Κυριακή των Βαΐων ανοιξιάτικο βράδυ

Γιώτα Βουλδή

Γιώτα Βουλδή Δημοσιογράφος


"Κυριακή των Βαΐων ανοιξιάτικο βράδυ
σου στέλνω για τη γιορτή σου καρτ ποστάλ απ’ τον Άδη" λένε οι στίχοι του τραγουδιού : Κυριακή των Βαΐων από το συγκρότημα: Διάφανα κρίνα. 
Μία Κυριακή των Βαΐων, συγκεκριμένα μία ανοιξιάτικη Κυριακή θα αναφερθούμε στον έρωτα, που αν μη τι άλλο όταν το βιώνεις ..."σωστά" μπορεί να ανθίσει τη ζωή σου.
Είναι δύσκολη κατάσταση ο έρωτας γενικά και ειδικά ,ιδίως οταν ακόμα νιώθεις έρωτα για κάποιον που πλέον για διάφορους λόγους δεν είστε μαζί ή στην χειρότερη περίπτωση δεν υπήρξατε μαζί ποτέ διότι πάντα τα πρέπει υπερτερούσαν από το συναίσθημα.


Ο αγαπημένος ρόλος της drama queen

Ο ρόλος της "δραματικής βασίλισσας "διαφορετικά είναι κατάσταση που αρέσκεται να ζει το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών.
Σαν μία δραματική ηρωίδα κινηματογραφικής ταινίας ή θεατρικής παράστασης είναι οι γυναίκες εκείνες που μερικές φορές χωρίς ...πλήρη συνείδηση ότι το κάνουν κάτι τέτοιο επιλέγουν συντρόφους που θα εξελίξουν περισσότερο τη "θλιμμένη βασίλισσα" μέσα τους και μετά αναρωτιούνται πως κάποτε υπήρξαν και ερωτεύτηκαν τον συγκεκριμένο τύπο άνδρα.
Ή αρέσκονται να βιώνουν μεγαλειώδεις και έντονους χωρισμούς για τους ίδιους ακριβώς παραπάνω λόγους.
Ο ντραμακουινισμός γλυκιά μου δεν σου χρησιμεύει σε τίποτα, εκτός και αν είσαι καλλιτέχνης.
Τουτέστιν καλλιτέχνης δίχως μαζοχιστικές τάσεις και καταστάσεις δεν είναι καλλιτέχνης.
Κάτι ανάλογο υπάρχει και στους άνδρες (θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε :ο ρόλος του θλιμμένου βασιλιά, κάτι αντίστοιχο όμως δεν τολμήθηκε ακόμα να ειπωθεί!)
το φλερτ σε γυναίκες που δύσκολα θα ταίριαζαν , ακόμα και αν καταλήξει σε ένα κρεβάτι στην καλύτερη περίπτωση ή σε σχέση στη χειρότερη, μπορεί να φέρει άσχημα αποτελέσματα.
Διότι εσύ γλυκό μου αγοράκι μπορεί να έχεις πλάσει στο μυαλουδάκι σου πως αυτή είναι η τόσο όμορφη, η τόσο γλυκιά,η τόσο χαριτωμένη, η τόσο έξυπνη αλλά όμως να μην ταιριάζει με εσένα.
Είπαμε και πρίν ο έρωτας και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες.
Δεν γίνεται να μπορούμε να εξελιχθούμε ώς άνθρωποι με όλους, διότι το μυστικό σε μία ερωτική σχέση για σένα που ακόμα συνεχίζεις να με διαβάζεις δεν είναι μόνο το σούπερ_ ντούπερ κρεβάτι αλλά και κοντά στον άλλον να αισθάνεσαι πως εξελίσσεσαι.
Οι δύσκολοι, επώδυνοι χωρισμοί μπορούν να σε "βοηθήσουν"
μονάχα εάν είσαι καλλιτέχνης ή να βγάλουν προς τα έξω τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα.
Κι αυτό δεν θα συμβαίνει για πάντα.
Είπαμε και ο μαζοχισμός έχει τα όριά του!
Γι' αυτό όταν θελήσεις να μην είσαι μόνος επέλεξε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα βρεθεί είτε μονάχα στο κρεβάτι σου είτε στη καρδιά σου .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online