Ισχυρίζεται χωρίς ντροπή και χωρίς καμιά συστολή ότι μαγνητοφωνούσε τους συνομιλητές του...

lifespeed.gr


Αγγελική Δ. Σφέτσα*

 

 

 

 

Νέο σίριαλ δήθεν ”αποκαλύψεων” του Γ. Βαρουφάκη, στην πραγματικότητα ένα κατεβατό από ανακρίβειεςμισέςαλήθειες και χοντρά ψέμματα, κάνει την εμφάνιση του σχεδιασμένα και προγραμματισμένα στον Κυριακάτικο τύπο.

Ο Γ. Βαρουφάκης, αφού έπαιξε έναν πολύ αρνητικό ρόλο ως Υπουργός Οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ειδικότερα με την γνωστή απαράδεκτη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη 2015, που προετοίμασε το έδαφος στο τρίτο μνημόνιο, συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι σήμερα το γαργαλιστικό επικοινωνιακό show, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τα μίντια.

Ο λόγος που τα τελευταία υπερπροβάλλουν στην Ελλάδα τον Γ. Βαρουφάκη δεν είναι απλώς ότι τα λόμπυ της ”παγκοσμιοποίησης” τον έχουν εντάξει στο διεθνές ”Star System” αλλά είναι πολύ πιο πεζός και χρησιμοθηρικός.

Τα συστημικά ”μίντια”, μέσω του Γ. Βαρουφάκη, επιχειρούν να ενισχύσουν εκ των πραγμάτων την πιο ακραία μνημονιακήπροπαγάνδα και τους πιο ακραίους μνημονιακούς κύκλους, ενώ, ταυτόχρονα, προσπαθούν να αποδυναμώσουν το «επικίνδυνο» ρεύμα των λεγόμενων ”αντιευρωπαϊστών”, τους οποίους ο Γ. Βαρουφάκης θεωρεί ως τους πλέον επίφοβους για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Τις προηγούμενες μέρες ο Γ. Βαρουφάκης, ο οποίος ισχυρίζεται χωρίς ντροπή και χωρίς καμιά συστολή ότι μαγνητοφωνούσε τους συνομιλητές του (!!!), αποκάλυψε ότι ο Αλ. Τσίπρας ”ούρλιαζε” ενώπιον του ότι θα πετάξει έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας τον Γ. Στουρνάρα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ από τον παραδομένο και πλήρως υποταγμένο ΑλΤσίπρα, ο οποίος προτίμησε χίλιες φορές τον Στουρνάρα στην θέση του, σύμβολο επικυριαρχίας της Φρανκφούρτης, παρά μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια και χωρίς ευρώ.

Το ερώτημα, όμως, είναι: Τι πείραζε τον Γ. Βαρουφάκη, αν κάποιος πέταγε με τις ”κλωτσιές” από την Τράπεζα της Ελλάδας τον Γ. Στουρνάρα;

Σε ποιους δίνει τροφή με τέτοιου είδους αναφορές, που, βεβαίως, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι αλήθεια ή όχι;

Η απάντηση είναι αυτονόητη και την δίνουν τα πηχυαία πρωτοσέλιδα του Βήματος, της Καθημερινής, του ΠρώτουΘέματος που φιλοξενούν τις νέες ”αποκαλύψεις” Βαρουφάκη.

Από αυτές τις ”αποκαλύψεις” μαθαίνουμε πως όταν ο Αλ. Τσίπρας άφησε να εννοηθεί, όπως ισχυρίζεται ο Γ. Βαρουφάκης, ό,τι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πάνω από 16 δισ. ευρώ που ήταν διασκορπισμένα στο δίκτυο της Τράπεζας της Ελλάδας, υπό την ”αιγίδα” πάλι του Γ. Στουρνάρα, για να γεμίσουν τα ΑΤΜ, εκείνη την περίοδο του αποκλεισμού από την ΕΚΤ, τότε ο Γ. Βαρουφάκης αντέτεινε επιτιμητικά πως αυτό θα ήταν ”κατάσχεση” (!) και ”κλοπή” (!) και θα μας οδηγούσε στον Καιάδα που λέγεται εκτός ”ευρωζώνης”!!!

Προστάτηςλοιπόν, της ”ευρωζώνης” ο Γιάνης Βαρουφάκηςκαι ”φύλακας άγγελος” των χρημάτων της ΕΚΤ απέναντι σε έναν Αλέξη Τσίπρα που όχι μόνο δεν είχε ποτέ σκεφθεί στα σοβαρά την ”κλοπή”των χρημάτων της ΕΚΤ και την έξοδο από το ευρώ αλλά και είχε κατηγορήσει ο ίδιος προσωπικά τον Παναγ. Λαφαζάνη για δήθεν ”ριφιφί στο Νομισματοκοπείο, όταν ο τελευταίος είχε τεκμηριώσει την άποψη ότι η Ελλάδα την επίμαχη περίοδο μπορούσε να αποφύγει την τρίτη μνημονιακή συνθηκολόγηση και ρεαλιστικά να ακολουθήσει την βιώσιμη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα με ριζοσπαστικόπρόγραμμα.

Ο Αλ. Τσίπρας ουδέποτε είχε διανοηθεί στα σοβαρά να ”πετάξει” από την Τράπεζα της Ελλάδας τον Γ. Στουρνάρα, όπως είναι βέβαιον ότι θα θεωρούσε αδιανόητη κάθε σύγκρουση με την ΕΚΤ, πράγματα που επιβεβαιώθηκαν με την πλήρη υποταγή και υποδούλωση του στα ευρωζωνικά ιερατεία και στα εγχώρια κέντρα των ”Μένουμε Ευρώπη”.

Φυσικά, αυτό που μένει, δεν είναι μόνο η ”ψευδροηρωοποίηση” ενός παραδομένου πρωθυπουργού που μόλις και μετά βίας συγκρατήθηκε να μην συγκρουσθεί αλλά κυρίως ο θρίαμβος της προπαγάνδας των πιο σκληρών και άτεγκτων υπαλλήλων των Βρυξελλών που δίνουν μάχη για την ”καρέκλα”’ της εξουσίας παλεύοντας με ανεμόμυλους.

Αγγελική Δ. Σφέτσα

ΥΓ: Στο θέμα των 16 δισ. στο δίκτυο της Τράπεζας της Ελλάδας και στον βρώμικο ρόλο του Γ. Στουρνάρα και των διάφορων «ευρωφυλάκων» θα επανέλθουμε

*iskra

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online