Ξεχάσαμε τις πολιτικές ρίζες μας

lifespeed.gr


Νίκος Γκαρέλης

 

 

 

Ο Πολιτικός ηγέτης έχει υποχρέωση ως ηγέτης να καθορίζει τις πολιτικές διαχωριστικές γραμμές του κόμματος του από τα άλλα κόμματα .
Γιατί έτσι περιχαρακώνει την ιδεολογία του χώρου του τα μέλη του και τους ψηφοφόρους του κόμματος του.

Μπορεί κάποιος να μας βρει 

Τις πολιτικές ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές της ΔΗ ΣΥ - Φώφης και του Ποτάμι - Σταύρου που υπάρχουν μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ - Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου , και της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πράξη κατά την συζήτηση στην βουλή σχετικά με το πλεόνασμα των 1,4 δις ευρώ της διαχειριστικής περιόδου 2017, και πως αυτό το πλεόνασμα διανεμήθηκε .


ΔΕΝ υπήρξαν διαφορές όλοι μίλησαν στο ίδιο πολιτικό μοτίβο.

Για μια άλλη φορά ακόμη εμείς οι Σοσιαλ Δημοκράτες στις επιλογές μας λειτουργήσαμε με το συναίσθημα και ΟΧΙ με την λογική.

 

Ξεχάσαμε τις πολιτικές ρίζες μας .

Ξεχάσαμε την πολιτική Ιδεολογία μας .

Ξεχάσαμε την πολιτική μας αξιοπρέπεια .
Και πήγαμε στην σειρά για το δωράκι Τσίπρα Καμμένου των Χριστουγέννων αντί ψήφων .

 

Ερώτημα στην Ηγεσία της ΔΗ ΣΥ Φώφη και Ποτάμι Σταύρου.

 

Τι θα πείτε στους 450.000 Παππούδες και τους γονείς που τα παιδιά τους με πτυχία που πήραν από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια έχουν πάει στο εξωτερικό για δουλειά και για να ζήσουν.??

Τι θα πείτε στους 450 000 επιχειρηματίες που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα και πήγαν και τις άνοιξαν στην Βουλγαρία .??

 

Φώφη -Σταύρο οι Σοσιαλ Δημοκράτες είναι αξιοπρεπείς και στηρίζουν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών και της χώρας και προτείνουν τα 1,4 δις ευρώ να διανεμηθούν για την αύξηση του παραγόμενου πλούτου της χώρας

 

1ο. Το 1 δις ευρώ να δοθούν με την πολιτική της επιδότησης στους 20.000 νέους πτυχιούχους 50.000 ευρώ για δημιουργήσουν νέες καινοτόμες επιχειρήσεις που θα συμβάλουν στην αύξηση του παραγόμενου πλούτου της χώρας και νέες δουλειές.

2ο. Τα 200 εκατ. να δοθούν για την εκπαίδευση γιατί η Γνώση και η Μάθηση είναι τα εργαλεία για να πάει μπροστά η χώρα και η οικονομία της .

3ο. Τα 200 εκατ να δοθούν στην υγεία γιατί η Δημόσια Υγεία είναι το αγαθό και είναι υποχρέωση της πολιτείας προς τους πολίτες της να μεριμνά.
Ήρθε η ώρα να επανέλθουμε στην δομή την λειτουργία και πολιτική φιλοσοφία του ΕΣΥ .


Η Ιδιωτική Υγεία έχει Οικονομικά ανθίσει και τσακίσει την Δημόσια υγεία με ευθύνη των Πολιτικών των Κυβερνήσεων της δεξιάς και της Αριστεράς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online