ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 28/9-4/10/20

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

OΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε αφού η έλξη των δύο φύλων είναι ένα από τα μέγιστα αγαθά στη ζωή μας. Πάντα θα έχουμε περιορισμούς και πολλές φορές θα αισθανόμαστε απομονωμένοι. Αυτή η Πανσέληνος μας δείχνει ότι η έκφραση και η δράση των συναισθημάτων, μας οδηγεί σε μια έντονη επικοινωνία ,αλλά αποδοτική. Δε χρειάζεται όμως να βγάλουμε όλα τα απωθημένα μας από παλιές στερήσεις και επιθετικές αναμετρήσεις. Ας κυβερνήσουν οι πρωτοβουλίες κι ο αυθορμητισμός κι ας αγωνιστούμε με θάρρος για ότι μας καταπιέζει.

ΚΡΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πανσέληνος γίνεται στο δεκαήμερό σας και φωτίζει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σας. Είστε στραμμένοι στις διαπροσωπικές σχέσεις και πολλές φορές προβληματίζεστε για ένα γάμο ή μια συνεργασία. Πρέπει να σταθμίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και τις προσδοκίες των άλλων. Ο Ερμής σας κάνει να ψάχνετε σε μεγαλύτερο βάθος ότι σας απασχολεί και ειδικά τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η αρχή της εβδομάδα ξεκινά λίγο ανούσια, όμως από την Τετάρτη και μετά δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον/στην σύντροφο, ίσως σας έχει ανάγκη. Επίσης κάποια συνεργασία ή ένας συνεργάτης μπορεί να χρειαστεί την προσοχή σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Τολμάτε να πλησιάσετε ανθρώπους καταστάσεις και στόχους που έχετε «ερωτευτεί». Ο Άρης ανάδρομος στο δεκαήμερο σας προκαλεί πολλές φορές οπισθοδρόμηση. Στις 29/9 πρέπει να προσέχετε ότι αφορά μεγάλα άτομα της οικογένειας όπως και τις προστριβές με την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πανσέληνος σας κάνει μελαγχολικούς και μοναχικούς. Πρέπει να ψάξετε τι είναι αυτό που σας προκαλεί την απαισιοδοξία. Όπως ξέρετε η ψυχολογική μας διάθεση επηρεάζει άμεσα την σωματική μας υγεία. Πολλές φορές τα υλικά αγαθά δεν φέρνουν την ευημερία από μόνα τους. Η καθημερινότητα παίρνει όλη σας την ενέργεια, ίσως να έχετε ανάγκη από ξεκούραση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θέματα που έχουν σχέση με τη μισθωτή εργασία και την καθημερινότητα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Θα δώσετε περισσότερη προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου δεν θα αποφύγετε τις αλλαγές σε κάποιους τομείς της ζωή σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κάποιες ενέργειες από το παρελθόν, που πιθανόν απλά να είναι κρυφές, σας ωφελούν σε οικογενειακά θέματα ή σε σχέση με κάποια ακίνητα. Την ίδια στιγμή νιώθετε ότι περιορίζεστε από ανταγωνιστές και δυσκολεύστε να φτάσετε τους στόχους σας. Ίσως τελικά η εσωτερική ένταση να σας κρατά πίσω και δεν μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πανσέληνος δεν είναι αρνητική για εσάς αρκεί να μπορείτε να διαχειριστείτε τις φοβίες και τις προκαταλήψεις. Η πανσέληνος φωτίζει το κομμάτι των σχέσεων με τους φίλους, τις παρέες και τις κοινές δράσεις για ένα σκοπό που σκοντάφτει όμως σε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Η ερωτική σας ζωή είναι ο τομέας που έχετε επικεντρωθεί, κι αυτό σας δίνει δύναμη, όπως και κάθε δημιουργία στην ζωή σας. Συζητήσεις μετακινήσεις και διευθετήσεις πρακτικών θεμάτων θα είναι στην ημερήσια διάταξη μετά τις 1/10.