Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η θλιβερή ΑΥΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ ή όταν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί τους.

lifespeed.gr


Βασίλης Ψαριανός Συγγραφέας

 

 

 

 Όταν η πραγματικότητα  δεν συμφωνεί μαζί τους τι κάνουν;

 Εφαρμόζουν και σε αυτές τις περιπτώσεις την μέθοδο της « κωλοτούμπας»: αναποδογυρίζουν  την πραγματικότητα και τότε η πραγματικότητα, από την ανάποδη, εμφανίζεται να συνηγορεί υπέρ της αντίθετης άποψης, δηλαδή, την δική τους!

Να το κάνουμε σαφέστερο το συριζαίικο  « κόλπο γκρόσσο» με το παρακάτω παράδειγμα: βγαίνει ο Κοντονής, ο  πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, και κατηγορεί την ηγεσία του κόμματός του ότι με την αλλαγή που έκαναν στον Ποινικό Κώδικα- τον οποίον ψήφισαν τρεις μέρες πριν από τις εκλογές τον Ιούλιο 2019- «έριξαν  στα μαλακά» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλάζοντας, επί το επιεικέστερον, τις ποινές  που προβλέπονταν για την εγκληματική οργάνωση.

Μετά απ΄ αυτό, η Ν. Δ. καλεί τον Αλ. Τσίπρα να πάρει θέση αναφορικά με τις κατηγορίες Κοντονή.

  Και πώς αντιδρά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ;

Πρώτον, διαγράφει τον Κοντονή, διότι « απεμπόλησε την ιδιότητα του μέλους του κόμματος»!

Και δεύτερον, τα «τσιράκια» του, στην ΑΥΓΗ της 11-10-2020, απαντούν: «ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΘΩΟΙ. Η Ν.Δ. του Σαμαρά και του Μητσοτάκη συμπορεύτηκε με την Χρυσή Αυγή και ξέπλυνε την εγκληματική συμμορία. 

Οι πλατείες ήταν γεμάτες και  δεν είχαν Χρυσαυγίτες»!

Δηλαδή, η συριζαίικη « πραγματικότητα» λέει ότι στις πλατείες των «Αγανακτισμένων» δεν διαδήλωναν μαζί με τους Χρυσαυγίτες οι  Συριζαίοι αλλά οι Νεοδημοκράτες με τον… Μητσοτάκη!

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπει… «κωλοτουμπηδόν» και τις κατηγορίες της Ν.Δ. ότι ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, δια του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Δένδια, παρέπεμπε στην Δικαιοσύνη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως εγκληματική οργάνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ « έσκιζε τα Μνημόνια» στις πλατείες μαζί με τους Χρυσαυγίτες και καταψήφιζε στην Βουλή- ομοθυμαδόν και  χέρι  χέρι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Στ. Δήμα, προκειμένου  να ρίξουν, στην μέση της θητείας της, την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου!

Κάθε μέρα, συντελείται, με τον αντιπολιτευτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, και ένα, ακόμα, αναποδογύρισμα της υπαρκτής πραγματικότητας: « γκρεμίζουν την Α/θμια Υγεία»! «Οδηγούν τη χώρα σε νέο Μνημόνιο», κραυγάζουν!

Εκείνο που δεν είδαμε, ακόμα, είναι  την ανάποδη της πραγματικότητας  πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνη  που παράπεμψε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως εγκληματική οργάνωση στην Δικαιοσύνη!!!

Και ένα προσωπικό βίωμα: έγραφα στις 13/6/2012, στο άρθρο μου  «Η σκοτεινή ΑΥΓΗ της βίας» που δημοσιεύτηκε στο ΕΜΠΡΟΣ: « Μέχρι πριν από λίγο καιρό, η βία δικαιολογούνταν ως το ξέσπασμα της ιερής οργής του λαού εναντίον των ¨δοσίλογων μνημονιακών¨ και θεωρούνταν από τους ¨επαναστάτες¨ αντιμνημονιακούς θεμιτή, ως  ¨ιερή βία¨.

Κάποιοι, από τότε – και ο γράφων-επισημαίναμε τον κίνδυνο  ότι έτσι επωάζεται το ¨αβγό του φιδιού¨ και ότι πελεκάμε τα πόδια μας, ως πολίτες της δημοκρατικής Πολιτείας».

Και κατέληγα: « Ίσως, κάποτε- όταν πια θα έχουν ενηλικιωθεί ( πολιτικά)- να καταλάβουν ότι η βία, σε κάθε περίπτωση και με οποιαδήποτε μορφή της, είναι ανίερη, διότι προσβάλλει την ηθική και πνευματική υπόσταση του ανθρώπου….».

Πώς υποδέχονταν τις παραπάνω θέσεις μου πολλοί , γνωστοί « Μνημονιοσχίστες» και επερχόμενοι ως «Σωτήρες»  της «Πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης»;

Ελπίζω, σήμερα, να ντρέπονται για το ακατάσχετο «χρυσαυγίτικο» υβρεολόγιο που εξαπέλυαν- τότε- εναντίον μου με τα «σχόλιά» τους, κάτω από κάθε άρθρο μου στο ΕΜΠΡΟΣ!

28.10.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 12:34

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online