Ιωσήφ Μαρινάκης: « Oτιδήποτε έχω επιχειρήσει να κάνω, το έχω καταφέρει»

Κατερίνα Καραγιάννη

Κατερίνα Καραγιάννη Δημοσιογράφος

Αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καραγιάννη.

 

 

 

Αγαπά πολύ αυτό που κάνει, είναι εργατικός, σοβαρός, ευθύς και ειλικρινής. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης θυμίζει ηθοποιούς παλιάς κοπής.

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Ιωσήφ, θέτεις στόχους; Τους πετυχαίνεις; Η επιτυχία και η καριέρα σου στην υποκριτική ήταν μέσα σ’ αυτούς;

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Οτιδήποτε έχω επιχειρήσει να κάνω, το έχω επιχειρήσει γιατί πιστεύω ότι θα το καταφέρω και είμαι σίγουρος γι’ αυτό και κάθε άνθρωπος θεωρώ, ότι έχει τη δύναμη να πετύχει οτιδήποτε πιστέψει. Είμαι άνθρωπος παρορμητικός και μου αρέσει να γεύομαι τη στιγμή και έτσι ακριβώς έγινε και με την υποκριτική όταν βρέθηκε στο δρόμο μου. Άρπαξα την ευκαιρία και αμέσως την αγάπησα.

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Προτιμάς το θέατρο ή την τηλεόραση; Ποιο σ’ ευχαριστεί περισσότερο και γιατί;

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Είναι μέρος της δουλειάς μας και τα δύο. To θέατρο, σίγουρα είναι μία πιο ολοκληρωμένη τέχνη, μία εντελώς διαφορετική διαδικασία για τον ηθοποιό την οποία τη γεύεται καλύτερα, παίρνει την άμεση ανταπόκριση από τον κόσμο και υπάρχει μία απίστευτη ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ τους. Την τηλεόραση, επίσης, την αγαπώ πολύ. Εκείνη έχει τον ηθοποιό σε εγρήγορση ο οποίος και καλείται να κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα απ’ ότι στο θέατρο.

ΔΗΜ/ΦΟΣ:  Αγαπημένος, ίσως, ρόλος;

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Όλους τους ρόλους τους αγαπώ, τους ζω και τους βιώνω. Το μόνο που θα μπορούσε να με κάνει να μην αγαπήσω ή να μη θυμάμαι κάποιο ρόλο θα ήταν μια κακή συνεργασία.

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Ως γνωστόν, είσαι βέρος Κρητικός και σε επιλέγουν για αντίστοιχους ρόλους. Τους αγαπάς λίγο περισσότερο τους ρόλους αυτούς;

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ναι, είναι δύο χαρακτηριστικοί ρόλοι που κι εγώ τους αγαπάω, ίσως, λίγο περισσότερο.

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Λίγα λόγια για το ρόλο σου στο Μπρούσκο και τη συνεργασία σου.

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ο ρόλος μού αρέσει πολύ. Με τους παραγωγούς και ορισμένους από τους υπολοίπους έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν αλλά και τα νέα παιδιά είναι πολύ εργατικά και ταλαντούχα. Υπάρχει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και αυτό βγαίνει προς τα έξω και προφανώς, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει κρατήσει 4 χρόνια επιτυχίας.

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου (όταν έχεις);

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο, δουλεύω τουλάχιστον 12 ώρες τη μέρα. Τον λιγοστό που έχω, τον περνάω στην εταιρία της γυναίκας μου βοηθώντας στο οργανωτικό κομμάτι αν και ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα οργανωτικός. Μου αρέσει να οραματίζομαι κάτι και να το φτιάχνω, όπως για παράδειγμα να εξελίσσω το e-shop της Vagrancy.

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Σου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Τι σημαίνουν για ‘σένα;

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Nαι, μου αρέσουν πολύ και ταξιδεύω όσο πιο πολύ μπορώ. Έχω καταλάβει ότι τα ταξίδια δίνουν νόημα στη ζωή. Μαζεύεις εμπειρίες, ανοίγει το μυαλό σου, παίρνεις εικόνες, βλέπεις άλλους πολιτισμούς, άλλες θρησκείες, άλλα ήθη, άλλα έθιμα και μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις διαφορετικά τις καταστάσεις. Με τη γυναίκα μου έχουμε βάλει στόχο να ταξιδεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε γιατί θεωρούμε ότι πρόκειται για μία επένδυση στον εαυτό μας και το συνιστώ σε όλους και ιδίως στα νέα παιδιά.

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Αγαπημένος προορισμός;

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Είμαι λάτρης της Αφρικής αλλά κάθε τι έχει άλλη σημασία και αξία. Νομίζω ότι η Ταϊλάνδη και η Κένυα είναι απ’ τους αγαπημένος μου προορισμός και θα ήθελα πολύ να ζήσω εκεί. Πέρασα μία φάση της ζωής μου όπου ήμουν στο μεταίχμιο να φύγω απ’ την Ελλάδα και να πάω να ζήσω μόνιμα στην Αφρική όπου θα έφτιαχνα ένα μικρό ξενοδοχείο, μία επιχείρηση με bungalows.

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Ποια είναι τα μελλοντικά σου επαγγελματικά σχέδια;

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Λογικά του χρόνου θα βρίσκομαι τηλεοπτικά πάλι στην Κύπρο καθώς έχω κάποιες προτάσεις εκεί. Θεατρικά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό απ’ το εμπορικό θέατρο που κάνω τα τελευταία χρόνια.

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Σε κουράζει το «πηγαινέλα» Αθήνα- Κύπρο για τα γυρίσματα;

I.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Είναι λίγο δύσκολο αλλά το έχω συνηθίσει πλέον και μου αρέσει.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 22:17

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online