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Με αισιόδοξα σχέδια και ευχάριστες ασχολίες θα περάσετε αυτή την περίοδο τις μέρες σας. Στο επίκεντρο θα είναι τα παιδιά ή ο/η ερωτικός σας σύντροφος. Βρείτε το χρόνο να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Άρης πυροδοτεί την κοινωνική ζωή και σας κάνει το επίκεντρο στις παρέες και στο περιβάλλον, χωρίς να λείπει και το ερωτικό στοιχείο μέσα από όλη αυτή την κοινωνικότητα. Από την άλλη έχετε εντάσεις για οικονομικά θέματα σε μια ομάδα, εταιρεία, σύλλογο κτλ. Κρατήστε χαμηλούς τόνους υπάρχουν περιορισμοί και υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής θετικός για να συζητήσετε, να μετακινηθείτε και να φλερτάρετε. Χαρούμενα συναισθηματικά μηνύματα. Όμως η οικογένεια απαιτεί την προσοχή σας. Στην δουλειά έχετε υποχρεώσεις, μήπως έχετε παραμελήσει του στόχους, πρέπει να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο. Αυτό θέλει να σας πει η πανσέληνος στις 1/10.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα είναι ο χώρος του σπιτιού και η οικογένεια. Έχετε πολλές υποχρεώσεις και δραστηριότητες σε ότι έχει σχέση με τα ακίνητα, τους οικείους σας, την πατρίδα γενικότερα. Είναι μια ουδέτερη κατά τα άλλα εβδομάδα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης στον τομέα της καριέρας και των στόχων σας είναι ανάδρομος και οι καθυστερήσεις δεν θα λείπουν σε ανοίγματα κοινωνικά ή επαγγελματικά που θέλετε να κάνετε. Οικονομικές απολαβές θα υπάρχουν στις αρχές της εβδομάδας, αλλά προβλήματα με συνεργασίες ή με τον/την σύντροφο ή τους συνεταίρους σας μπορεί να σας περιορίσουν. Μία συνεργασία ή μία σχέση θα περάσει κρίση.

ΛΕΩΝ. 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε επικεντρωμένοι στο περιβάλλον αλλά πρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και πέρα από αυτό. Θετική η πανσέληνος για εσάς, βγαίνετε από τα στενά πλαίσια και αφουγκράζεστε καινούργιες φιλοσοφίες και αποκτάτε στόχους που σας εξιτάρουν. Θετική περίοδος και για τα οικονομικά σας. Οι συζητήσεις θα αφορούν περισσότερο θέματα οικογένειας, ακινήτων και πατρίδας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από την αρχή του μήνα δίνετε πολύ από την ενέργεια σας σε γραφειοκρατικά θέματα, σε θέματα που αφορούν τους συγγενείς, αλλά και ότι έχει σχέση με το εμπόριο. Γίνεστε πιο κοινωνικοί. Σε γενικές γραμμές όμως είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που πρέπει να διευθετήσετε προσωπικές και οικογενειακές εκκρεμότητες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη σας κάνει αγαπητούς στους γύρω σας, στις 28/9 θα έχετε μία επιτυχία ή μία εύνοια σε ερωτικά και δημιουργικά θέματα. Άτομα διαφορετικά από εσάς αλλά με γνώσεις και ελεύθερο πνεύμα θα διεκδικήσουν την προσοχή και την αγάπη σας. Τα αδιέξοδα βρίσκονται σε απλά καθημερινά θέματα. Ένα αισιόδοξο σχέδιο ίσως να «σκοντάφτει» σε διαδικαστικές λεπτομέρειες ή στην εργασία σας. Προσοχή σε ότι αφορά μακρινά ταξίδια και την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Υπάρχουν οικονομικά θέματα που σας απασχολούν κι αυτό επιτείνεται την πανσέληνο. Υποχρεώσεις προς τρίτους είναι αυτό που πρέπει να φροντίσετε αυτό το διάστημα. Ίσως κάποια επένδυση ή κάποια κληρονομικά θέματα σας απασχολούν. Έχετε όμως και έντονα την πρόθεση να ψάξετε πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ή να κάνετε μια αγορά. Είστε πολύ κοινωνικοί και θα έχετε πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από τις 1/10 και μετά θα είστε επικεντρωμένοι σε οικονομικά και ηθικά θέματα. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα . Ο Δίας είναι σε ευνοϊκοί θέση για εσάς, κάντε μεγαλεπήβολα σχέδια για μια ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό σχέδιο. Κινηθείτε με προσεκτικά όπως άλλωστε το συνηθίζετε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας μια κρυφή σχέση θα σας γεμίσει με πάθος αλλά και φοβίες. Αν πρόκειται για ένα οικονομικό εγχείρημα, τότε κινήστε με κάποιο ρίσκο που μπορεί να σας αποφέρει κέρδη. Όμως σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να χαρείτε τίποτα που δεν το διέπει η νομιμότητα. Σε ότι αφορά τις σχέσεις σας αντιθέτως, αν κάνετε υπομονή και σχεδιάσετε καλύτερα τον τρόπο που θα χειριστείτε τα συναισθηματικά σας, θα έχετε αργότερα αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πανσέληνος