Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει.

Κατερίνα Καράμπελα

Μηδενική του Υδροχόου ξαφνική εκκίνηση

 

 

 

 

 

Μηδενική του Υδροχόου ξαφνική εκκίνηση, με όρους.

Μια τάση επέκτασης θα πλανιέται στο παγκόσμιο γίγνεσθαι αλλά σε ποιο τομέα που;

Στο ασυμβίβαστο, που θα περάσει μέσα από δοκιμασίες.

Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα της συλλογικότητας και πραγματικά ήρθε, αλλά με ποιους όρους και ποιος θα τους καθορίσει αυτούς;

Ο χρόνος (που μπορεί να καθορίσει αποστάσεις) και η εξουσία. Η ανάγκη να αντιμετωπίσουμε, αν το θέλετε ένα κοινό “εχθρό” πρωτόγνωρο, άγνωστο (εξωγήινο).

Παγκόσμια έχουν μελετήσει τη δύναμη της είδησης, τη δύναμη της τεχνολογίας. Η επέκταση σε αυτούς τους τομείς θα έρθει, αλλά με “κηδεμόνες”.

Είναι εύκολο να στηριζόμαστε στην επανάσταση του Υδροχόου, μέσα από συλλογικές δράσεις, για το κοινό καλό τα επόμενα χρόνια. Φανταστείτε όμως ότι η ατομικότητα θα πάει “περίπατο”.

Το “καταστατικό” της ομάδας ποιος θα το καθορίσει;

Ίσως συνισταμένες πάνω από εμάς. Τα προσωπικά θέλω είναι ασυμβίβαστα με την απορρόφησή μας μέσα σε μία ομάδα. Οι αντιρρήσεις φανταστείτε ότι τώρα μπορεί να σε οδηγήσουν έξω από ένα κόμμα ή ένα σύλλογο, με τα καινούργια δεδομένα μπορεί να σε οδηγήσουν σε κίνδυνο που θα είναι δύσκολο σαν μία μονάδα να επωμιστείς.

Υπολογισμοί και τα ηλεκτρονικά μέσα θα καθορίζουν όπως είδαμε και θα δούμε ακόμα πιο έντονα τις περαιτέρω κινήσεις μας, γιατί εκεί μόνο πλέον θα έχουμε εναποθέσει τον τρόπο που θα ζούμε. Θα λαμβάνουμε τα σήματα για τις περαιτέρω ενέργειές μας, χωρίς να μπορούμε (όπως είναι φυσικό) να αμφισβητήσουμε τα “λογισμικά”.

Άγνωστα τα δεδομένα στον ουράνιο θόλο. Ενωμένοι λοιπόν, όχι από μία κλασική ανθρώπινη εξουσία, αλλά από το φόβο μιας κοινής απειλής, θα ενώσουμε τα χέρια όλοι μαζί για να νιώσουμε πιο ασφαλείς.

Με λυπεί ότι το γνωμικό που λέει “όποιο πρόβατο είναι έξω από το κοπάδι το τρώει ο λύκος”, ότι μπορεί να πάρει μια παγκόσμια μορφή.

Ο Κρόνος είναι σύμμαχος για να βάζει τα όρια κι ο Ουρανός για να αποκλείει το συναίσθημα.

Πρέπει να πάρουμε σκληρές αποφάσεις αλλά που θα έχουν αισιόδοξες προοπτικές για το μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 15:53

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online