ΕΔΒΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 12-18/10/20

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η νέα Σελήνη δίνει έμφαση στη δικαιοσύνη, τη δεκτικότητα, το μοίρασμα και τη συντροφικότητα, δηλαδή σε μια ιδανική κοινωνία που έχει σαν γνώμονα τον άνθρωπο. Η αρμονία διακατέχει το σύμπαν κι επειδή είμαστε ένα κομμάτι του, πρέπει να εναρμονιστούμε. Ο χτύπος της καρδιάς μας, αβίαστα πάλλεται μέσα μας.

Η αναπνοή μας πρέπει να συντονιστεί με την αρμονία που από μόνο του έχει το σώμα μας, χωρίς εμείς να κάνουμε καμία προσπάθεια. Αυτή τη φύση πρέπει να υπηρετήσουμε. Χαλάμε τη «μουσική» που μας χάρισε η φύση με ανταγωνισμούς, αδικίες, υπέρμετρη φιλοδοξία… κι όλα αυτά ακούγονται σαν παραφωνία στο σύμπαν.

ΚΡΙΟΣ. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να καθυστερήσει ότι έχει σχέση με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και σχέδια για επενδύσεις. Όμως καλή έκβαση θα έχετε σε εργασιακά και καθημερινά θέματα στις 12/10. Βοήθεια για αρκετό χρονικό διάστημα σε σκοπούς και στόχους, με τρόπο που δεν μπορείτε να διακρίνετε ακόμα. Φροντίστε να μην αφήνετε τις πρακτικές δουλειές στην τύχη τους στο τέλος της εβδομάδας, αυτά ισχύουν περισσότερο γι’ εσάς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει αρκετή ένταση με πρόσωπα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία. Αποφύγετε τις κόντρες με τον/την σύντροφο, έκρυθμες καταστάσεις με συνεργάτες. Κάποιοι επαγγελματικοί στόχοι θα σκοντάψουν σε υπόγειες ενέργειες. Η νέα Σελήνη δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  

ΤΑΥΡΟΣ. Το πρώτο δεκαήμερο θα διανύσει μια ουδέτερη εβδομάδα, δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν άμεσα. Το δεύτερο δεκαήμερο στις 12/10 έχει την τύχη με το μέρος του, ερωτικές σχέσεις μπορεί να πάρουν ένα πιο μόνιμο χαρακτήρα. Εξομολογήσεις θα σας χαροποιήσουν. Δημιουργικά σχέδια με συνεργασίες ευνοούνται. Επιστροφές και επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν, είναι ευχάριστες. Αν κι οι ιδέες και τα σχέδιά σας είναι λίγο σουρεαλιστικά, θα έχετε τη δυνατότητα να τα πραγματοποιήσετε σε βάθος χρόνου. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου είναι σας να έχετε ένα άλλο «θεό» γιατί οι δυσκολίες είναι ψυχολογικές και άμεσα επηρεάζουν και το σώμα σας. Η εσωτερική ένταση κι ο ανταγωνισμός δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη νοοτροπία σας και να γνωρίστε καινούργια πράγματα, αλλά πρακτικά θέματα σας εμποδίζουν. Η νέα Σελήνη σας εφιστά την προσοχή σε θέματα δουλειάς, διατροφής και υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Μια εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες μεταπτώσεις, για εσάς του πρώτου δεκαήμερου, είναι αυτή που θα διανύσετε. Το δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζεται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή με συνέπεια να υπάρχουν καθυστερήσεις κι εμπόδια στην καθημερινότητα και το χώρο εργασίας. Η οικογένεια, σας στηρίζει, συζητήσεις για πρακτικά θέματα θα επανέλθουν και ίσως βρουν λύση. Αν και το «τοπίο» είναι λίγο θολό σε ότι έχει σχέση με την καριέρα, οι επενδύσεις και οι στόχοι σας σε βάθος χρόνου μπορεί να προχωρήσουν, αρκεί να μην εθελοτυφλείτε στις προσδοκίες σας. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου είστε προσηλωμένοι σε αυτά που σας ευχαριστούν, είτε αυτό είναι κάποιο χόμπι, μία δημιουργική ασχολία, είτε ο ερωτικός σας σύντροφος. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να υπάρχουν κόντρες με τους ομοϊδεάτες ή τις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχετε. Δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να αναστείλουν κάποιες δραστηριότητές σας. Η νέα Σελήνη σας δίνει μεν την τάση να το «ρίξετε έξω», αλλά έχετε περιορισμούς κι εκκρεμότητες χρηματοοικονομικές προς τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Ουδέτερο διάστημα για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει άνεση και αποδοχή από το περιβάλλον του. Συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν, θα σας δώσουν χαρά. Μην αφήσετε τα όνειρά σας για μια συντροφική σχέση, συνεχίστε να προσπαθείτε ακόμα κι αν το άτομο είναι διαφορετικό από εσάς. Πρέπει να «οραματίζεστε» και να επιδιώκετε αυτό που θέλετε σε μια συνεργασία. Ο ρομαντισμός θα σας φέρει πιο κοντά σε μία σχέση, σε βάθος χρόνου. Στο τέλος της εβδομάδας ελαττώστε στην άκρατη φαντασία σας. Το τρίτο δεκαήμερο είναι αναγκασμένο, θα έλεγα, να εστιάσει σε οικογενειακά θέματα. Οι δυσκολίες όμως σας ξεπερνούν, γιατί δεν μπορείτε να βρείτε κοινά σημεία ειδικά αν τα δικά σας σχέδια δεν συμπορεύονται με της οικογένειας. Αν δεν θέλετε να υπάρξουν ρίξεις αφήστε για την άλλη εβδομάδα τα σημαντικά. Η νέα Σελήνη δεν ευνοεί τις αποφάσεις για οικογενειακές επιχειρήσεις ή για συγκατοικήσεις.