γίνεται απέναντί σας και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Ο Ήλιος φωτίζει την προσωπικότητα σας (χρόνια πολλά!), είναι μια συγκυρία που πρέπει να σταθμίσετε τα δικά σας θέλω αλλά και του/της συντρόφου. Βρείτε τη «χρυσή τομή», μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αμφιταλαντεύεστε σε ότι έχει να σχέση με συνεργασίες και γάμο. Συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις για οικονομικούς λόγους το τέλος της εβδομάδας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος είναι ζώδιο σας από 1/10 και αρχίζει η περίοδος των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά!), είστε πολύ δοτικοί κι αυτό αντανακλάται στους γύρω σας. Η προσωπικότητα σας φαίνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Βρείτε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που μερικές φορές σας λείπει. Ξεχωρίζετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η πανσέληνος επηρεάζει κι εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, φωτίστε περισσότερο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τις ομάδες που συμμετέχετε είναι πολύ εποικοδομητικές. Ο/Η σύντροφος ,σας διεκδικεί κι αυτό είναι κάτι που σας εξιτάρει. Άτομα μέσα από μια συνεργασία μπορεί να σας δείξουν την ερωτική διάθεση που έχουν προς εσάς, το φλερτ δεν θα λείψει. Στις 29/9 όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ίσως υπάρξουν προστριβές με τον/την σύντροφο για οικογενειακούς λόγους ή για κάποια ακίνητα. Επίσης θα διαπιστώσετε ότι συνεργάτες και συνεταίροι είναι πολύ εριστικοί απέναντί σας. Προσοχή σε νομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός ξαναγυρνά σε και σας επηρεάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Εκτός από τις ανατροπές που μπορεί να έχετε σε συνεργασίες και συγκατοικήσεις, σας επηρεάζει και η πανσέληνος στις 1/10 σε ότι αφορά την εργασία σας, την καθημερινότητα και την υγεία σας. Αυτό το διάστημα είστε ιδιαίτερα εσωστρεφείς και η μεταβλητότητα που υπάρχει στην καθημερινότητα σας αγχώνει. Βρείτε την ψυχική ισορροπία που τόσο έχετε ανάγκη.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όλο αυτό το διάστημα έχετε ιδιαίτερη διαίσθηση και καλλιτεχνική δημιουργία με τον Ποσειδώνα να βοηθά και σε ρομαντικούς έρωτες. Αυτή την εβδομάδα μετά τις 1/10 απομονώνεστε και κάνετε σχέδια για το μέλλον χωρίς να μπορείτε να δείξετε ακόμα την αξία σας. Ίσως δεν είστε σίγουροι ακόμα για τις επόμενες κινήσεις ,κι αυτό σας προκαλεί ανασφάλεια. Μένετε μόνοι για να γνωρίσετε καλύτερα τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πρέπει να δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην ψυχική σας υγεία γιατί έχει άμεση επίπτωση και στην σωματική.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας θα έχετε μία επαγγελματική επιτυχία που πρέπει να την διαχειριστείτε σωστά ώστε να αποδώσει. Η καθημερινότητα είναι σκληρή ίσως και η δουλειά να απαιτεί κούραση αλλά η ευόδωση ενός στόχου είναι πιθανή. Άτομα του περιβάλλοντός σας π.χ. συγγενείς, αδέρφια, φίλοι κτλ. σας στερούν την «άνεση» στην καθημερινότητα, μπορεί κάποιο άτομο να είναι εριστικό ή να χρειάζεται τη βοήθειά σας. Προσοχή στις εντάσεις στο χώρο εργασίας, πολλά θέματα μπορεί να καθυστερούν, κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αισθάνεστε ότι γίνονται συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας. Μην συμμετέχετε σε κουτσομπολιά. Επίσης μπορεί να συζητάτε κάποια πράγματα κρυφά ή να κάνετε μυστικές συμφωνίες. Η πανσέληνος στις 1/10 δεν είναι αρνητική για εσάς, αντίθετα γίνεστε εξωστρεφείς , δημιουργικοί, βλέπετε πολύ κόσμο, και αν και λίγο κυκλοθυμικοί καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας ένα σχέδιο που θα σας ενθουσιάσει. Συναισθηματικά ανοίγεστε και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία (που άλλωστε είναι γνώρισμά σας).

