στη ζωή σας.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η εβδομάδα μέχρι τα μέσα, θα είναι ήρεμη χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις με την Αφροδίτη να σας ευνοεί μέχρι σχεδόν τα τέλη του μήνα, σε κάθε οικονομικό θέμα που έχει σχέση με τρίτους π.χ. μια χρηματοδότηση για κάποια επένδυση ή μια ασφάλεια ή σύνταξη. Το πάθος δεν θα λείπει στις σχέσεις σας. Μετά τις 15/7 η καθημερινότητα θα σας κουράσει, θα έχετε να διεκπεραιώσετε πρακτικά θέματα που όμως δεν θα λείπουν και οι εντάσεις. Στο χώρο εργασίας επίσης τεταμένη μπορεί να είναι η κατάσταση μεταξύ εσάς και των συναδέλφων σας. Όλο αυτό όμως θα επηρεάσει την ψυχική και σωματική σας υγεία. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν αντέχετε τις μεταλλάξεις και τις εμμονές που κατά καιρούς πρέπει να ανέχεστε από το κοντινό σας περιβάλλον όπως συγγενείς, αδέρφια, γείτονες κτλ. Είστε επικεντρωμένοι στις δικές σας φιλοσοφίες ζωής και είναι δύσκολο να ισορροπήσετε με τις απλές μεθόδους κοινωνικότητας ή καθημερινότητας. Μέσα από υπερβολές αλλά και ριζικές μεταμορφώσεις βρίσκεστε να ισορροπείτε ανάμεσα στην δική σας θεώρηση των πραγμάτων και των άλλων. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην «αφορίζετε» συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας είστε αρκετά διεκδικητικοί στον έρωτα με έντονη αυτοπεποίθηση. Ασχολείστε με σπορ και διασκέδαση. Ο Ερμής βοηθά να διεκπεραιώσετε πιο εύκολα θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά που αφορούν τρίτους. Κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες για ότι αφορά γραφειοκρατικά θέματα για δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι σχέσεις σας είναι αρμονικές και αισθάνεστε ότι ο/η σύντροφος και οι συνεργάτες σας στηρίζουν ηθικά και συναισθηματικά. Έχετε καλές προοπτικές για ένα γάμο ή μια συνεργασία. Μετά τις 15/7 θα είστε έντονα ερωτικοί και θα διεκδικείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι καλή περίοδος να αρχίσετε ένα χόμπι ή ένα άθλημα. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη αφού δεν υπάρχει καμία όψη που να επηρεάζει το δεκαήμερό σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Φαίνεται ότι σημαντικό για εσάς αυτό το διάστημα είναι ένα οικονομικό εγχείρημα και εκεί έχετε επικεντρωθεί. Όμως μην υπερβάλετε στις απαιτήσεις σας και από την άλλη μην πλάθετε μεγαλεία που δεν υπάρχουν. Είναι μια αντιφατική περίοδο που θα βρεθείτε απέναντι σε δυσκολίες που μπορεί να ακυρώσουν ή να ματαιώσουν σχέδια κάτω από συνθήκες πίεσης. Επίσης μπορεί να υπάρχει και μια μετάλλαξη στον τρόπο που θα βγάζετε τα χρήματά σας από δω και στο εξής. Οι επενδύσεις και οι χρηματοδοτήσεις θα είναι ο λόγος που θα αναστατώνεστε αυτό το διάστημα. Μην υπερεκτιμάτε τις καταστάσεις και προσέχετε τα έξοδά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέχρι τις 15/7 πρέπει να αποφεύγετε τις εντάσεις με την οικογένεια και τα ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού. Ο Ερμής όμως είναι θετικός για εσάς καθώς όλο το επόμενο διάστημα μπορείτε να συζητάτε, να γράφετε και να κάνετε συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα και περισσότερο σε σχέση με το εμπόριο ή τα ΜΜΕ. Οι συνεννοήσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας θα είναι πιο εύκολές, σίγουρα το προηγούμενο διάστημα θα είχατε πολλές εκκρεμότητες που τώρα πρέπει να συζητηθούν.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στο χώρο εργασίας έχουν ταχτοποιηθεί κάποια θέματα και τώρα έχετε πιο καλές συνθήκες στη δουλειά και την καθημερινότητα. Από τις 15/7 και μετά θα ενταθούν οι διαφωνίες και ο εκνευρισμός στην οικογένεια γι αυτό καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Επίσης πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ζημιές ή ατυχήματα στο σπίτι. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του δεκαημέρου με αλλαγές στον τρόπο που θα βλέπετε από δω και πέρα την δημιουργία, τα παιδιά και τον έρωτα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Προσπαθείτε να φωτίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να δώσετε πιο πολύ «χώρο» στον/στην σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Πολλές φορές υπερβάλετε στις εκτιμήσεις και άλλες φορές σας πιάνουν οι φοβίες, αφαιρώντας από τον εαυτό σας τις απλές διαδικασίες της συντροφικότητας και του «μοιράζομαι» με τους άλλους ανθρώπους. Είναι μία δύσκολη συγκυρία αλλά και εποικοδομητική για την περαιτέρω εξέλιξη σας και γιατί όχι στην αυριανή σας μετάλλαξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέχρι τις 15/7 είστε έντονα παρορμητικοί και δεν προλαβαίνετε να μετακινήστε να συζητάτε και να κάνετε συμφωνίες. Ο λόγος σας πολλές φορές θα είναι έντονος αλλά και πειστικός. Βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και ανυπομονείτε να γίνουν όλα γρήγορα και σύμφωνα με την δική σας άποψη. Προσοχή στις μετακινήσεις, κατά τα άλλα μάλλον πείθετε για τις ιδέες σας. Ο Ερμής βοηθά να βρείτε ξανά τους ρυθμούς σας στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη σας ευνοεί σε ότι έχει σχέση με την χαρά την δημιουργία και τον έρωτα. Μπορείτε να περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα, να ασχοληθείτε με την τέχνη και τα παιδιά. Είστε πολύ κοινωνικοί και έντονα δραστήριοι στα τέλη της εβδομάδας, βέβαια πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε με τους συγγενείς και φίλους. Επίσης είστε και πολύ βιαστικοί αυτή την περίοδο οπότε πρέπει να προσέχετε και τον τρόπο που οδηγείτε.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το στίγμα αυτής της εβδομάδας θα είναι η υπέρ μεγέθυνση της υπόγειας έντασης που υποβόσκει εδώ και αρκετούς μήνες μέσα σας, ακόμα και στην καθημερινότητά σας. Φαίνεται ότι ενώ δείχνετε ήρεμοι γεμάτοι σιγουριά και αποφασιστικότητα και είστε έτοιμοι να λύσετε όποιο πρόβλημα προκύψει, μέσα σας είστε σε διαρκή διλήμματα. Ο χώρος εργασίας πολλές φορές γεννά όλη αυτή την αβεβαιότητα που ζείτε αυτό το διάστημα. Όμως δίνετε μεγάλη ενέργεια σε πρακτικά και καθημερινά θέματα που δεν αφήνετε τον εαυτό σας να ζήσετε και άλλες πτυχές της ζωής. Έχετε εστιάσει στη σωματική σας υγεία παραβλέποντας την ψυχική.

