ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Ε.Μ.

Μάκης Γιομπαζολιάς

 

 

 

Μάκης Γιομπαζολιάς

 

 

 

 

Κεντρώοι προοδευτικοί μεταρρυθμιστές. Νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και νεολαίοι. Χωρίς τζάκια και πολιτική παράδοση όταν στα τέλη του 2014 έφτιαξαν τον πολιτικό τους φορέα.

Εδώ και λίγους μήνες, είναι η πέμπτη συνιστώσα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης ( Ε.Δ.Ε.Μ.). Τους ξέρατε..?

Κι όμως, αθόρυβα και συστηματικά, βγαίνουν στο πολιτικό ξέφωτο. Και καταφέρνουν να κάνουν πολιτικό γεγονός την αυριανή Συνδιάσκεψη τους ( στο ξενοδοχείο Olympic Royal 11 π.μ. - 3 μ.μ.), αφού εκεί θα βρεθούν όχι μόνο προσωπικότητες της Συμπαράταξης αλλά και εκπρόσωποι όλων σχεδόν των πολιτικών κομμάτων.

Πρώτη εμφάνιση του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργου Παπανδρέου σε εκδήλωση άλλου κόμματος. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. Φώφη Γεννηματά, που θα βρίσκεται εκτός Αθηνών, έστειλε μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό της και αντιπροσωπεία του κόμματος με τους Χρ. Πρωτόπαππα και Β. Κεγκέρογλου. Εκεί θα είναι και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Αλλά και η Λ. Καφαντάρη από τον Σύριζα, η Σοφία Βούλτεψη από την Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο γενικός γραμματέας του Ποταμιού Γιώργος Γκάρης, οι πρώην υπουργοί Παντ. Οικονόμου ( Εκκίνηση - Έλληνες Δημοκράτες ), Γιαν. Μαγκριώτης ( Νέα Σοσιαλδημοκρατία ), ο Δημ. Οικονόμου από τον Όμιλο "Ακτίδα", καθώς και εκπρόσωποι επιστημονικών, συνδικαλιστικών και παραγωγικών φορέων.

Κεντρικός ομιλητής ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Μ. δικηγόρος Απόστολος Πόντας.

Για δες η Ε.Δ.Ε.Μ. ξαφνικά..!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online