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αποσπά την προσοχή σας η κοινωνική ζωή, γίνεστε αρκετά εξωστρεφείς και συμμετέχετε σε κοινές δραστηριότητες. Έχετε αρκετές ιδέες και θέλετε να τις μοιραστείτε. Ευνοϊκή η συναναστροφή σας με τους άλλους. Η ομάδες σας βοηθούν να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης είναι ανάδρομος και όσο και να επιθυμείτε να τρέξουν τα σχέδια σας είναι δύσκολο να καταφέρετε την «ταχύτητα» που θέλετε. Ερωτικά συνεχίζετε να διεκδικείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά κι εκεί μπορεί να υπάρχει μια στασιμότητα. Όμως στην αρχή της εβδομάδας το πάθος σας θα κάμψει κάθε αντίσταση και θα έχετε αυτό που επιθυμείτε. Αισιοδοξία και χαρά για τα επιτεύγματα σας σε ένα δημιουργικό σχέδιο. Μια γνωριμία μπορεί να σας εξιτάρει. Στις 29/9, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλά από τα σχέδια σας θα «κολλήσουν» στο οικονομικό, αυτό θα σας απογοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πανσέληνος φωτίζει τις υποχρεώσεις που έχετε στην οικογένεια και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Θέματα ακινήτων έρχονται σε πρώτο πλάνο. Οι ισορροπίες είναι «λεπτές» μεταξύ των δικών σας επιδιώξεων και των οικείων σας. Είναι μία πανσέληνος που θα σας προβληματίσει γιατί και οι δύο αυτοί τομείς είναι σημαντικοί στη ζωή σας, αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο είναι οι γεννημένοι τέλος του δεκαήμερου. Συζητήσεις, μετακινήσεις καθώς γραπτός και προφορικός λόγος είναι θετικά αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη στις 2/11 εγκαινιάζει μια πολύ καλή περίοδο για τη συναισθηματική σας ζωή.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι σκοποί και οι στόχοι σας σε πρώτο πλάνο. Η κοινωνική καταξίωση είναι αυτό που σας ενδιαφέρει την συγκεκριμένη εβδομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορείτε να είστε ήρεμοι, αντίθετα δείχνει ότι καταπιέζετε για άλλη μια φορά τον εαυτό σας (ως συνήθως). Σε γενικές γραμμές είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, γιατί δεν έχετε, οι περισσότεροι από εσάς, πλανητικές όψεις που σας επηρεάζουν. Γι’ αυτούς που γεννηθήκαν αρχές του δεκαημέρου η πανσέληνος δείχνει έντονα το διχασμό μεταξύ των επιδιώξεών σας και της οικογένειας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μία εβδομάδα που πρέπει να δείξετε τις αντοχές σας απέναντι στις συνεχόμενες επικρίσεις των δικών σας ανθρώπων. Η οικογένεια θέλει να σας κατευθύνει κι εσείς αντιστέκεστε. Αυτό όμως θα σας οδηγήσει στο να ψάξετε τον εαυτό σας και να δείτε και τα θετικά, άσχετα αν πρέπει πολλές φορές να καταπιεστείτε. Αναρωτηθείτε αν κι εσείς φέρνετε σε αδιέξοδο τους άλλους. Είστε φορτισμένοι με όλους τους δύσκολους πλανήτες στο δεκαήμερό σας, όμως θα βγείτε πιο δυνατοί, αν δείτε ότι στο μέλλον έχετε προοπτικές. Ο Πλούτωνας δημιουργεί φοβίες που πολλές φορές δεν συνάδουν με την πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, μπορεί και να πιεστείτε στην προσπάθεια να καταξιωθείτε. Η πανσέληνος είναι θετική για όλους αλλά περισσότερο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Η κοινωνική ζωή και οι στόχοι