Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν μου ξαναπούν για το καλό μου να χρησιμοποιώ μόνο την κάρτα μου, τότε... κακό του κεφαλιού τους!!!

lifespeed.gr


Kρικόρ Tσακιτζιάν 

 

 Ακούω όλο το τελευταίο διάστημα, για τη μετάβαση σε μια νέα ψηφιακή εποχή και παρά τις επιφυλάξεις μου, είπα να προσαρμοστώ και να εκσυγχρονιστώ κι εγώ.
Αποφάσισα, για λόγους υγιεινής πρώτα απ’ όλα, ν' αρχίσω να κάνω χρήση μόνο χρεωστικών καρτών και να καταργήσω τη χρήση μετρητών, μιας και όπως λένε οι ειδικοί με τα χαρτονομίσματα μεταδίδεται ευκολότερα ο κορωνοϊός.
Έτσι εδώ και καιρό, δεν κρατώ πάνω μου χρήματα, παρά μόνο την κάρτα μου, πως το λένε βρε αδερφέ, το ψηφιακό μου πορτοφόλι.
Τρίτη πρωί της 29ης Δεκεμβρίου του σωτήριου έτους 2020, βρέθηκα στο super market ΑΒ Βασιλόπουλος στα Σπάτα.
Ξεκίνησα να γεμίζω το καρότσι, με τα απαραίτητα μιας και είχαν τελειώσει σχεδόν τα πάντα στο σπίτι τις μέρες των Χριστουγέννων και δεν είχαμε να φάμε ούτε πασατέμπο.
Κάποια στιγμή ακούγεται από τα μεγάφωνα του καταστήματος ένα μήνυμα, ότι δεν μπορεί να γίνει χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αλλά πληρωμή μόνο με μετρητά, λόγω τεχνικής βλάβης.
Κατευθύνθηκα προς το πόστο του υπεύθυνου του καταστήματος, ξοπίσω μου ακολούθησαν και κάποιες κυρίες. Ρωτήσαμε να μάθουμε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, για να μας απαντήσει ο υπεύθυνος πως έχει πέσει το ίντερνετ στην περιοχή.
Όλοι αφήσαμε μισογεμάτα τα καρότσια και τρέξαμε στο πλησιέστερο κατάστημα τραπέζης, που ήταν της Εθνικής.
Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) έγραφε στην οθόνη φαρδιά πλατιά, «Προσωρινά δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε λόγω τεχνικού προβλήματος». Το ΑΤΜ του συγκεκριμένου καταστήματος, όπως μας είπαν, τα ίδια έγραφε και την προηγούμενη μέρα.
Εκεί θυμήθηκα τις ακριβοπληρωμένες ρεκλάμες που κόντεψαν να μας κάψουν τον εγκέφαλο με το 4G κι έπειτα με το 5G και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι κι έτσι είπα «όρσε, 5 και στα μούτρα σας», που θέλετε μετάβαση σε ψηφιακή εποχή με φουστανέλα και γουρνοτσάρουχα.
Πάντως την Τρίτη τη βγάλαμε στη δίαιτα, αφού δεν καταφέραμε να ψωνίσουμε τίποτα για φαγητό. Αν μου ξαναπούν για το καλό μου να χρησιμοποιώ μόνο την κάρτα μου, τότε... κακό του κεφαλιού τους!!!

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: τηλέφωνο
 
 
29.12.2020

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 15:27

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr