Όλα στην εποχή τους αλλάζουν

lifespeed.gr


Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη

 

 

 

 

Σε κάθε εποχή έχουμε αλλαγές που συγκλονίζουν τη ζωή μας ή την καθημερινότητά μας. Αλλαγές που φέρνουν ευκολίες και καλύτερη ποιότητα ζωής. Αλλαγές που φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Αλλαγές που γίνονται είτε το θέλουμε εμείς είτε μας το επιβάλλουν άλλοι.

Ανάλογα την εποχή οι αλλαγές γίνονται με βάση την εξέλιξη της τεχνολογίας, όπου διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα εισέρχονται στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν. Η εξέλιξη και οι αλλαγές πάντοτε γίνονται για να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

Χρειάζεται όμως κάποιες φορές να γνωρίζουμε για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι αλλαγές και εν τέλει αν θα μας βοηθήσουν ή αν θα μας βλάψουν. Πριν κάνουμε στη ζωή μας οποιαδήποτε αλλαγή να εξετάσουμε αν αυτή η αλλαγή όντως θα μας βοηθήσει ή θα επιφέρει αποτελέσματα άσχημα στη ζωή μας.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μην είμαστε «κολλημένοι» στις αλλαγές, όταν αυτές δεν έχουν να κάνουν με την πνευματική μας ζωή. Όταν κάτι αλλάζω και με επηρεάζει στην πνευματική μου ζωή προς το χειρότερο, τότε τέτοια αλλαγή δεν χρειάζεται να γίνει.

Το πιο σημαντικό πράγμα για τον χριστιανό είναι οι αλλαγές που κάνει στην πνευματική του ζωή και αυτές οι αλλαγές θα τον βοηθήσουν να κάνει ένα βήμα παραπάνω για να πάει κοντά στον Θεό.

Βέβαια, η κάθε αλλαγή δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η κάθε αλλαγή γίνεται στην εποχή και στην περίοδο που είναι κατάλληλη και αυτό το γνωρίζει ο Θεός

 

 

17.3.2021

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online