σας φωτίζονται και βγαίνετε από τα αδιέξοδα των προηγούμενων ημερών, είστε πιο αισιόδοξοι κι αυτό βοηθά σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Μπορεί το περιβάλλον σας να είναι λίγο «κυκλοθυμικό», αλλά εσείς τώρα στοχεύετε ψηλότερα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα νιώσετε την ανάγκη να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας κι αυτό από μόνο του είναι θετικό. Ο Ήλιος σας κάνει πιο αισιόδοξους και εξερευνητές (είναι άλλωστε ένα από τα στοιχεία που διέπουν τον χαρακτήρα σας). Είστε ανοιχτοί σε καινούργιες εμπειρίες, θέλετε να γνωρίσετε άλλες φιλοσοφίες και καινούργιους ανθρώπους. Όλη αυτή η συγκυρία βοηθά να πλησιάσετε τους στόχους σας. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα με θετικό πρόσημο.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να μην σας αφήνει τόσο εύκολα να εκφραστείτε, είστε τόσο λαλίστατοι κι όμως δεν μπορείτε να βγάλετε όλοι την παρορμητικότητα που έχετε μέσα σας. Το περιβάλλον είναι «εχθρικό» όμως οι «επιθέσεις» δεν σας αγγίζουν ιδιαίτερα. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε μια συμφωνία που περιμένατε από καιρό (θεωρήστε ότι είναι επιτυχία) και ίσως προέρχεται από κρούσεις που είχατε κάνει στο παρελθόν. Συναισθηματικά θα έχουν ανταπόκριση τα λόγια σας και ο/η σύντροφο θα σας αποδείξει πόσο σας αγαπά. Αμέσως μετά στις 29/9, πρέπει να προσέχετε αφού θα αισθανθείτε περιορισμό και απογοήτευση από κάποιο έγγραφο ή μία συζήτηση που θα σας γυρίσει πίσω στο παρελθόν. Προσοχή στις μετακινήσεις και γενικά ότι αφορά την κίνηση και το λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θέματα σπουδών, εξωτερικού, διδασκαλίας και ταξιδιών είναι μέσα στις συζητήσεις που θα κάνετε αυτό το διάστημα. Ευχάριστες διαδρομές και συναντήσεις με διαφορετικούς ανθρώπους από εσάς. Η πανσέληνος επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας. Χρειάζεται να βρείτε τρόπους να βγάζετε περισσότερα χρήματα, οι συνθήκες δημιουργούν μια αστάθεια στα οικονομικά κι εσείς πρέπει να βρείτε κι άλλες πηγές εισοδήματος. Η Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας ευνοεί στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εύνοια από τον Δία σε κοινές δράσεις με ομοϊδεάτες. Είστε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις που έχετε σε τρίτους. Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Ότι έχει σχέση με επενδύσεις, κληρονομικά, ασφάλειες και γενικά χρηματοοικονομικούς οργανισμούς θα είναι για εσάς προτεραιότητα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μία προαγωγή ή μία αύξηση στον μισθό σας στην αρχή της εβδομάδας είναι πιθανή. Όμως στο χώρο εργασίας οι συνθήκες δεν είναι και τόσο ευχάριστες με τους συναδέρφους ή τους υφισταμένους σας. Η καθημερινότητα σας «τρώει» όλη την ενέργεια, πρέπει να ξεκουράζεστε και να προσέχετε την υγεία σας. Αν συμμετέχετε σε μια εταιρεία, ομάδα, σύλλογο, κόμμα κτλ. να προσέχετε γιατί αυτό μπορεί να είναι επιζήμιο και σε υλικό αλλά και ηθικό επίπεδο.                                                    

                          

      

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online