ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 14-20/9/20

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Σκληρές διαπιστώσεις και προσαρμογές που οφείλονται στο γεγονός ότι πρέπει να πράξουμε το σωστό. Ο Ήλιος στην Παρθένο και η νέα Σελήνη μας κάνουν πιο μεθοδικούς, όμως όλο αυτό δεν έχει σχέση μόνο με την πρακτικότητα και την οργάνωση που έχει ως αποκλειστικό σκοπό να εμποδίσει την ανασφάλεια. Εδώ πρόκειται για κάτι πολύ πιο βαθύ, για μια ανάγκη για έρευνα και αναγέννηση. Εδώ μιλάμε για κάτι πιο δυνατό, όπως είναι το παρελθόν, η ωριμότητα και ο χρόνος.

Ίσως χρειαστεί να χωριστούμε από κάτι που αγαπάμε, όμως μόνο για λίγο και χωρίς να παραιτηθούμε από αυτό. Υπερβάλλουμε και δυσανασχετούμε, ακόμα και από τον στόμφο και την ένταση της φωνής μας, φανταστείτε όταν όλα αυτά ακούγονται από άλλους . Έχουμε το δικαίωμα να υπερβάλλουμε, μήπως και στα ποιήματα ο ποιητής δεν υπερβάλλει για να δείξει το συναίσθημα, για να δείξει τον πόνο, για να περιγράψει τον έρωτα;

ΚΡΙΟΣ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ουδέτερη εβδομάδα για όλους εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Είναι μια καλή συγκυρία για να οργανώσετε την ζωή σας και να προσαρμοστείτε πιο εύκολα στην καθημερινότητα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Συμφωνίες για κάποια συνεργασία είναι πιθανές. Η Αφροδίτη θα κάνει την εβδομάδα σας αρκετά ερωτική αλλά και δημιουργική σε ότι έχει σχέση με την τέχνη. Ο ρομαντισμός θα είναι το δυνατό χαρτί απέναντι στον/στην αγαπημένη σας. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που θα παρουσιαστούν και μπορεί να ανακόψουν την καλή σας διάθεση. Μην υπερβάλετε σε ότι αφορά τους στόχους και τις συνεργασίες σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έντονη εβδομάδα με πολλές αλλαγές στον τομέα των στόχων αλλά και στον χώρο εργασίας. Αντιμετωπίστε με ωριμότητα και συνέπεια την ανάληψη ενός σημαντικού έργου που θα σας αναθέσουν και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό αυτή την εβδομάδα. Έχετε την δυνατότητα να οργανωθείτε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου επηρεάζεστε από τον Ουρανό που αλλάζει άρδην την ζωή σας.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας ίσως ξενίσουν την οικογένειά σας οι αλλαγές που βλέπουν στον τρόπο που αντιμετωπίζετε πλέον τις καταστάσεις. Στις 17/9 θα υπερβάλετε σε απλά καθημερινά θέματα ή ότι αφορά τη μισθωτή εργασία. Καλές οι ιδέες σας αλλά όταν υπερβάλετε μπορεί να κάνετε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων και χάνετε το δίκιο σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας κάντε σχέδια και ασχοληθείτε με την μόρφωση. Είστε αισιόδοξοι και ο έρωτας είναι σημαντικός παράγοντας στη ζωή σας. Χαρείτε την παρέα με τα παιδιά σας, η πρόοδο τους θα σας χαροποιήσει. Από την φύση σας είστε ρεαλιστές, με μέθοδο και απλές κινήσεις καταφέρνετε να κάνετε ένα δημιουργικό εγχείρημα πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μετά από πολύ ένταση που είχε το καλοκαίρι, αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείτε ότι έχετε ανάγκη για ανάπαυλα. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που σας δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδα μπορεί να έχετε μια ξαφνική απογοήτευση σε ότι αφορά το κοινωνικό σας περιβάλλον ή από συγγενείς, αδέρφια κτλ. Είστε θετικά προσκείμενοι σε μια συνάντηση ή σε συζητήσεις αλλά μην ξαφνιάζεστε αν ακούσετε κάτι που δεν ξέρατε και πρέπει να το αποδεχθείτε. Ίσως είχατε μεγάλες βλέψεις για μια χρηματοδότηση ή την οικονομική βοήθεια από τον/την σύντροφο, αν θέλετε να το συζητήσετε μαζί τους, μην υπερβάλετε.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ευνοείται αυτό το διάστημα ότι έχει σχέση με κληρονομικά θέματα ή με οικονομική βοήθεια από τρίτους στην οικογένεια. Δάνεια, ασφάλειες και επιδοτήσεις για ακίνητη περιουσία ίσως ευοδωθούν. Δείξτε ότι χειρίζεστε σωστά ένα θέμα που αφορά την οικογένεια ή την οικογενειακή επιχείρηση. Γίνετε πιο πραγματιστές και αρχίστε να είστε πιο αισιόδοξοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ηρεμία και αναδιοργάνωση είναι το tip για αυτή την εβδομάδα. Δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό, άρα κινηθείτε κατά το δοκούν. Ο Ουρανός για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου αλλάζει κάποιες από τις ιδέες σας ή μπαίνετε σε άλλο κύκλο ανθρώπων και ομάδων.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ενώ θεωρείτε ότι τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλό «δρόμο», ξαφνικά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έξοδα για μια κοινή δράση ή να βρεθείτε σε μια παρέα και να ξοδέψετε παραπάνω από όσα θα θέλατε. Συζητήσεις μέσα στην οικογένεια με τον/την σύντροφο θα καταλήξουν σε υπερβολές, ίσως πρέπει να κρατάτε «μικρό καλάθι».

