Ο Ίδιος ο Καμμένος θα αρνείται ότι τα είπε.

lifespeed.gr


Γιώργος Πεταλωτής 

 

 

 

 

 

 

Ακούς τον Καμμένο στην Επιτροπή ´Άμυνας της Βουλής να δηλώνει ότι "όποιος υψώνει μια σημαία πρέπει να είναι έτοιμος και να την υπερασπιστεί" και λες επιτέλους είπε και κάτι σοβαρό και μπράβο του για τη βελτίωση. Συνεχίζεις να ακούς όμως παρακάτω :" ή να έρθει στο Στρατό και να πεί εγώ αποφάσισα με δυό φίλους μου να βάλουμε μιά σημαία εκεί. Να το ξέρετε σας ενημερώνουμε να είστε εκεί και σας καλούμε να την υπερασπιστείτε .Και ας έρθουν να τους δώσουμε και δύο G3 να έρθουν στην εθνοφυλακή να την υπερασπιστούν οι ίδιοι " . Και για να μην υπάρξει και καμία ελπίδα περί αστεϊσμού , το διανθίζει

"´Οταν λοιπόν παίρνει κάποιος τη σημαία και την τοποθετεί κάπου , πρέπει λοιπόν να διασφαλίσει ο ίδιος ή με ενημερωμένες τις ένοπλες δυνάμεις , ότι θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους και με το αίμα του ". 

Αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι τελικά όχι απλώς δεν ξεφεύγει από τα γνωστά του , αλλά μόλις δημιούργησε νέο πεδίο δημοσίου κινδύνου και όταν σε λίγο διάφοροι θα γεμίζουν ανεξέλεγκτα σημαίες κατά το δοκούν, κατόπιν ενημέρωσης των ενόπλων δυνάμεων , η ζημιά στη χώρα ήδη θα έχει γίνει και ο ίδιος θα αρνείται ότι τα είπε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online