Ο κρυφός εχθρός.....

lifespeed.gr


Μόλλη Μαχαίρα

 

 

 

 

 

Ο κρυφός εχθρός της χώρας μας αυτή τη στιγμή δεν είναι ο Τούρκος. Ο Τούρκος είναι ο φανερός εχθρός μας. Υπάρχει μία πολύ σοβαρή εγκυμονούσα επικίνδυνη κατάσταση η οποία έχει να κάνει με τη σταδιακή εγκατάσταση των Μουσουλμάνων στη χώρα μας. Αυτή η σταδιακή, αλλά και κατά τα άλλα πολύ επικίνδυνη εγκατάσταση αν προχωρήσει με τον ίδιο ρυθμό που προχωρά τώρα, θα είναι πλέον σοβαρή. Αυτός είναι ο ουσιαστικός κίνδυνος ο οποίος στη παρούσα φάση δεν είναι ορατός, αλλά καλύπτεται από διάφορες τεχνητές παραμέτρους και κινδυνολογίες και την προστασία των προσφύγων.
 

Ας δούμε τις ενδείξεις αλλά και τις αποδείξεις για την επικινδυνότητα της εγκατάστασης των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Έχουν προκύψει πολλά παραδείγματα και πολλές συνθήκες που πρέπει να μας προβληματίσουν , πρέπει να μας απασχολήσουν και πρέπει να μας ανησυχήσουν. 

Καλοκαίρι 2000 οι Μουσουλμάνοι εργαζόμενοι στην Ιταλία κήρυξαν παν - Ιταλική απεργία ζητώντας να τους παραχωρηθούν ελευθερίες σύμφωνα με τις Ισλαμικές αρχές.


Μάρτιος 1998 Οι Μουσουλμάνοι κάτοικοι της Μ. Βρετανίας απαίτησαν διαχωρισμό των κατοικημένων τους περιοχων από τους Χριστιανούς με αιτιολογία ότι αυτοί τους παρενοχλούσαν στη τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων.
Στις Φιλιππίνες η οργάνωση Abu Sayyaf έχει αναλάβει την σοβαρή αποστολή κάθαρσης της κοινωνίας από τους αλλόθρησκους πλην Μουσουλμάνων.


Εδώ είναι Ελλάδα με χιλιάδες χρόνια παράδοση στη δημοκρατία και στο ελεύθερο πνεύμα του ανθρώπου. Δεν είναι αποικία στην Αφρική όπως νομίζουν κάποιοι . Ουδετεροποίηση και αποχριστιανοποίηση του κράτους μας θα επιτρέψει ελεύθερο πεδίο σε όλους αυτούς που θεωρούν ότι βρίσκονται σε Αφρικάνική ήπειρο. 

Προσεύχομαι στο Θεό να μας βοηθήσει να κοιτάξουμε τον συνάνθρωπό μας κατάματα είτε είναι έλληνας ή άλλης εθνικότητας. Δεν πρέπει να παριστάνουμε τους ''αλάνθαστους ημίθεους'' . Πρέπει να είμαστε απαλλαγμένοι από σύνδρομα μισαλλοδοξίας, εγωισμού ή ξενοφοβίας. Από την άλλη μεριά όμως επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται σε κωμική η τραγική μορφή, πρέπει να γίνει σεβαστός ο τρόπος ζωής μας , ο πολιτισμός και η παράδοσή μας στα πλαίσια της αμοιβαιότητας. Πρέπει να σταματήσει ο εποικισμός των νησιών μας από ανθρώπους που είναι αντίθετοι με το δυτικό τρόπο ζωής.

 

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

 

Ας θυμηθούμε τη δεκαετία του 60, πως επιθυμούσαν και πως προσπάθησαν οι ισλαμικές χώρες να ''πετάξουν'' τους Εβραίους και να εγκατασταθούν Μουσουλμάνοι στο Ισραήλ.  Ας θυμηθούμε τις αρχές της δεκαετίας του 80 όπου ελέγχθηκε έγκαιρα η εξαγωγή της ισλαμιστικής αντίληψης προς την Ευρώπη. Ωστόσο αυτή η τάση δεν σταμάτησε, αντιθέτως παρουσίασε μία μετάλλαξη προκειμένου να προσαρμοσθεί στις υπάρχουσες συνθήκες.

Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις της χώρας μας αλλά και ολόκληρης της Δύσης και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποτελούν εκμεταλλεύσιμα στοιχεία από φονταμενταλιστές. Το Φονταμενταλιστικό Ισλάμ δεν γίνεται αντιληπτό μόνο ως μία ριζική αμφισβήτηση της δυτικής κυριαρχίας στο πλανήτη, αλλά ως μία κριτική των θεμελιακών αξιών του δυτικού κόσμου: της δημοκρατίας, της πολιτικής εναλλαγής, του διαλόγου, της θέσης της γυναίκας, των δικαιωμάτων του ανθρώπου...

Το μόνο όπλο μας ενάντια σε αυτόν το κρυφό εχθρό, είναι η διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και της ελληνικής παράδοσής μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 06:55

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online