Είμαστε μέρη ενός ευρύτερου συνόλου

lifespeed.gr


Κώστας Κονδύλης Αστρολόγος

 

 

 

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο, ουσιαστικά, χωρίζεται απ’ τους δώδεκα Οίκους όπου μας βοηθούν να αναλύσουμε εκτός του ψυχισμού, και το πως ανταποκρίνεται, πως συμπεριφέρεται ο Άνθρωπος σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες της ίδιας της ζωής και της ίδιας της πορείας της.
Οι δώδεκα αυτοί Οίκοι χωρίζονται σε δύο μέρη των έξι οίκων το κάθε ένα, όπου οι μεν πρώτοι έξι οίκοι έχουν άμεση σχέση με προσωπικά θέματα και ζητήματα του ατόμου, ενώ οι επόμενοι έξι οίκοι με θέματα και ζητήματα των σχέσεων του ατόμου με άλλους, όπως οι προσωπικές του σχέσεις, αλλά και οι ευρύτερες σχέσεις δηλαδή οι κοινωνικές και οι επαγγελματικές και άλλες.
Ταυτόχρονα οι Κυβερνήτες των Οίκων χρειάζεται να εξεταστούν τόσο ως προς τις Όψεις τους όσο και σε ποιους Οίκους αυτοί οι Κυβερνήτες βρίσκονται στο Γενέθλιο Χάρτη.
Εκτός αυτών των δώδεκα Οίκων, προκύπτει και πλήθος άλλων Οίκων, οι Παράγωγοι, όπου ανάλογα το συγκεκριμένο θέμα όπου αναλύεται απ’ το Ωροσκόπιο, γίνεται εκ νέου, ένας νέος χωρισμός του Ωροσκοπίου στους Παράγωγούς Οίκους. Οι Παράγωγοι Οίκοι, θα έλεγα πως είναι περαιτέρω επίπεδα ανάλυσης του Αστρολογικού Χάρτη, πέρα των βασικών του επιπέδων.
Φαίνεται πως το Ωροσκόπιο στο σύνολό του, αποδεικνύει πως το άτομο είναι μέρος ενός ευρύτερου συνόλου όπου το ίδιο επηρεάζει και επηρεάζεται και όλες οι πιθανές εξελίξεις των γεγονότων είναι έρχονται για να μας θυμίσουν πως όλα είναι «Ένα» καθώς συνδέονται μεταξύ τους με συσχετισμούς συμπεριφορών και Ενεργειών.
Τελικά, μέσα απ’ το Ωροσκόπιο των πρώτων έξι και επόμενων έξι Οίκων του, η υπόστασή μας επηρεάζεται αλλά και επηρεάζει τους άλλους γύρω μας που ανταποκρίνονται ανάλογα στις Ενέργειές μας. Έτσι θα έλεγα, πως το άτομο σε σχέση με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον του συν-δημιουργεί το μέλλον και κατ’ επέκταση είμαστε πολλά περισσότερα από αυτό που νομίζουμε. Μπορούμε να γίνουμε πολύ περισσότερα ακόμα και πέρα από αυτά. Μπορούμε να επηρεάσουμε το περιβάλλον μας, τους ανθρώπους.
Μέσα απ’ την ανάλυση του Ωροσκοπίου παρατηρούμε ακόμα πως οι Ενέργειες του εξεταζόμενου Ωροσκοπίου επηρεάζουν τις συμπεριφορές άλλων ατόμων χωρίς ακόμα στην καθημερινότητά του να υπάρχει οιαδήποτε πληροφορία των πράξεών του στο χώρο όπου κινούνται τα άλλα άτομα αλλά και αντιστρόφως υπάρχει επίδραση απ’ τις Ενέργειες των άλλων προς αυτό.
Εμείς και τα όσα μας περιβάλλουν δεν είμαστε ξέχωρα. Είμαστε μέλη ενός ευρύτερου συστήματος καθώς σύμφωνα με την Κβαντική Θεωρία συνδεόμαστε με όλα και δεν είμαστε μόνοι…
Το Ωροσκόπιο και η σχέση του με την Κβαντική Θεωρία, αποδεικνύεται από τις προβλέψεις που μπορούν να δοθούν ακόμα και μετά το πέρας της ζωής του συγκεκριμένου άτομου για άτομα όπου υπάρχει συγγενική σχέση.
Καθώς υπάρχει αυτή η διασύνδεση, της Θεωρίας του ότι είμαστε μέλη ενός ευρύτερο συνόλου, μέσω Εξωκρόνιων Πλανητών που χαρακτηρίζουν γενιές, θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας και ότι συνδεόμαστε με το Σύμπαν στο βασικό επίπεδό του, κάτι που ίσως μας βοηθά να δώσουμε μία καλή εξήγηση για την πνευματικότητα.
Μέσα απ’ το Ωροσκόπιο στο σύνολό του, αλλά κυρίως Εξωκρόνιων Πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης θα μπορούσα συμπερασματικά να πω, πως ο σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε το δώρο της «προθέσεως» καθώς έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τη ζωή μας, για να αναγνωρίσουμε τον κβαντικό εαυτό μας, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα και το χώρο όπου έχουμε τις επιλογές.

Τηλ. 6944258132

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online