ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ : "Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή"

Εύα Τσαροπούλου

Εύα Τσαροπούλου  Αρθρογράφος

Παρακάμπτοντας το γραφείο εξυπηρετήσεως τηλεθεατών, τηλεφωνεί κάποιος στο γραφείο μου, ρωτώντας πότε θα τελειώσει μία σειρά ντοκιμαντέρ της πρωϊνής ζώνης, διότι δεν του άρεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που τηλεθεατές παίρνουν τηλέφωνο στο γραφείο μας και, ως πρόγραμμα μπορώ, αλλά και οφείλω να τον εξυπηρετήσω, οπότε, του δίνω τη σχετική πληροφορία.

Φευ! Δεν περιορίζεται σε αυτό, ήθελε κουβέντα πρωί πρωί και αρχίζει να μου λέει διάφορα σχετικώς με το πώς φαντάζεται εκείνος την ιδανική τηλεόραση.

Δεν λέω, ενδιαφέρον το θέμα, ωστόσο εντελώς άκαιρο, οπότε προσπαθώ να "κλείσω" τη συζήτηση, ενημερώνοντάς τον για το τι θα έχει το πρόγραμμα, στην ίδια ζώνη, τις επόμενες μέρες.

Του αναγγέλλω μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ, σχετική με τη ζωή των άγριων ζώων, οπότε ενθουσιασμένος μου λέει:

"Μπράβο, δεσποινίς μου! (Αυτό πολύ το εξετίμησα  ;) ). Χαίρομαι που θα ακολουθήσουν θέματα σχετικά με τη φύση και τη ζωή του πλανήτη!

Ξέρετε, καλή μου (τι gent!) τι ωραία πράγματα υπάρχουν στον πλανήτη μας; Τέτοια, δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, να το ξέρετε!"

Γκλουπ!

Πήγα να τον ρωτήσω εκείνος πώς το ξέρει, αν έχει επισκεφτεί άλλους πλανήτες, οπότε μπορεί να κάνει τη σύγκριση, αλλά η ερώτηση θα ήτο περιττή: Για UFO τον έκοβα, οπότε θα μου απαντούσε στα σίγουρα και με άποψη, την οποία δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω.

Τον αποχαιρέτισα, λέγοντάς του ότι θα είμαστε στη διάθεσή του, να μας πει την άποψή του για την επόμενη σειρά και έκλεισα το τηλέφωνο, θυμίζοντας στον εαυτό μου ότι είμαι μία ανάλγητη δημόσια υπάλληλος, που πληρώνεται απ' τον ελληνικό λαό, ο οποίος δικαιούται να παίρνει, να ρωτάει και να λαμβάνει ικανοποιητικές απαντήσεις κι αυτή είναι η δουλειά μας κι εμείς έχουμε δουλειά, ενώ άλλοι δεν έχουν και να λέω πάλι καλά και...

Και υπόσχομαι, άγιε Βασίλη, ότι θα είμαι καλό κορίτσι όλη την υπόλοιπη χρονιά...

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 09:09

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online