Σύγκληση Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου....

lifespeed.gr


Ηλίας Τσουτσοπλίδης

 

 

 

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σύγκληση Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου (τα περιβόητα ΣΝΟ με τα μεγάλα τραπέζια τύπου ‘Π’), ακριβώς μετά τις πυρκαγιές με τους δεκάδες καμένους ζωντανούς στην Ηλεία (2007). Δεν θα πω για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης διότι είναι ανάξια αναφοράς. Θα πω ότι καταρχάς δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση. Τα κινητά χτύπαγαν ασταμάτητα διαχέοντας στην ατμόσφαιρα κάθε λογής κρητικό, ποντιακό, λαϊκό ρυθμό. Το δε προεδρείο δεχόταν διαρκώς βιαστικούς επισκέπτες που πήγαιναν πίσω από τις καρέκλες και διέκοπταν μιλώντας τους στο αυτί. Ο διπλανός μου δε, ένας βαρύς στρατιωτικός με πράσινο μπερέ και πουλάδες στη στολή του, είχε αφήσει το κινητό του επάνω στο τραπέζι (με αποτέλεσμα θέλοντας και μη, να βλέπω τι εμφανίζεται στην οθόνη του όταν κάποιος τον καλούσε – και αυτοί ήταν πολλοί), όταν λοιπόν, κάποιος τον καλούσε, εμφανιζόταν μια τσούπρα γυμνή να χορεύει σε ένα κρεβάτι. Αυτό το είδα πολλές φορές και αναρωτιόμουν τι σόι μαλάκας ήταν που είχε βάλει αυτό το GIF και δεν τον ένοιαζε τίποτα. 
Μου έκανε επίσης εντύπωση, ότι όλοι μιλούσαν με βαριά ντόπια προφορά – τύπου Δαμανάκη – πού έκανε καριέρα με αυτό το self marketing. Δεν είναι κακό – αλλά και είναι.
Στο τέλος, ο τότε Νομάρχης, συνεχάρη τους αρμόδιους φορείς (Πυροσβεστική – Αστυνομία – στρατός) για τη συνεργασία τους (με δεκάδες νεκρούς…) και έληξε το ΣΝΟ και ζήσαμε (που λέει ο λόγος) εμείς καλά και αυτοί καλύτερα. Εννοείται. 


ΛΟΙΠΟΝ: 


1. Οπου ακούτε ΣΝΟ, ΣΠΟ, ΣΚΟ, γενικά συνεδριάσεις Συντονιστικών Οργάνων, ρωτήστε αν έγινε με κλειστά κινητά ή ανοιχτά. Θα καταλάβετε πολλά. 
2. Οπου ακούτε ότι ανέλαβε ο πρωθυπουργός τον συντονισμό, τρέξτε να σωθείτε – δεν υπάρχει σωτηρία.
3. Όταν βλέπετε Δήμαρχους και ΜΜΕ να συντονίζουν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα, το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει καταληφθεί από Gremlins.
4. Όταν η Αντιπολίτευση κρίνει χωρίς να συνδέει το παρελθόν με το παρόν, έχει κάνει παρθενορραφή (και το ξέρει).
5. Όταν η κυβέρνηση κάνει επίκληση για σοβαρότητα και καταγγέλλει τις σκοτεινές δυνάμεις, έχει κάνει και αυτή παρθενορραφή (και δεν το ξέρει).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απόψεις: Για την αναμονή Γιατί βγήκα μπροστά... »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online