Μεγάλωσα και άλλαξε το μέσα μου....

lifespeed.gr


Μαρύσα Παππά  Δημοσιογράφος 

 

 

 

 

 

Μεγάλωσα πλέον και δεν έχω πολύ χρόνο άσκοπα να σπαταλάω από εδώ και από εκεί χωρίς ουσία. Θέλω ο χρόνος μου να σπαταλιέται ποιοτικά με ανθρώπους που κάτι έχουν να μου δώσουν και κάτι έχω να κερδίζω. 

Μεγάλωσα πια και η αγάπη μου για την ζωή δεν μου επιτρέπει τον παραμικρό συμβιβασμό. Οι στιγμές μου είναι πολύτιμές και το κάθε μου δευτερόλεπτο σε τούτη εδώ την γη δεν θα ξαναγυρίσει πίσω για να το ξαναζήσω. 

Μεγάλωσα, οι συνθήκες με ωρίμασαν και δεν ανέχομαι να με μηδενίζουν τα μηδενικά και να προσπαθούν να μου επιβληθούν άνθρωποι, που για το χρήμα πουλούν την ψυχή τους στον έξω από εδώ.
Μεγάλωσα πια και έγινα ανθεκτική για να αντέχω τον πόνο που προκαλούν οι άνθρωποι. Λες και η πρόκληση πόνου έγινε πλέον αγαπημένο σπορ της μάζας. 
Μεγάλωσα και έμαθα να ξεχωρίζω τους εχθρούς μου. Έμαθα να ξεχωρίζω πότε μου πλασάρουν αγάπη και έρχονται με φόρα πισώπλατα, ακονίζοντας καλά τα αιχμηρά μαχαίρια τους για να τα καρφώσουν στην πλάτη μου.
Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι η αδιαφορία είναι η ευγενέστερη μορφή εκδίκησης και πλέον την επιλέγω όπου νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σπαταλάω τα λόγια μου άσκοπα. 
Μεγάλωσα και πόνεσα, με πόνεσε η ζωή, έτσι μου τα έφερε. Πόνεσα μα έγινα ατσαλένια ώστε να με διαπερνούν τα ελάχιστα, σχεδόν το τίποτα καταφέρνει πλέον να καταφέρνει να με πληγώνει.
Μεγάλωσα πια και εκπαίδευσα το βλέμμα μου να προσπερνάει και να κοιτάει στο άπειρο μπροστά σε καθετί που του είναι μικρό και αδιάφορο.
Μεγάλωσα πια και δεν ανέχομαι, αυτούς όλους που αυτοχαρακτηρίζονται μεγάλοι και «σπουδαίοι», προτιμώ να συναναστρέφομαι με τους μικρούς και τους «αδιάφορους».
Μεγάλωσα και δεν μπορώ να ανεχτώ τα «δήθεν» που τα βαφτίζουν «μοναδικά». 

Μεγάλωσα πια και πλέον θυμώνω επιλεκτικά, ακούω επιλεκτικά, βλέπω επιλεκτικά.

14χψ7.jpg

 

Μεγαλώνω και συνειδητοποιώ πως ακόμα υπάρχουν αυτοί που φλυαρούν απερίσκεπτα, που συνεχώς θέλουν να κάνουν ανούσια επίδειξη δύναμης, και υπάρχουν και οι άλλοι, αυτοί που ανατέλλει το χάος από μέσα τους, αλλά είναι χαλαροί και αυθεντικοί.
Αυτοί όλοι που δεν κλαίγονται, δεν είναι καταπιεστικά χαρούμενοι και δείχνουν αυτό που αισθάνονται κάθε στιγμή.

Μεγάλωσα πια και δίπλα μου θέλω ανθρώπους που να θυμίζουν παιδιά.
 
Μαρύσα Παππά 
Δημοσιογράφος 

14.1.2022
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 09:11

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online