ΛΕΩΝ. Προσπαθήστε να ανασυνταχθείτε αυτή την εβδομάδα, όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχετε περιθώρια βελτίωσης στα οικονομικά, μάλιστα συζητήσεις που είχαν γίνει παλαιότερα για οικογενειακά θέματα, στις 12/10 θα έχουν καλή έκβαση. Ο ανάδρομος Ερμής βέβαια δεν αφήνει περιθώρια για κάτι σταθερό ακόμα. Ένα εργασιακό θέμα που έχει σχέση με διαχείριση οικονομικών, σας κάνει να υπερβάλετε του αποτελέσματος. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε μεγάλες προσδοκίες σε οικονομικό επίπεδο, όμως μην ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Το τρίτο δεκαήμερο μετά τις 14/10 θα έχει αρκετή ένταση γιατί πρέπει να διεκπεραιώσει γραφειοκρατικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις και μετακινήσεις ίσως δοκιμάσουν τα νεύρα σας. Θα αισθανθείτε ότι περιορίζεστε στο χώρο εργασίας κι ίσως να υπάρχουν προβλήματα με υφισταμένους σας. Προσπαθήστε, αν δεν θέλετε να διακόψετε τις «διπλωματικές σχέσεις», να συγκρατήσετε τα νεύρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Σε προσωπικά θέματα δεν θα υπάρχουν εξελίξεις για εσάς του πρώτου δεκαήμερου, είναι ευκαιρία να ανασυνταχθείτε. Το δεύτερο δεκαήμερο αυτοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πετύχετε σε διαπραγματεύσεις με το περιβάλλον σας. Θεωρώ ότι είστε πολύ συμπαθείς και μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Άτομα που δεν το περιμένετε, κι ίσως προέρχονται από το παρελθόν, θα σας εκφράσουν την αγάπη τους. Είναι μία χρονική περίοδος, και πέραν αυτής της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθούν ρομαντικά ή καλλιτεχνικά σχέδια με μία συγκατοίκηση ή στην άλλη περίπτωση με μια συνεργασία. Στο τέλος της εβδομάδας θα ζείτε σε ένα όνειρο, αρκεί να ξέρετε τα όρια μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, σίγουρα θα έχετε καταλάβει ότι αλλάζει ο τρόπος κι οι λόγοι που σας κάνουν να είστε ευτυχισμένοι, είτε ερωτικά, είτε δημιουργικά. Οικονομικά αισθάνεστε εγκλωβισμένοι κι αυτό σας προκαλεί νεύρα. Είναι σωστό λόγω αυτής της ανασφάλειας να διαγράφετε και ότι σας δίνει χαρά; Ηθικά αλλά και οικονομικά θέματα σταματούν την εξέλιξη μιας δημιουργίας ή μιας ερωτικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ. Ουδέτερη αυτή η εβδομάδα για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο στον τομέα των οικονομικών έχει τον ανάδρομο Ερμή που θα δημιουργήσει καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα. Όμως στις αρχές της εβδομάδας μην ανησυχείτε, γιατί θα έχετε τη βοήθεια από την οικογένεια η οποία σας συμπαραστέκεται. Έσοδα από ένα ακίνητο δεν αποκλείονται στην παρούσα φάση. Ο Δίας με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει σε ότι έχει σχέση με το σπίτι και τη στήριξη που μπορεί να σας προσφέρουν σε μία συγκατοίκηση ή σε μία νομική υπόθεση. Στο τέλος της εβδομάδας μην έχετε ψευδαισθήσεις ή μεγάλες προσδοκίες από μία κρυφή σχέση. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να έχει υπομονή, ο Ήλιος στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!) σας δίνει λάμψη αλλά σας κάνει και πιο απαιτητικούς. Στις 13/10 θα υπάρχει μια εριστική διάθεση από την πλευρά του/της συντρόφου. Οι περιορισμοί και οι κρυφές ενέργειες από την οικογένεια θα σας κουράσουν. Οι ρίξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα με τα οικεία πρόσωπα. Ίσως επίσης να υπάρχει πρόβλημα με ένα ακίνητο. Η νέα Σελήνη γίνεται στο δεκαήμερό σας και πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε έντονα ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές, όμως υπάρχει αστάθεια στον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις κι αυτή η απόρριψη από την οικογένεια σας έχει κουράσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Το πρώτο δεκαήμερο καλό είναι να προσπαθήσει να κατοχυρώσει τα κεκτημένα του, είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Ενώ όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας ( από 3-6/11) κι ο ανάδρομος Ερμής είναι επάνω σας, σημαίνει ότι θα επανέλθουν συζητήσεις με ομάδες ανθρώπων που θα σας ευνοήσουν. Είστε συμπαθείς και σας ερωτεύονται με μεγάλη ευκολία. Από την άλλη εσείς που έχετε γεννηθεί 8-12/11, έχετε εύνοια που θα κρατήσει για αρκετό καιρό σε ότι αφορά γραπτό και προφορικό λόγο, όπως επίσης κι ότι αφορά καλλιτεχνική δημιουργία. Επικοινωνία και υποσχέσεις από αγαπημένα πρόσωπα θα γεμίσουν χαρά τη ζωή σας. Εύνοια σε ότι αφορά χώρους μάθησης, νεαρά άτομα έχουν να σας προσφέρουν πολλά. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είναι προσεκτικοί το επόμενο διάστημα σε ότι αφορά την εργασία και την υγεία. Εντάσεις στην καθημερινότητα θα σας κάνουν να θέλετε να απομονωθείτε. Επίσης πρέπει να προσέχετε την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Έχετε κουραστεί από αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σας, ίσως θα θέλετε να απομακρυνθείτε από συγγενείς και φίλους. Η νέα Σελήνη επιβαρύνει όλη αυτή την κατάσταση, ίσως αισθανθείτε απομονωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Αυτή την εβδομάδα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορούν να κινηθούν πιο άνετα, γιατί δεν έχουν άμεσες επιρροές από το πλανητικό σκηνικό. Το δεύτερο δεκαήμερο είναι σε μία φάση που αναπροσδιορίζουν την ζωή τους, κάνουν μια ανασκόπηση του παρελθόντος σε ότι αφορά τα οφέλη που αποκόμισαν από κάποιες συνεργασίες. Σκέψεις από το παρελθόν επανέρχονται, ευκαιρία να κάνετε μια αποτίμηση. Οικονομικά και ηθικά θα έχετε τη στήριξη της οικογένειας ή ότι εσείς θεωρείτε οικογένειά σας. Ακίνητα μπορεί να σας φέρουν κέρδη. Στο τέλος της εβδομάδας μην πιστεύεστε εύκολα τα μεγάλα λόγια, κρατήστε μικρό καλάθι. Εσείς που γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο και ειδικά στις αρχές, ρισκάρετε με συνεργασίες και προσέχετε τη συμμετοχή σας σε μία κοινή δράση γιατί θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Υπάρχει κόντρα ή μία ένταση με τον/την ερωτική σας σύντροφο στην αρχή της εβδομάδας, λόγω του ότι έχετε διαφορετική αντίληψη σε ιδεολογικά θέματα. Οι συνεργασίες σας για ένα δημιουργικό εγχείρημα θα είναι «το μήλον της έριδας», κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Ο απόηχος από την προηγούμενη εβδομάδα είναι θετικός, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ενώ το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές, θα είστε ικανοποιημένοι από τα επιτεύγματα αφού θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων. Κάποιες ενέργειές σας που προέρχονται από το παρελθόν, σας δημιουργούν αισιοδοξία για το μέλλον. Μπορεί κάποιο φιλικό άτομο να εκφράσει τα συναισθήματά του προς εσάς. Αυτοί που έχουν γεννηθεί από 9-11/1 έχουν την εύνοια του Δία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε, να δείξετε τα ταλέντα σας σε γραπτό και προφορικό λόγο. Αν είστε συγγραφείς ή ασχολείστε με καλλιτεχνικά, είναι μία πολύ καλή περίοδος για να αναδειχθείτε και να διαφημίσετε την δουλειά σας. Ο λόγος σας είναι καταπραϋντικός και βοηθάτε το περιβάλλον σας. Στο τέλος της εβδομάδας κλείστε τα αυτιά σας στα μεγάλα λόγια. Το τρίτο δεκαήμερο, κι ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, μπορεί να έχουν προβλήματα με μεγάλα άτομα στην ηλικία ή με άτομα κύρους, που όμως θα σας στοιχίσουν. Οι εντάσεις και οι τσακωμοί είναι στο πρόγραμμα. Προσπαθήστε να μην αφορίζετε καθετί που δεν συμφωνεί με τις απόψεις ή τους στόχους σας. Θα υπάρξουν απώλειες που θα σας περιορίσουν και θα σας κουράσουν. Αποφύγετε τις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Για το πρώτο δεκαήμερο η εβδομάδα θα είναι ουδέτερη, μπορεί να υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, όμως έχετε τη δυνατότητα να δράσετε. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα κύρους που προέρχονται από το παρελθόν. Οικονομικά έχετε την ευχέρεια να ταχτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους, μάλιστα μετά από ένα καλό λόγο που θα πουν κάποιοι για εσάς, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Οικονομικά κι ηθικά θα έχετε κρυφή βοήθεια για αρκετό χρονικό διάστημα, ίσως κι εσείς να βοηθήσετε κάποιους συνανθρώπους σας που το έχουν ανάγκη. Το τέλος της εβδομάδας είναι ακατάλληλο για οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση ή έξοδα. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να αποφύγει να δείξει τις προθέσεις του. Μπορεί να έχετε στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, αλλά υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια που ακόμα δεν είστε σε θέση να δείτε, μπορεί όμως να τα διαισθανθείτε. Προσοχή σε άτομα που είναι διαφορετικά από εσάς, αυτό το έχετε καταλάβει κι από εμπειρίες του παρελθόντος. Το εξωτερικό, οι σπουδές κι οι στόχοι σας αυτή την εβδομάδα σας προκαλούν άγχος, δοκιμασίες και το κυριότερο φοβίες. Η νέα Σελήνη δείχνει ότι θέλετε να ξεφύγετε και να γνωρίστε καινούργιες φιλοσοφίες, κουλτούρες, να ανανεωθείτε, αλλά κρυφοί «εχθροί» δεν σας αφήνουν να αποδράσετε.