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Καλή εβδομάδα για εσάς, όμως αρκετά έντονη και διαφορετική. Αλλάζουν ριζικά κάποια θέματα που αφορούν τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Κάνετε πολύ σημαντικές συζητήσεις με τον/την σύντροφο ή μετακινήστε και επικοινωνείτε για μια συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στις μέχρι τώρα επαφές σας. Ακόμα και από μία απώλεια μπορεί να έχετε θετική εξέλιξη. Ευνοείται η έρευνα σε θέματα επικοινωνίας και επιμόρφωσης. Η αξιοπιστία θα είναι ο γνώμονας σε κάθε συνεργασία ή συντροφική σχέση.

ΛΕΩΝ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η προηγούμενη εβδομάδα σας βοήθησε αρκετά να κάνετε πράξη πολλές επιδιώξεις σας. Αυτές τις μέρες προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας όπως εσείς θεωρείτε καλύτερα γιατί η εβδομάδα είναι ουδέτερη χωρίς μεγάλες μεταπτώσεις.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη στο δεκαήμερό σας, σας κάνει πολύ συμπαθείς και γιατί όχι και ποθητούς ερωτικά προς τους άλλους. Στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις με άτομα κύρους. Μπορεί να υπάρξει επαγγελματικά αλλαγή «πλεύσης» και αυτό θα σας ξαφνιάσει, για να μην πω θα σας ενοχλήσει. Ίσως γίνετε υπερφίαλοι με το κοινωνικό περιβάλλον και τους συγγενής σας για απλά καθημερινά θέματα. Μην υπερβάλετε στον τρόπο που μιλάτε στον χώρο εργασίας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σημαντικά οικονομικά οφέλη μπορεί να έχετε από τη δουλειά σας, μια αύξηση ή αλλαγή εργασίας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σίγουρα μπορεί να επωμιστείτε μεγαλύτερες ευθύνες ή να έχετε περισσότερη δουλειά αλλά αυτό θα έχει σαν αντίκτυπο την ηθική και οικονομική επιβράβευση. Σε αυτό βοηθά και η νέα Σελήνη στις 17/9, όμως πρέπει να κάνετε και ριζοσπαστικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη ,σας δίνεται η δυνατότητα να χειριστείτε με μεγαλύτερη άνεση όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ανασυγκροτηθείτε και προσαρμοστείτε στις συνθήκες του φθινοπώρου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μελαγχολείτε και δεν αφήνετε τα αισθήματα σας να εκφραστούν, σε αντίθεση με τα λόγια σας που για θέματα οικονομικά θα είστε λαλίστατοι. Έχετε καλές προοπτικές σε ότι αφορά δημιουργία, αλλά δεν πρέπει να υπερβάλετε σε ότι αφορά τα υλικά σας αποκτήματα, πράγμα που ισχύει και για τις ερωτικές σας σχέσεις. Ένα απρόβλεπτο γεγονός από μακριά μπορεί να σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ίσως η φιλοσοφία σας να μην δικαιολογεί μια ερωτική, συναισθηματική σχέση κάτω από ορισμένες συνθήκες.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μια πολύ καλή εβδομάδα αφού ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερό σας (χρόνια πολλά!) είστε οι πρωταγωνιστές χωρίς να προσπαθήσετε καθόλου. Πολλά πράγματα μεταμορφώνονται στις ερωτικές σας σχέσεις, το πάθος θα κυριαρχεί. Είστε πάντα συγκροτημένοι και μεθοδικοί και αυτό σας βοηθά να προχωρήσετε κάθε δημιουργικό εγχείρημα που έχετε στο μυαλό σας. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και με την βοήθεια του Πλούτωνα, σας δίνει δύναμη να κάνετε μια νέα αρχή.

ΖΥΓΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό, είναι μια ουδέτερη εβδομάδα με τις παρέες να είναι δίπλα σας. Στην αρχή της εβδομάδας ευνοείται κάθε κοινή δράση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ξαφνικά οικονομικά θέματα μπορεί να κλονίσουν τη συνοχή στην ομάδα, την παρέα, το σύλλογο ή μια εταιρεία κτλ, που ανήκετε. Απρόσμενα γεγονότα διαφοροποιούν τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ο Ερμής στο δεκαήμερο σας, βοηθά να γίνετε πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Όμως στις 17/9 θα χάσετε το μέτρο, όταν κάνετε συζητήσεις με την οικογένεια. Οι υπερβολές δεν βοηθούν στην εύρεση σημείων που να σας ενώνουν. Τα οικεία πρόσωπα θέλουν να σας προσεγγίσουν, όμως με ένα δικό τους διαφορετικό τρόπο.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι ενέργειές σας δεν μπορούν ακόμα να κοινοποιηθούν. Μέσα από μία ενδοσκόπηση «μεταμορφώνεται» ο τρόπος που βλέπετε την οικογένεια. Μετά από κρυφές δραστηριότητες και μέσα από θυσίες ίσως καταφέρετε κάτι που θα θέλατε και έχει σχέση με ένα ακίνητο. Βάλτε στόχους ρεαλιστικούς και σχεδιάστε μυστικά τις επόμενες κινήσεις σας. Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σας απασχολήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη και σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε τις σκέψεις σας σε μία τάξη και πρακτικά να κινήστε με μεγαλύτερη άνεση. Στις 14-15/9 έχετε εύνοια από άτομα κύρους, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι διαπροσωπικές σχέσεις αλλάζουν, ξαφνικές μεταπτώσεις του/της συντρόφου μερικές φορές σας κουράζουν. Οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχουν οι συνεργάτες και το ταίρι σας, σας προβληματίζουν. Απρόβλεπτα σε συνεργασίες και συγκατοικήσεις αυτή την εβδομάδα. Μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες ή κουτσομπολιά και συκοφαντίες διέπονται από υπερβολές, γι’ αυτό μην αναπαράγετε ειδήσεις που δεν ξέρετε αν έχουν μεταφερθεί σε εσάς μεγεθυμένα. Μην δραματοποιείτε με τα λεγόμενά σας τις καταστάσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα έχετε την τάση να ψάχνετε και να ελέγχετε ότι καινούργιο παρουσιάζεται, με πολύ καλή διάθεση και αισιοδοξία. Εάν ασχολείστε με γραπτό ή προφορικό λόγο, η κοινωνική σας ζωή θα «απογειωθεί». Κάνετε συμφωνίες και συζητήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, όμως μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά για να ευδοκιμήσουν πρέπει να διέπονται από κανόνες. Μπορείτε να αξιοποιήσετε και να μεταδώσετε τις ιδέες και το έργο σας. Η νέα Σελήνη είναι θετική σε ότι έχει σχέση με κοινές δράσεις με άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για το δικό σας δεκαήμερο είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος, έχετε μια ξαφνική αναστάτωση στην καθημερινή ζωή που δεν είναι αρκετή όμως για να χάσετε την αισιοδοξία σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας, οι γεννημένοι 3-5/12 ενώ είστε πολύ αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε καινούργιες κουλτούρες και διαφορετικούς ανθρώπους από εσάς, μπορεί να παρουσιαστούν υποχρεώσεις από την δουλειά ή να πρέπει να διεκπεραιώσετε πρακτικά θέματα που ανακόπτουν π.χ. από τις διακοπές σας ή έστω από την ξεγνοιασιά που αισθάνεστε. Μην υπερβάλετε στα έξοδα και μην δίνετε υποσχέσεις για οικονομικά θέματα που δεν μπορείτε να τακτοποιήσετε έγκαιρα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όλη σας η ενέργεια διοχετεύεται στην πραγματοποίηση των στόχων σας, να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας τότε μπορεί να δρομολογήσετε κάποια έξοδα για να πετύχετε τους στόχους σας. Μετά από μεθοδευμένες κινήσεις και προγραμματισμό μπορείτε φτάσετε στο ποθητό αποτέλεσμα. Η πίεση δεν θα λείπει, αλλά ο σκοπός θα είναι σημαντικός. Η νέα Σελήνη σας ωθεί να ξεκινήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν σας επηρεάζει, για άλλη μια φορά, έντονα το πλανητικό σκηνικό. Μπορείτε να ανασυνταχθείτε και να ισορροπήσετε την καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις. Μεταβολές μπορεί έχετε μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, σε ξαφνικές ερωτικές υποθέσεις ή σε ότι αφορά ένα δημιουργικό σχέδιο, εκεί μπορεί να «ξεβολευτείτε» λίγο.