ΙΧΘΥΕΣ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας αγωνίζεστε για την απόκτηση υλικών αγαθών, όμως μπορεί συγχρόνως να είστε και σπάταλοι. Ο Ερμής ευνοεί στην κοινωνική σας ζωή, έχετε ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Φλερτ, ραντεβού και μικρά ταξιδάκια θα σας φτιάξουν την διάθεση. Συζητήσεις με νεαρά άτομα και παιδιά θα σας δώσουν χαρά.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου με αλλαγές στις σχέσεις σας αλλά και ξαφνικά γεγονότα με συγγενείς, φίλους, γείτονες κτλ. Ο Άρης μετά τις 15/7 δείχνει ότι γίνεστε διεκδικητικοί σε υλικά αποκτήματα, όμως φαίνεται και ένας υπέρ καταναλωτισμός από μέρους σας. Στην οικογένεια αποκαθίστανται οι ισορροπίες και η αρμονία στις σχέσεις με τους γονείς ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιθανόν να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μπορεί να έχετε δώσει πολύ από την ενέργειά σας στο κοντινό καθημερινό περιβάλλον, κάνετε συζητήσεις και μετακινήσεις ασχολούμενοι με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες κτλ. Όμως δεν πρέπει να υπερβάλετε σε αυτά που σας δίνουν ή σας προσφέρουν οι παρέες, οι φίλοι και οι ομάδες που συμμετέχετε γιατί μπορεί να απογοητευτείτε ή όλα αυτά να γίνονται προσπαθώντας να σας αλλάξουν σε κάτι που τελικά δεν σας εκφράζει.         

                                                                                                

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 20:59

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online