ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 19-25/10/20

Κατερίνα Καράμπελα

Aστρολόγος

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Αν αποφύγουμε τα νεύρα των πρώτων ημερών της εβδομάδας, θα έχουμε καταφέρει το ήμισυ του παντός. Οι υπερβολές που βγαίνουν μετά από συσσωρευμένη ένταση ποτέ δεν έχουν καλά αποτελέσματα. Το πάθος και το “πρέπει” θα συμβαδίσουν, το ξέρω ότι αυτά τα δύο είναι αντίθετα όμως όταν πρόκειται για την αγάπη μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Προχωρήστε μπροστά και ζήστε αυτόν το διαφορετικό εαυτό σας, τίποτα δεν μένει στάσιμο, ας πολλαπλασιάσουμε την αγάπη και ας την προσφέρουμε...

 

 

 

ΚΡΙΟΣ.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο δεν είναι τόσο εύκολο να διαχειριστείτε τα οικονομικά και ειδικά τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου στις εντάσεις για οικονομικά και ηθικά θέματα. Όσο και να θέλετε να εστιάσετε σε επενδύσεις και όσο κι αν περιμένετε κεφάλαια από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, αυτό το διάστημα δύσκολο να ευοδώσουν οι προσπάθειές σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις. Σημαντικά θέματα όμως μπορεί να βγάλουν και κάποια παλιότερα λάθη στην επιφάνεια.

Στο δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης είναι ανάδρομος στο δεκαήμερo σας και φρενάρει πρωτοβουλίες που είχατε προγραμματίσει. Θέλετε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση ή να ανέρθετε κοινωνικά, αλλά υπερβάλετε και πολλές φορές βγαίνετε εκτός ορίων. Την ίδια στιγμή μια προαγωγή είναι προ των πυλών. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο οι στόχοι σας έχουν αλλάξει συθέμελα, είναι λογικό λοιπόν να αλλάζει κι η καθημερινότητά σας. Κάποιοι στόχοι στην δουλειά επιτυγχάνονται. Άτομα μεγαλύτερα ή με κύρος σας στηρίζουν σε πρακτικά αλλά και επαγγελματικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε ξαφνικές λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφό σας. Επίσης πρέπει να είστε ήρεμοι (όσο μπορείτε) σε ότι αφορά διαφορές που μπορεί να έχετε με συνεργάτες, συνεταίρους κτλ., αυτό επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί από 28/4-2/5.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει πιο ουδέτερη εβδομάδα, εκτός από τους γεννημένους στο τέλος του δεκαήμερου κι αρχές του επόμενου δεκαημέρου από 9-12/5 που θα πρέπει να διαχειριστούν ανταγωνιστικές τάσεις από άτομα με διαφορετική νοοτροπία, είναι δύσκολο να αντιληφθείτε από πηγάζουν οι “εχθρικές” τάσεις που έχουν απέναντί σας. Την ίδια στιγμή είστε πολύ τυχεροί σε ερωτικά και δημιουργικά θέματα, θέλετε να περάσετε όμορφα. Άτομα από το εξωτερικό ή διαφορετικά από εσάς θα σας δώσουν την αίσθηση της πληρότητας. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε την καλή όψη της Αφροδίτης με τον Δία και διασκεδάστε.