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μπορεί να έχετε ένα ξαφνικό και διασπαστικό θα έλεγα διάστημα σε ερωτικό επίπεδο. Το πάθος όμως θα κυριαρχεί. Επίσης κάτι ξαφνικό σε υποχρεώσεις προς τρίτους προς στιγμής θα σας αναστατώσει, αφού η Αφροδίτη μέχρι πρότινος ευνοούσε κάθε επένδυση ή χρηματοοικονομικά θέματα. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα υπερβάλετε για ένα σκοπό και στόχο που έχετε βάλει, κάνοντας συζητήσεις όπου πιθανόν να ακούσετε μεγαλοστομίες ή εσείς να τα παραλέτε. Κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για να καταφέρετε να κάνετε πράξη τους σκοπούς και τους στόχους σας. Έχετε δώσει όλη την θετική σας ενέργεια στο να πραγματοποιήσετε κάτι που θα σας ευχαριστεί και θα σας βγάζει από τα στενά όρια. Η δύναμη σας βγαίνει προς τα έξω, θέλετε να μάθετε, να ταξιδέψετε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και φιλοσοφίες, τολμείστε. Πάντα έχετε την δυνατότητα να βάζετε δομή και όρια ώστε να πετύχετε, όμως πάνω από όλα αυτό που θα σας βοηθήσει είναι η αισιοδοξία που πρέπει να υιοθετήστε και η νέα Σελήνη σας προτρέπει για κάτι τέτοιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα με την Αφροδίτη απέναντί σας στις 14-15/9 να κάνει πιο όμορφη τη σχέση με τον/την σύντροφο σας, αλλά και πιο αρμονικές τις συνεργασίες σας. Απρόοπτα από την μεριά της οικογένειας μπορεί να επηρεάσουν εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε ένα ξαφνικό γεγονός στην οικογένεια που θα έχει επίπτωση και στην συντροφική σας σχέση ή σε κάποια συνεργασία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπερβάλετε στην εκφορά του λόγου, ίσως είστε πολύ ενθουσιασμένοι και τα ωραιοποιείτε. Θα θέλετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέσα από πολύ μυστικές διαδικασίες, μεταφυσικές θα έλεγα, και μετά από αυτοανάλυση θα μπορέσετε να βγάλετε από «το αγκάθι το ρόδο». Ίσως να έχετε αναγκαστεί για ένα διάστημα να είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας, αυτό μπορεί να οφείλετε σε θέματα υγείας ή ψυχικής ανισορροπίας και τώρα έρχεστε να κάνετε μια ενδοσκόπηση που θα πρέπει να σας απελευθερώσει . Σε πρακτικό επίπεδο μυστικές οικονομικές συμφωνίες που αφορούν χρήματα ή επενδύσεις τρίτων σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Η νέα Σελήνη σας φέρνει σε αυτό που παρέθεσα παραπάνω, στην ψυχική έρευνα και σε καταστάσεις που παραπέμπουν στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η δουλειά είναι ένας τομέας που σας ανακούφιζε το τελευταίο διάστημα, αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη. Θέματα υγείας στις 14-15/9 σας ξαφνιάζουν και έχουν σχέση με το περιβάλλον σας ή με κάποια μετακίνηση, μόνο για εσάς που έχετε γεννηθεί 28-29/2.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα μπορεί να ανατραπεί από αντιδράσεις που θα έχουν σχέση με συγγενής, αδέρφια ή γενικά το κοντινό σας περιβάλλον, περισσότερο για σας που έχετε γεννηθεί 1-3/3. Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις με ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ. για οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, γιατί θα φτάσετε να υπερβάλετε και οι συμφωνίες δεν θα στηριχτούν σε σωστές βάσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ίσως είναι μία από τις καλές συγκυρίες για να τολμήσετε μια συνεργασία που θα αποδώσει «καρπούς». Αλλάζοντας βέβαια τη μέχρι τώρα στάση σας σε ένα συνεταιρισμό, μέσα από μια μετάλλαξη μπορεί να πραγματοποιηθεί η συμμετοχή σας σε μια κοινή δράση. Όλο αυτό πρέπει να ξέρετε ότι θα δημιουργήσει και περιορισμούς, αλλά και γερά θεμέλια για το μέλλον. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι είστε αποφασισμένοι να βάλετε δομή και σύστημα στις συνεργασίες σας. Η νέα Σελήνη γίνεται απέναντί σας και είναι πολύ σημαντική για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, δώστε μεγαλύτερη ευαισθησία και προσοχή στον/στην σύντροφό σας και να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε με τις καταστάσεις αν πρόκειται για συνεταιρισμό ή συνεργασίες.                                                                                                                                 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online