«Το γελαστό παιδί» που φώναζε «αγάπη ρε - μόνο αγάπη».

lifespeed.gr


Σταύρος Θεοδωράκης

 

 

 

 

Το ημερολόγιο γράφει 6 Σεπτεμβρίου του 2017 και φοβάμαι ότι ακούγεται σαν φάρσα η είδηση ότι αρχίζει πάλι η δίκη της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Παύλος δολοφονήθηκε το ‘13, η δίκη άρχισε το ‘15 και ακόμη δεν είναι ούτε στα μισά - όπως μου λέει η μητέρα του Μάγδα. Θα τελειώσει δηλαδή το ‘19 ή το ‘20... Η δίκη αυτή είναι ήττα των αξιών μας, ήττα της Δημοκρατίας μας (ούτε μια αίθουσα δεν μπορούσαν να βρουν για μήνες οι υπεραπασχολημένοι υπουργοί μας).

Τον Ιούνιο του ‘16 εξέφρασα ξανά την αγανάκτησή μου για τους απελπιστικά αργούς ρυθμούς της δίκης και κάλεσα κυβέρνηση και δικαστές να ακούσουν τους γονείς, την αδελφή και τους φίλους του Παύλου που ζητούν δικαιοσύνη. Οι εγκληματικές οργανώσεις είναι μια διαρκής απειλή για την κοινωνία και η δίκη της Χρυσής Αυγής ήταν μια ευκαιρία να καταλάβουν ότι οι πράξεις τους δεν θα καλύπτονται από τη λήθη του χρόνου. Την χάσαμε. Ας μην χάσουμε και τα τελευταία ψήγματα σοβαρότητας σαν χώρα. Ας αποδώσουμε δικαιοσύνη.

Δείτε στο protagonistes.gr τις 2 τολμηρές εκπομπές που κάναμε για τον Παύλο Φύσσα. Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του, βρεθήκαμε στην Αμφιάλη, τον Κορυδαλλό, τη Σαλαμίνα, συναντήσαμε τους φίλους του Παύλου, την οικογένειά του και δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ποιο ήταν και πώς χάθηκε «το γελαστό παιδί» που φώναζε «αγάπη ρε - μόνο αγάπη».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online