ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΩΝ

Παναγιώτα Μπλέτα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΛΕΤΑ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΡΙΑ

 

 

 

 

Είναι μεγάλα σε έκταση τα φαινόμενα της κακοποίησης και των βιασμών. Όπως έχω αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο μου, αντανακλούν το πολιτικό πρόσωπο της κοινωνίας, που δεν τα αντιλαμβάνεται, που δεν τα προλαμβάνει, που δεν νομοθετεί ανάλογα για να τα περιορίσει, που δεν δημιουργεί τις κατάλληλες κοινωνικές δομές για να θεραπεύσει και να αναγεννήσει, που δεν δημιουργεί τις κατάλληλες εκπαιδευτικές δομές για να γαλουχήσει ολοκληρωμένους πολίτες .

Ένα μεγάλο ποσοστό από τα θύματα κακοποίησης και βιασμού γίνονται οι ίδοι θύτες, ανακυκλώνοντας και αναπαράγοντας ιδεοληψίες, που καθιστούν τον πιο ισχυρό, τον έχοντα την εξουσία, ως πρότυπο επαγγελματικής, καλλιτεχνικής, επιστημονικής, πολιτικής οντότητας και κύρους. 

Αυτό συμβαίνει γιατί στην παιδεία μας, δυστυχώς, δεν διατίθενται ώρες θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής εφαρμογής  στο μάθημα: «ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ». 

Έτσι λοιπόν, αυτά τα φαινόμενα κακοποίησης και βιασμών, που απλώνονται σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό, σε παγκόσμιο επίπεδο, αντανακλούν και την «παραμορφωμένη» παιδεία μας. Αυτή που σου επιτρέπει να έχεις γεμίσει το στομάχι σου ή να μην έχεις γεμίσει το στομάχι σου, να έχεις βγάλει λεφτά ή να μην έχεις βγάλει λεφτά, να έχεις μορφωθεί ή να μην έχεις μορφωθεί, να έχεις κάνει οικογένεια ή να μην έχεις κάνει οικογένεια, να είσαι θρησκευόμενος ή να μην είσαι θρησκευόμενος κ.λπ. και να ακονίζεις τα σεξουαλικά σου ή οποιαδήποτε άλλα κακοποιητικά σου δόντια πάνω σε ανυπεράσπιστες ψυχές.

Αν η πρώτη σου εξειδίκευση, στη ζωή, δεν είναι πως θα δημιουργήσεις ένα σταθερό κώδικα αξιών, που να ορίζει τη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους, με τα ζώα, με το περιβάλλον, με τον πλανήτη σου, τότε γίνεσαι σίγουρα ένας χαμένος άνθρωπος και κατ’ επέκταση ένας κακός πολίτης. 

Οι κακοί πολίτες όσο μορφωμένοι και αν είναι, όσο ευφυείς και αν είναι, όσα χρήματα και αν αποκτήσουν  δημιουργούν ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, όπου η εξουσία αποτελεί όπλο για να σκοτώνουν οι μισοί τους άλλους μισούς και έτσι να κυριαρχούν οι βιαστές όλων των βιαστών, αυτοί που βιάζουν το μυαλό και τη συνείδησή μας. 

Η ενεργητική συνείδηση ασκεί τη μεγαλύτερη εξουσία έναντι όλων. Η ενεργητική συνείδηση, που φιλτράρει την ψυχή και το πνεύμα σου καθημερινά, αυτή η συνείδηση είναι η μόρφωση που χρειάζεσαι για να ζήσεις. Οι γενιές που από την κοιλιά της μάνας τους θα προετοιμάζονται και θα εκπαιδεύονται στην πορεία, προς αυτή την κατεύθυνση, αυτές οι γενιές θα αλλάξουν τον κόσμο, θα αντικαταστήσουν τις ψεύτικες Δημοκρατίες με τις αληθινές, όπου δεν θα ιδρύονται βιομηχανίες βιαστών και βιαζόμενων, κακοποιητών και κακοποιημένων…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΛΕΤΑ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΡΙΑ

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook/Twitter: Panagiota Bletas

 

21.2.2021

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 13:45

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online