ΙΧΘΥΕΣ. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα κι αυτό είναι καλό γιατί θα έχετε το περιθώριο να ανασυνταχθείτε. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την εύνοια από τον Δία και τον Ποσειδώνα με την θετική όψη να βοηθά στο να γίνει αποδεκτό από μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων που σέβονται και αποδέχονται τον τρόπο που λειτουργεί. Με τον ανάδρομο Ερμή σίγουρα θα έχετε επιστροφές από το παρελθόν ανθρώπων που ζουν μακριά. Είναι δύσκολο να προσεγγίσετε μια καινούργια φιλοσοφία, αλλά ο/η σύντροφος κι οι συνεργάτες, σας αποδέχονται και καταλαβαίνουν την αναποφασιστικότητά σας. Συζητήσεις με τον σύντροφο σας για παλιότερους στόχους και φιλοσοφίες θα είναι ευχάριστες. Στο τέλος της εβδομάδας αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και μην ακούτε τί σας τάζουν για μια συνεργασία. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είναι προσεκτικό σε ότι αφορά μια ομάδα, μια παρέα, ένα σύλλογο ακόμα και μια εταιρία που συμμετέχει, αφού υπάρχει περίπτωση να έχετε πρόβλημα με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Αποφύγετε κάθε κοινή δράση και συμφωνία, κάτι φαίνεται ότι κρύβετε πίσω από όλα αυτά. Η νέα Σελήνη είναι δύσκολη για εσάς γιατί δείχνει μια αστάθεια στα οικονομικά που πρέπει να διαχειριστείτε κάνοντας τις σωστές κινήσεις κι όχι κάτω από ψυχολογική πίεση.                                                                                                        

           

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online