ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 16/7 – 22/7.ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα με ηρεμία και ξεκούραση. Η συμβουλή είναι χαλαρώστε!

ΚΡΙΟΣ.  Πόσες ανακατατάξεις να αντέξετε και εσείς;  Αυτή την εβδομάδα αφήστε λίγο την ένταση, η δουλεία δεν τελειώνει ποτέ, μερικές φορές οι αλλαγές είναι προδιαγεγραμμένες και δεν έχετε παρά την δυνατότητα σύμπλευσης. Συνοπτικά αποφύγετε τις εντάσεις στην αρχή της εβδομάδος και το αποτέλεσμα θα είναι στο τέλος να έχετε βοήθεια από τους άλλους και οικονομική αλλά και συναισθηματική.

ΤΑΥΡΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας δύσκολη η συνεννόηση με τον περίγυρό σας ιδίως σε θέματα καριέρας. Έχετε όμως την δυνατότητα το Σαββατοκύριακο να γίνετε πιο δημιουργικοί και να περάσετε ευχάριστα με καλή παρέα, ερωτική επί το πλείστον που σίγουρα θα σας ανεβάσει την διάθεση. Μια βοήθεια οικονομική από συνεργάτες ή σύντροφο θα απαλύνει την πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Έχετε επικεντρωθεί στα οικονομικά σας, αλλά οι διαρροές δεν σας αφήνουν να παγιώσετε κάποια εισοδήματα για να αισθανθείτε πιο άνετα. Η επικοινωνία με τους γύρω σας και η ατμόσφαιρα στον οικείο σας χώρο είναι αυτό που σας δίνει χαρά. Το Σαββατοκύριακο σίγουρα θα νιώσετε πιο μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση  στην καθημερινότητα βοηθώντας και αυτούς που σας χρειάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Κάποιοι από εσάς βιώσατε δύσκολα και ακόμα υπάρχει ο απόηχος  της έκλειψης, αυτή η εβδομάδα είναι πιο γλυκιά, αποφύγετε να πιέζεστε και αφήστε το χρόνο να δουλέψει υπέρ σας. Οι υπόλοιποι έχετε όλοι την δυνατότητα να γίνετε δημιουργικοί να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή με τα χόμπι σας. Το ερωτικό στοιχείο δεν θα λείπει.

ΛΕΩΝ.  Εκ των έσω θα έρθει οικονομική βοήθεια, μπορείτε τώρα να χαρείτε βλέποντας ανθρώπους, συζητάτε και αισθάνεστε πιο κοντά με την οικογένεια σας. Νιώθετε πιο χαλαρά και το μεταδίδετε και στους άλλους. Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου όμως εκτός των θετικών, θα έχει ανατροπές όχι τόσο οικονομικές άλλα σε θέματα  καριέρας, πολύ πιθανόν να οξυνθούν τα πνεύματα με τον σύντροφο ή τους πολύ κοντινούς συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Συνεχίζετε να έχετε την αποδοχή των γύρω σας, μικρές αποδράσεις και παρέα με ανθρώπους που όχι μόνο σας εκτιμούν αλλά κάποιοι από αυτούς αισθάνονται και κάτι περισσότερο για εσάς. Λίγη προσοχή πρέπει να δώσετε στο χώρο εργασίας γιατί μπορεί να υπάρξει ένταση από ομάδα ανθρώπων που ίσως ενοχλούνται από την προσωπικότητά σας. Προσοχή σε μικροενοχλήσεις στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ.  Η μεγάλη πίεση έχει φύγει δεν έχει όμως ξεπεραστεί για το πρώτο δεκαήμερο του ζώδιου. Ταυτόχρονα έχετε και την Σελήνη στα μέσα της εβδομάδας που σας δίνει μια αστάθεια στα συναισθήματα, θα μπορούσα να πω κυκλοθυμία. Τα οικονομικά σας έχουν μεγάλη βελτίωση και οι ηθικές σας αξίες χαίρουν την εκτίμηση των άλλων. Κρυφές σχέσεις ή κρυφά εισοδήματα στο τέλος της αυτού του χρονικού διαστήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Και ενώ όλα βαίνουν καλώς, ο Άρης ο ανάδρομος για εσάς στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου του ζωδίου δημιουργεί προστριβές ή κάτι ξαφνικό με τα οικία πρόσωπα και τον σύντροφο. Θα πρέπει να το δείτε αμερόληπτα. Μία εβδομάδα με ευχάριστες συναναστροφές, θα μπορούσατε να ταξιδέψετε, να γίνετε πιο κοινωνικοί και τέλος να χαλαρώσετε, άλλωστε πρέπει να πάρετε δυνάμεις. Μαγνητισμός!  

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Ουδέτερα σε γενικές γραμμές θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα τραβήξετε στα άκρα μία διαφωνία που έχετε με το περιβάλλον σας και έρχεται από παλιά και τώρα ξανά βγαίνει στο προσκήνιο. Θα υπάρχουν αλλαγές στο χώρο της δουλειάς ή στην καθημερινότητα  που ίσως να σας προβληματίσουν. Νεαρά άτομα στην ηλικία μπορεί να σας εκνευρίσουν όμως μπορείτε να το διαχειριστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Προσπαθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και σε οικονομικές υποθέσεις αλλά και σε ηθικές αξίες όμως και στα δύο αυτά οι ανατροπές και οι αναβολές ιδικά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Οι υπόλοιποι έχουν την δυνατότητα να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα. Παρέες και ταξίδια μπορούν να δώσουν χαρά. Βάλτε στόχους και βρείτε την ισορροπία που τόσο έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Παλινδρόμηση και ανυπομονησία μαζί δεν ταιριάζουν. Αυτό για εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου που θέλετε να απελευθερωθείτε αλλά οι ανατροπές από την οικογένεια δεν σας αφήνουν περιθώρια, προς στιγμής ,για κάτι τέτοιο. Στον επαγγελματικό τομέα αν δεν αποφύγετε τα λάθη στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε εύνοια από άτομα τελείως διαφορετικά από εσάς. Θα σας βοηθήσουν να φτάσετε το στόχο σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Ο Δίας σε ορθή φορά σας ευνοεί και είναι αρωγός ακόμα και αν εσείς μερικές στιγμές  δεν μπορείτε να δείτε καθαρά και ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Περάστε όμορφα είναι η κατάλληλη εποχή για ταξίδια με τον σύντροφο σας, αλλά και με μεγάλες παρέες που όμως θα υπάρχει μέσα σε αυτές και ερωτικό ενδιαφέρον. Προσοχή στην εσωτερική ένταση, ίσως υπάρχουν κρυφοί εχθροί .     

 

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online