Η Ευρώπη ορθώνει το ανάστημά της και γίνεται πιό ελκυστική....

lifespeed.gr


 

Vicky Kostenas Lagdos, Zuerich

 

 

 

 

Όσο πιό απειλητικός γίνεται ο κόσμος γύρω μας, τόσο και πιό λαμπερά αστράφτει το όραμα μιάς Ενωμένης Ευρώπης.

 

Οι λόγοι και οι αιτίες που υπάρχουν αυτή την εποχή για την επιστροφή των λαών μας στην ΕΕ είναι πολλοί και ποικίλουν παντοιοτρόπως.

 

Μερικοί δημοκρατικοί εταίροι επιδεικνύουν την αποστροφή τους από την ΕΕ, όπως οι απογοητευμένοι απο τις Βρυξέλλες Βρετανοί ή ο επιχειρηματίας Τράμπ, ο οποίος ως ένας απρόβλεπτος πρόεδρος, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τις Ηνωμένες Πολιτείες στην κατ' ευθείαν ολική απομόνωση.

 

Άλλοι απολυτάρχες ή κοινώς σατράπες θα λέγαμε αρχηγοί κρατών επιδίδονται στο να επιδιώκουν τη διαρκή αντιπαράθεση με την ΕΕ, όπως ακριβώς συμβαίνει με τον τούρκο σουλτάνο Ερντογάν, ο οποίος θέλει να αναστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

 

Ενώ μερικοί άλλοι κυβερνήτες πχ. όπως ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρατηρούμε να ονειρεύεται την επιστροφή της χώρας του στο παλαιό στρατοκρατικό ολοκληρωτικό καθεστώς, έχοντας ήδη πρό τινος χρόνου προσαρτήσει βιαίως την Ουκρανική Κριμαία, ενώ παράλληλα φροντίσει να επιδίδεται σε ανελέητους βομβαρδισμούς στη Συρία, τρέποντας τον εγχώριο πληθυσμό αυτής της χώρας στη Μέση Ανατολή σε άτακτη και επικίνδυνη φυγή προς την Ευρώπη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 09:53

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online