Το τρίτο δεκαήμερο θα περάσει μια εβδομάδα πολύ “δυνατή” με πολύ πάθος και έρωτα, δεν θα κάνετε “εκπτώσεις” στην απόλαυση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βάλετε και το μυαλό σας για να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση που δεν θέλετε να σταματήσει μόνο στο πάθος, αλλά θα θέλατε να έχει και συνέχεια. Ταξίδια, σπουδές και φιλοσοφικά, νομικά θέματα θα σας πάνε ένα βήμα πιο μπροστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να προκαλεί καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σας, στον χώρο εργασίας υπάρχει μεγάλη ασυνεννοησία. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου θα έχετε ξαφνικές εντάσεις και ειδήσεις που θα σας αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να είστε ήρεμοι και να προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου θα δώσετε όλη σας την ενέργεια στην εργασία, σε πρακτικά θέματα και στην υγεία σας. Όλα αυτά μπορεί να προέρχονται από παλιά και τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Το δεύτερο δεκαήμερο μετά τις 19/10 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες και καθυστερήσεις σε απλά καθημερινά θέματα καθώς και σε θέματα δουλειάς και υγείας. Ο ανάδρομος Άρης κρατά πίσω τις όποιες πρωτοβουλίες θέλετε να πάρετε σε συλλογικό επίπεδο. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαήμερου θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε μεγάλα οικονομικά βάρη που εξυπηρετούν μια συλλογική προσπάθεια. Την ίδια στιγμή θα έχετε την στήριξη από τους δικού σας ανθρώπους και την οικογένεια.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει εύνοια σε ότι αφορά οικογενειακές επιχειρήσεις και κληρονομικά θέματα. Γενικά θα είστε πολύ φορτισμένοι με την οικογένεια και με υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας και φαίνεται ότι παρόλο την ένταση καταφέρνετε να σταθεροποιήσετε τις υποχρεώσεις σε οικονομικά που αφορούν τρίτους π.χ. τράπεζες, δάνεια κτλ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Στην αρχή της εβδομάδας εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου μπορεί να μιλάτε ανεξέλεγκτα για καταστάσεις που σας είχαν πειράξει στο παρελθόν και τώρα δεν σταματάτε τα παράπονα στον/στην αγαπημένο σας. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει ένταση, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου έχετε εστιάσει σε δημιουργικά σχέδια που προέρχονται από παλιότερα. Μηνύματα, συναντήσεις και επιστροφές θα έχετε αυτό το διάστημα από φίλους ή αγαπημένους που θέλουν να επιστρέψουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή του συνεργάτες-συνεταίρους. Μην υπερβάλετε στους στόχους γιατί μπορεί να σας στοιχήσει αργότερα. Επίσης ο/η σύντροφος και οι συνεργάτες όπως και οι συγγενείς θα σας ευνοήσουν και θα βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Καλές συντροφικές σχέσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο θα ζήσει το πάθος σε όλο του το μεγαλείο. Το έχετε καταλάβει ότι κάτι σημαντικό αλλάζει στις διαπροσωπικές και τις συντροφικές σας σχέσεις, ίσως μια συζήτηση ή μια συνάντηση αποβεί “μοιραία” για τις σχέσεις σας, τις προσωπικές ή για τις συνεργασίες σας. Ότι και να είναι για σας, είναι θετικό, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας και προχωρήστε, συζητήστε σοβαρά για μία σημαντική σχέση στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ.

Για εσάς που γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο επανέρχονται συζητήσεις για οικογενειακά θέματα που σας φορτίζουν έντονα στην αρχή της εβδομάδας. Οι στόχοι σας αλλάζουν με τις παρούσες συνθήκες και πιθανόν να μην συνάδουν τα λεγόμενα της οικογένειας με τα δικά σας. Απρόβλεπτες συζητήσεις και μετακινήσεις. Οικογενειακά θέματα και ακίνητα σας απορροφούν όλη την ενέργεια, θέματα από το παρελθόν επανέρχονται.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος δευτέρου δεκαήμερου και αρχές τρίτου, πρέπει να αποφεύγουν τις μεγάλες εντάσεις, η υπεραισιοδοξία και η υπερδιέγερση σας επηρεάζουν σωματικά. Την ίδια στιγμή και για άλλους λόγους π.χ. στην εργασία μπορεί να έχετε καλή εξέλιξη και οικονομική άνοδο.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει καλή έκβαση σε εργασιακά και οικονομικά θέματα, που όμως έχει παλέψει με πάθος για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Σταθεροποιούνται οι σχέσεις στον εργασιακό χώρο και πιθανόν να έχετε και αύξηση στα εισοδήματά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Το πρώτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να έχει εντάσεις και διαπληκτισμούς με συγγενείς, φίλους, γείτονες κτλ. Έχετε μία τάση να μιλάτε και να κάνετε παρατηρήσεις, μην το παρακάνετε αυτό το διάστημα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Ο Ερμής προκαλεί παρανοήσεις και εμπόδια στις μετακινήσεις καθώς και βλάβες σε ηλεκτρονικά μέσα.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως οι γεννημένοι τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου θα υπερβάλουν σε θέματα ερωτικών σχέσεων και θα έχουν ένταση για το ποιος θα επικρατήσει στην σχέση. Από την άλλη η Αφροδίτη σας δίνει όλα τα θέλγητρα που χρειάζεστε για να φέρετε τα πάντα στα μέτρα σας. Είστε γοητευτικοί και συμπαθητικοί στους γύρω σας.

