Η επανακυκλοφορία της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αποτελεί το αισιόδοξο νέο της ημέρας....

lifespeed.gr


Γιώργος Πεταλωτής

 

 

 

 

 Μετά από πολύχρονες ταλαντώσεις οι εφημερίδες Μακεδονία και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ανέστειλαν πέρυσι τη λειτουργία τους αφήνοντας τον βορειοελλαδικό χώρο μετά από έναν αιώνα δίχως ισχυρό έντυπο πυλώνα πολιτικής , πολιτισμικής , επιστημονικής και κοινωνικής κάλυψης .

 

Σε μιά εποχή και σε ένα χώρο που η πραγματική είδηση , η γνώμη , η άποψη, η υπογραφή και η σοβαρότητα είναι αναγκαίες, ο ρόλος όσων συμπράττουν για το νέο εγχείρημα είναι σημαντικός και η ευθύνη βαριά αφού ανεβάζοντας τα στάνταρς στην περιοχή τους θα κριθούν απο τους αναγνώστες με αυστηρότητα.

 

Ο πλουραλισμός , η ανεξαρτησία και η καινοτομία θεωρώ πως θα είναι κριτήρια επιτυχίας.

Η ομάδα που τολμά αξίζει συγχαρητήρια , όπως και ο τρόπος λειτουργίας της , αφού προκρίθηκε η σύσταση ΚΟΙΝΣΕΠ , η διασφάλιση της χρήσης των τίτλων από 24 εργαζόμενους έναντι δεδουλευμένων τους, η ένταξη στο εταιρικό σχήμα -μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου - δυναμικών επιχειρηματιών από το βορειοελλαδικό χώρο και έπεται και συνέχεια . 


Παρακολουθούμε και στηρίζουμε τον εμπλουτισμό της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας από εργαλεία προόδου της και σίγουρα οι τολμώντες θα νικήσουν ...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απόψεις: Για να δούμε... Η ΝΔ του κ. Βορίδη »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online