ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23/7 – 29/7... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι μια όμορφη εβδομάδα. Η συμβουλή μου ενόψει και της Σεληνιακής έκλειψης είναι ότι τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος, οι δράσεις πρέπει να διέπονται από ηρεμία.

ΚΡΙΟΣ.  Σε θέματα που είχαν σχέση με την καθημερινότητα και την εργασία σας θεωρούσατε ότι όλα βαίνουν καλώς, και έρχονται τώρα οι φοβίες και σας ανατρέπουν τα δεδομένα. Προσοχή στις εξαπατήσεις σε εργασιακά θέματα, αλλά και σε αισθηματικά. Καλό θα είναι να ξέρετε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας ακόμα και από ερωτικούς συντρόφους. Στο τέλος της εβδομάδας έχετε μεγάλη επαγγελματική και οικονομική βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ.  Αυτοί που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου από 21/4-28/4 περίπου, αποφύγετε τις εντάσεις γίνονται γεγονότα που σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας. Θέλοντας και μη θα υπάρχουν αλλαγές στην οικογένεια και γενικότερα στον τρόπο ζωής σας, να το δείτε σαν μια καινούργια αρχή. Οι υπόλοιποι έχετε αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να βρείτε την χαρά μέσα από νέες ασχολίες ή γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ.  Έχετε εσωτερική ένταση που βγαίνει και προς τα έξω είτε σαν κόντρα με τον περίγυρο σας είτε στις μετακινήσεις σας. Διοχετεύστε αυτή την ένταση θετικά κάνοντας πράγματα δημιουργικά. Η βιασύνη και η κυκλοθυμία δεν βοηθούν να επιλέξετε σωστά, θα σας πρότεινα αν δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτά τα δύο να περιμένετε λίγο αργότερα για αποφάσεις σε σημαντικά θέματα. Θα έχετε λίγο αργότερα πολύ καλές εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Και ενώ όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου βρίσκονται μπροστά σε απώλειες οικονομικές και όχι μόνο που δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Οι υπόλοιποι εκτός από μια τάση να θεωρείτε ότι οι γνώσεις σας ή οι ιδέες σας είναι αλάνθαστες, ανακαλύπτετε ότι έχουν κενά και προσγειώνεστε στην πραγματικότητα. Με τον ανάδρομο Έρμη καλό θα ήταν να αποφύγετε αγορές και αποφάσεις σε οικονομικά θέματα. Ερωτική εβδομάδα.

ΛΕΩΝ.  Αυτή την εβδομάδα απέναντι σας γίνετε η έκλειψη στις 27/7, μεγάλη προσοχή  πρέπει να έχετε οι γεννημένοι από 23/7-30/7 γιατί μπορεί να δεχθείτε επιθέσεις και ανατροπές από άλλους και εκεί πρέπει να δείξετε την αυτοσυγκράτηση σας. Επίσης προσοχή στις μετακινήσεις και μην υπερβάλετε. Οι υπόλοιποι κάντε μιαν ανασκόπηση και από οικονομικής άποψης αλλά και από ερωτικής, πολύ πιθανόν να υπάρχουν άνθρωποι που θα επιστρέψουν. Όλες τις αποφάσεις πρέπει να τις πάρετε μετά τις 18/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Νομίζει κανείς ότι έχετε ένα εσωτερικό φόβο για την καθημερινότητα και την εργασία σας αυτό το διάστημα. Όμως εκτός μια απογοήτευση που μπορεί να έχετε από τον σύντροφο σας ή στενούς συνεργάτες, το πάθος θα κυριαρχήσει στο τέλος τις εβδομάδας και πιθανόν να ζήσετε έντονα και ερωτικά αλλά και δημιουργικά. Έχετε αναγέννηση και φαντασία, προσοχή η φαντασία να μην θεωρηθεί πραγματικότητα και απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ.  Σε γενικές γραμμές συνεχίζετε να έχετε ανατροπές στην οικογένεια ή στο χώρο του σπιτιού που θα επεκταθούν και σε ομάδες και παρέες που όμως αφορά το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Οι υπόλοιποι έχουν μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα από μισθωτή εργασία αλλά και από άλλες πηγές. Ευκαιρία να κάνετε έναν έλεγχο σε ομάδες και παρέες που θα θέλατε να συμμετέχετε. Πιθανή επιστροφή ανθρώπων και φίλων από παλιές δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Εντάσεις στο χώρο του σπιτιού με τον σύντροφο ή στενούς συνεργάτες. Όλο αυτό σας έχει κουράσει, δεν προλαβαίνετε να ανασυνταχθείτε και κάτι άλλο σας προκύπτει κάνετε λίγο υπομονή. Αυτό αφορά το πρώτο δεκαήμερο από 24/10-2/11. Εκτός από μία οικονομική ή ερωτική προσδοκία που είχατε αλλά δεν έγινε πραγματικότητα από ένα συλλογικό χώρο δεν πρέπει να σας απογοητεύσει διότι μέχρι το τέλος τις εβδομάδας θα πάρετε αυτό ακριβώς που ζητάτε η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Γενικά οι μετακινήσεις αυτή την εβδομάδα πρέπει να γίνονται προσεκτικά λόγω και της έκλειψης. Επίσης οι διαφωνίες με παρέες και φίλους δεν πρέπει να ξεφεύγουν από τα επιτρεπτά όρια. Κάποια βοήθεια που μπορεί να περιμένατε από οικεία πρόσωπα δεν θα γίνει και έτσι μπορεί θα έχετε μια προσωρινή απογοήτευση. Στο τέλος της εβδομάδας όμως θα πάρετε μια οικονομική ανάσα, που θα σας δώσει θάρρος να συνεχίσετε. Άτομα κύρους σας βοηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Αυτό που θέλει προσοχή σε εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου είναι οι οικονομικές απόλυες. Εκτός όμως από το οικονομικό είναι και οι απότομες αλλαγές στα συναισθηματικά θέματα και στα ερωτικά ζητήματα όπου και εκεί θα έχετε ανατροπές. Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν, αλλά τουλάχιστον έχετε προοπτικές για επαγγελματική άνοδο. Οι φίλοι και οι ομάδες βοηθούν όπως και ότι έχει σχέση με το εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η έκλειψη γίνετε στο ζώδιο σας και γίνετε αισθητή περισσότερο στους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Ένα κράμα έντασης και επιθετικότητας από τους γύρω σας που σε περίπτωση που εσείς θα ανταποδώσετε τότε το κλίμα θα γίνει ανεξέλεγκτο. Προβλήματα στον χώρο του σπιτιού ακόμα και απόλυες ή εντάσεις με την οικογένεια σας. Οι υπόλοιποι απελευθερώνεστε σταδιακά από φοβίες, αρχίζετε και δεν είστε καθολικοί στις απόψεις σας και δέχεστε να ανά θεωρήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ.  Είναι γενικά μια πολύ καλή περίοδο για εσάς, όμως με την έκλειψη τις 27, θα σας επιστήσω την προσοχή σε δύο πράγματα το πρώτο είναι η υγεία σας και το δεύτερο η ένταση στην καθημερινότητα σας και στο χώρο εργασίας σας. Στην αρχή της εβδομάδας περιμένατε πιο πολλά από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και απογοητεύεστε. Πρέπει και εσείς να ασχοληθείτε με τους άλλους ώστε να έχετε την αμέριστη συμπαράσταση τους.             

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online