Είναι μια αρκετά ερωτική και δημιουργική περίοδος και για το τρίτο δεκαήμερο που, εκτός από το πάθος, θα έχετε και σταθεροποίηση μιας σχέσης. Μια σχέση θα σας αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα, εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε αυτή την εβδομάδα.

 

ΖΥΓΟΣ.

Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να έχετε συζητήσεις οικονομικές και υποχρεώσεις που θα σας εκνευρίσουν, θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε γι’ αυτό μην πάρετε αποφάσεις και μην κάνετε συμφωνίες που θα αλλάξουν αργότερα. Ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις θα σας βγάλουν λεκτικά εκτός ορίων, ειδικά εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές δευτέρου.

Όπως επίσης οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές τρίτου (11- 14/10) θα έχουν μια ένταση στο χώρο του σπιτιού, που έχει άμεσο αντίκτυπό και στην συντροφική σας σχέση, απογοητεύστε και κρύβετε τα συναισθήματά σας. Την ίδια στιγμή έχετε την συμπαράσταση από πρόσωπα της οικογένειας ή μια κρυφή οικονομική βοήθεια.

Στο τρίτο δεκαήμερο φαίνεται ότι μέσα από πολλές αναμορφώσεις και μεταλλάξεις, καταφέρνετε να βρείτε ηρεμία στην οικογένεια, έστω κι αν κλείνεστε στον εαυτό σας. Σταθεροποιούνται οι συνθήκες και σιγά-σιγά θα αισθανθείτε καλύτερα, ίσως μια κρυφή σχέση σας ηρεμεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Ο Ερμής ανάδρομος στο πρώτο δεκαήμερο δυσκολεύει τις συζητήσεις, καθυστερεί τις συναντήσεις. Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικές εντάσεις και λόγια που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Στις 24/10 μπαίνει ο Ήλιος στο δεκαήμερο (χρόνια πολλά!) έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όμως λόγω του ανάδρομου Ερμή οι παρεξηγήσεις δεν θα λείπουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα διανύσει μια ήρεμη περίοδο με εξαίρεση τους γεννημένους στο από 10-14/11, που στην αρχή της εβδομάδας θα έχουν μεγάλες εντάσεις με το περιβάλλον τους και η καθημερινότητα θα θυμίζει εμπόλεμη κατάσταση. Προσοχή στις μετακινήσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Την ίδια στιγμή θα έχετε τη συμπαράσταση από ομάδες ανθρώπων. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και ο γραπτός και προφορικό σας λόγος θα έχει μεγάλη απήχηση.

Το τρίτο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιο αισιόδοξο, βγαίνει από τα στενά όρια του περιβάλλοντος και κάνει τις υπερβάσεις που ήθελε εδώ και καιρό. Συναισθηματικά αισθάνεστε ότι διώχνετε τα “βαρίδια” από πάνω σας, οι παρέες και γενικά οι συλλογικοί χώροι σας βοηθούν να εκφραστείτε πιο εύκολα. Κατοχυρώνετε κάποιες ιδέες σας αλλά και ερωτικά βρίσκετε ανταπόκριση και ζείτε έντονα, επίσης μπορείτε να κάνετε πιο μόνιμη την θέση σας σε μια ομάδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Το πρώτο δεκαήμερο με τον ανάδρομο Ερμή επαναφέρει σκέψεις στο μυαλό του χωρίς να υπάρχει μια αληθινή ή πρακτική βάση και ταράζεστε ψυχολογικά. Εντάσεις στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας για θέματα που επανέρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή στην ψυχική σας υγεία που έχει αντίκτυπο και στη σωματική.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, αυτοί που επηρεάζονται από τις όψεις είναι οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαήμερου 12-13/12, με εντάσεις που θα προέρχονται από την οικογένεια, το πιθανότερο για οικονομικούς λόγους. Όμως θα βρεθεί λύση μέσω των δικών σας προσπαθειών στην καριέρα σας, επίσης ένα μεγαλύτερο άτομο στην ηλικία ή με κύρος π.χ. προϊστάμενος θα σας βοηθήσει οικονομικά.

Το τρίτο δεκαήμερο θα αρχίζει να παίρνει “ανάσες” στην πίεση που είχε μέχρι τώρα στα οικονομικά του. Κάποια έσοδα σταθεροποιούνται μέσα από ριζικές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε πλέον τα οικονομικά σας. Επωφεληθείτε την εβδομάδα για να κάνετε μια δική σας δουλειά που θα σας αποφέρει κέρδη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Ο ανάδρομος Ερμής κάνει δύσκολη την επικοινωνία και αρκετές φορές καταλήγει σε εντάσεις. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειας, ίσως επανέλθουν συζητήσεις που “καίνε” και ίσως να ανακατευτούν κι άλλοι άνθρωποι που δεν ανήκουν στην οικογένεια σας, αυτό ισχύει περισσότερο για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές δευτέρου.

Σε γενικές γραμμές το δεύτερο δεκαήμερο που είναι γεννημένοι από 3-7/1 θα έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα, ενώ αυτοί που γεννηθήκαν στο τέλος από 8-10/1 πιθανόν να έχουν εντάσεις στην οικογένεια, το μυστικό είναι να μην μεγαλοποιήσετε τις επιθέσεις που τυχόν υποστείτε και θα έχουν σαν αντικείμενο παλιά απωθημένα. Την ίδια μέρα μπορεί να αισθανθείτε έναν αέρα ανανέωσης να μπαίνει στην ζωή σας, έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Εύνοια σε θέματα σπουδών, καθώς κι από άτομα του εξωτερικό ή με διαφορετική κουλτούρα. Έντονα συναισθήματα με μια δόση υπερβολής. Το τρίτο δεκαήμερο μέσα από ριζικές μεταμορφώσεις θα αισθανθεί πιο αισιόδοξα σταθεροποιώντας τους στόχους και τις ερωτικές τους σχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Στην αρχή της εβδομάδας εσείς που γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να κρατήσετε την ισορροπία μεταξύ της οικογένειας και της καριέρα σας. Τα παράπονα δεν θα λείψουν κι ίσως να σας ξαφνιάσει το πόσα κρατούσαν μέσα τους οι δικοί σας άνθρωποι από το παρελθόν που δεν έχουν εκφράσει.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, αυτοί που επηρεάζονται από το πλανητικό σκηνικό είναι οι γεννημένοι από 7-10/2 που φαίνεται ότι θα έχουν εντάσεις στο περιβάλλον τους (συγγενείς, φίλους, γείτονες, αδέρφια κτλ.). Μην πείτε μεγάλα λόγια που ίσως βγαίνουν από εσωτερική ανάγκη να βοηθήσετε, πολύ πιθανό είναι να εγείρετε αντιδράσεις. Κάντε την καθημερινότητα πιο εύκολη και ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα ή την εργασία σας. Επίσης μπορεί να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας π.χ. είναι άρρωστοι.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει μεγάλο παρασκήνιο σε ότι αφορά κρυφές οικονομικές πηγές, επενδύσεις, κληρονομικά και κρυφές αλλά με πάθος ερωτικές σχέσεις. Όλα έχουν μια δόση μυστηρίου που όμως θα σταθεροποιήσουν την μέχρι τώρα ζωή σας. Ίσως χωρίς να το έχετε συνειδητοποιήσει, ακόμα και το παρασκήνιο σας ωφελεί πολλαπλά. Προσοχή βέβαια, πρέπει να είστε δίκαιοι σε ότι κάνετε, γιατί μερικές φορές λειτουργείτε με την δική σας “υπερκόσμια” δικαιοσύνη, ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρνει εμπόδια, σε ταξίδια, σπουδές και στόχους, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν αργότερα να δράσετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου προσέχετε λίγο τις ξαφνικές λεκτικές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σας, ίσως έχετε διάσταση απόψεων. Προσοχή επίσης και στις μετακινήσεις, ο εκνευρισμός δεν ωφελεί, αυτό πρέπει να έχουν υπ’ όψιν και οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου.

Αυτοί που ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο από 3-7/3 δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Ενώ οι γεννημένοι 8- 12/3 στις αρχές της εβδομάδας θα έχουν εντάσεις για οικονομικά θέματα που μάλλον προέρχονται από παλιές εκκρεμότητες ή από ανταγωνιστές που ήδη γνωρίζετε. Όμως συνεργασίες θα σας ευνοήσουν. Η σχέση με τον/την σύντροφο θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μέσα από μια πολυτάραχη κοινωνική ζωή, βγαίνουν τελικά αλώβητοι και συνεχίζουν να εξελίσσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Πολύ καλή εβδομάδα για να προχωρήσετε στη εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 15:25

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online